Home » Circuite » Revelion 2016 Maroc

Revelion 2016 Maroc Transport avion din Bucuresti

Traseu circuit de revelion 2016 in Maroc:

Bucuresti - Istanbul - Casablanca - Safi - Essaouira - Marrakech - Ouarzazate - Beni Mellal - Ifrane - Fes - Volubilis - Meknes - Rabat - Casablanca - Istanbul - Bucuresti

Plecari: 28 Decembrie 2015
Tarif / pers. 28.12
Loc in camera dubla 955 Euro
Supliment camera single 189 Euro
Servicii incluse:

transport avion intercontinental pe rutele: Bucuresti - Istanbul - Casablanca si Casablanca - Istanbul - Bucuresti
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 8 nopti cazare in Maroc cu mic dejun in hoteluri de 5* si 4*
- 1 dejun si 7 cine, conform program
- transferurile, tururile, excursiile mentionate in program
- ghid local pentru toata perioada excursiei
- vizitele si intrarile la obiectivele mentionate in program
- conducator roman de grup
- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

Nu sunt incluse:

taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 265 euro/ pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- cina festiva de Revelion 2016:125 Euro/ pers.
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bauturile in cadrul dejunurilor sau cinelor (alcoolice sau non alcoolice)
- bacsisuri: 25 euro/ pers. pentru ghizi si soferi, mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local
- excursie de 1 zi la Ouarzazate: aprox. 80 euro/ pers.

Detalii circuit de revelion 2016 in Maroc:

Ziua 1 / 28.12.2015: BUCURESTI - ISTANBUL - CASABLANCA
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 04:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu zborul companiei Turkish Airlines, TK 1042 (06:10 / 07:30), de unde se pleaca spre Casablanca cu zborul TK 617 (10:00 / 13:00). Sosire in Casablanca, intalnire cu ghidul local care ne va insoti intr-un tur panoramic al capitalei economice a Marocului, oras care se bucura de o binecuvantata asezare intr-un minunat golf al Marii Mediterane si unde, in cochetele cafenele, parca se mai simte inca parfumul inefabil a lui Ingrid Bergman invaluit de fumul tigarilor lui Humphrey Bogart. In timpul turului vom avea prilejul de a admira Piata Mohamed al V-lea, inima orasului, flancata de o splendida arhitectura coloniala franceza, Primaria, Catedrala Sacre Coeur, o lucrare fascinanta a arhitecturii in stil neo-gotic, cu influente Art Deco si marocane, construita in anul 1930 cand Marocul era inca sub conducerea Frantei, Parcul Ligii Arabe, Noua Medina, Moscheea Hassan al II-lea, a treia ca marime din lume, cu turnul sau de 210 m inaltime, dupa care ne vom putea plimba pe bulevardul de pe faleza, numit ca in toate tarile mediteraneene, La Corniche. Cina si cazare la Hotel Idou Anfa 4* (sau similar).
Ziua 2 / 29.12.2015: CASABLANCA - SAFI - ESSAOUIRA
Mic dejun. Plecare spre Essaouira, oras portuar pe coasta Oceanului Atlantic si totodata statiune de litoral, renumit pentru Medina sa cu ziduri fortificate, numita anterior Mogador (nume care provine de la cuvantul fenician ,,Migdol'' si care inseamna ,,o mica cetate''), aflata pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO. Pe parcurs vom face un scurt popas in Safi, localitate aflata pe malul oceanului, renumita pentru sardine si pentru productia de vase de lut traditionale, unde vom vizita o fabrica care produce ulei de argan si de unde ulterior vom avea posibilitatea sa cumparam renumitele produse cosmetice. Sosire in Essaouira, cina si cazare la Hotel Palais des Remparts 4* (sau similar).
Ziua 3 30.12.2015: ESSAOUIRA - MARRAKECH
Mic dejun. Tur pietonal de oras in Essaouira, prilej cu care vom descoperi stradutele inguste, strajuite de vechile ziduri ale medinei, care i-a inspirat pe marii muzicieni precum Jimmy Hendrix sau Cat Stevens, vom admira piata de peste strajuita de turnul cu arhitectura tipic portugheza si vom putea colinda magazinele in cautare de suverniri specifice, precum cele prelucrate din lemn de thuya. In continuarea zilei vom pleca spre Marrakech, al doilea oras imperial ca vechime, supranumit ,,Perla Sudului''. Istoria spune ca in anul 1062, nomadul Almoravides, calugarul-soldat, a trecut muntii si, descoperind acest tinut de vis, nu l-a mai putut parasi. Putin mai tarziu, Marrakech devenea capitala unui mare imperiu, recunoscut din Andaluzia pana in Sudan. Cuvantul Marrakech provine din limba berberilor si inseamna ,,Asezarea lui Dumnezeu''. Cina si cazare la Hotel Atlas Medina & Spa 5* (sau similar).
Ziua 4 / 31.12.2015: MARRAKECH - in asteptarea serii de Revelion 2016 Maroc
Mic dejun. Zi dedicata explorarii ,,orasului rosu'', numit astfel datorita culorii solului, prilej cu care vom admira Moscheea Koutoubia, o capodopera a artei maure construita in anul 1158 de catre Sultanul Abdelmoumen Al Mouahidi, cunoscuta si ca Moscheea Librarilor, datorita numeroaselor magazine care o inconjurau si in care se vindeau manuscrise, Gradinile Menara, construite in sec. al XII-lea de catre califul berber Abd al-Almohad Mu'min, mare parte a gradinii fiind ocupata de livezi de maslini, chiparosi si alti pomi fructiferi, Mormintele Sultanilor Saadieni, o gradina-cimitir in care se odihnesc peste 150 de printi si membrii ai familiei regale, Palatul Bahia, care a servit drept palat rezidential al vizirului Marrakech-ului, Bab Agnau, cea mai veche poarta care face parte din zidul care inconjoara orasul, bazarul orasului si celebra piata Jamaa El Fna, cea mai pitoreasca atractie a orasului, unde spectacolul oferit de oamenii si obiceiurile locului este unic. Dejun in timpul vizitelor. Optional, cina festiva de Revelion 2016 cu spectacol traditional marocan la restauranul ,,Chez Ali''. Cazare. LA MULTI ANI 2016 !
Ziua 5 / 01.01.2016: MARRAKECH - OUARZAZATE
Mic dejun. Astazi, in prima zi a anului, vom avea timp pentru odihna dupa petrecerea din noaptea de Revelion si pentru plimbari relaxante prin vastul souk (bazar) si prin antica Medina cu faimoasa piata Jamaa El Fna. Optional, excursie la Ouarzazate, oras situat pe un platou desertic la o altitudine de 1.600 m, dincolo de care se intinde la nesfarsit Desertul Sahara. Vom traversa pitorescul pas Tizi n'Tichka, aflat la o altitudine de 2.260 m, de unde vom putea admira numeroasele asezari berbere, cu casele lor tipice de pamant, care adapostesc familii numeroase si care sunt raspandite prin vaile adanci ale muntilor. Ridicat in anul 1928, Ouarzazate este renumit pentru trandafirii sai si reprezinta astazi punctul de plecare spre oaze si spre satele fortificate din sudul Marocului. Orasul a fost ridicat de berberi, care au construit proeminentele ,,kasbahs'', asezari fortificate terasate, un fel de medine, care ofera o priveliste de neuitat. Cina si cazare.
Ziua 6 / 02.01.2016: MARRAKECH - BENI MELLAL - IFRANE - FES
Mic dejun. Circuitul Maroc continua cu plecarea spre Fes, capitala intelectuala si centrul religios al Marocului, perla lumii arabe, considerat a fi cel mai vechi si cel mai conservatorist oras al lumii islamice, aici aflandu-se cele mai vechi universitati din lume, precum universitatea Al-Karaouine, fondata in anul 859, cea mai veche universitate araba din lume si cea mai importanta institutie de invatamant superior Islamic, fapt pentru care a devenit orasul filozofilor, al teologilor si centrul artelor Andaluziene. Pe parcurs vom face scurte opriri in Beni Mellal, oras pitoresc aflat la poalele Muntilor Atlas si in Ifrane, o statiune incantatoare de schi din regiunea Muntilor Atlas Mijlocii, care s-a dezvoltat in timpul administratiei franceze, avand astfel un stil inconfundabil european, asemanator unui sat alpin. Cina si cazare la Hotel Menzeh Zalagh 4* (sau similar).
Ziua 7 / 03.01.2016: FES
Mic dejun. Zi dedicata explorarii orasului Fes, prilej cu care vom intra in atmosfera plina de culoare si mister pe care o degaja stradutele inguste si intortochiate din labirintul Medinei Vechi. Orasul este impartit in trei parti: orasul nou, construit in anul 1912 pe vremea cand Marocul era colonie franceza, orasul medieval, construit pe vremea imperiului Meridines in sec. al XIII-lea si orasul vechi, pe atunci Fez el Bali, construit pe vremea imperiului Idriss, oras care a fost descoperit in anul 809. Vom descoperi in continuare Medresa Attarine, locatia unei frumoase scoli islamice, care dateaza din sec. al XIV-lea, Medresa Bou Inania, exemplificare a artei arhitecturale islamice, atelierele mestesugarilor, artistilor si tabacarilor, Scoala Coranica, Moscheea Qaraouiyine, una dintre cele mai vechi universitati islamice, Mausoleul Mulai Idriss, Souk Nejjarine, renumita piata unde se poate vedea si fantana cu acelasi nume si cartierul evreiesc Mellah. Cina si cazare.
Ziua 8 / 04.01.2016: FES - VOLUBILIS - MEKNES - RABAT
Mic dejun. Plecare spre Rabat, capitala politica a Marocului si resedinta regala situata pe malul Oceanului Atlantic, la gura de varsare a raului Bou Regreg. Pe parcus vom face o oprire pentru a vizita situl arheologic Volubilis, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in anul 1997, unde vom admira cele mai bine conservate ruine romane din nordul Africii si unele dintre cele mai bine conservate Mozaicuri Romane. Itinerarul zilei ne va conduce spre Meknes, o alta capitala imperiala a Maghrebului, unde vom resimti din plin maretia cu care s-au inconjurat suveranii din dinastia Alauita, care a cunoscut perioada de glorie in timpul Sultanului Mulay Ismail, contemporan cu Ludovic al XIV-lea al Frantei, sultan care a dorit sa transforme orasul intr-un regat, ordonand constructia numeroaselor palate, moschei, lacuri, gradini etc., insa din pacate, nici dupa 50 de ani constructiile nu erau terminate si nici nu au mai fost vreodata. In Meknes vom vizita depozitele de grane ale Sultanului Moulay Ismail, vom admira zidurile de aparare Hari Souani, El Hedim, Poarta Bab Mansour, mormantul Sultanului Moulay Ismail si vechea Medina. Seara vom patrunde in Rabat prin intrarea strajuita de cele cinci porti decorate cu arcuri gigantice, ghirlande si arabescuri florale. Cina si cazare la Hotel Helnan Chellah 4* (sau similar).
Ziua 9 / 05.01.2016: RABAT - CASABLANCA - ISTANBUL - BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata vom porni in turul panoramic de oras care include fortareata Mechouar, care adaposteste Palatul Regal, Turnul Hassan, unul dintre simbolurile orasului, construit in perioada regelui Almohadic in sec. al XII-lea, Kasbahul Oudaya si Mausoleul, o minunata lucrare din marmura alba, unde se afla mormintele regilor Mohamed al V-lea si Hassan al II-lea. Transfer la aeroportul din Casablanca pentru zborul spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, TK 618 (14:30 / 21:05), de unde plecam mai departe spre Bucuresti cu zborul TK 1041 (23:00 / 00:15).
Ziua 10 / 06.01.2016: BUCURESTI
Sosire pe Aeroportul Henri Coanda la ora 00:15.

Alte informatii circuit Maroc:

GRUP MINIM: 20 persoane platitoare.
Pentru 15-19 turisti, tariful se majoreaza cu 70 euro/ pers

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- pe cursele Turkish Airlines fiecare pasager are dreptul la 40 kg de bagaj de cala, repartizate in 2 bagaje de maxim 20 kg fiecare, insa pe celelalte zboruri continentale, fiecare pasager are dreptul la numai 1 bagaj de cala, cu greutatea max. de 20 kg
- cazarea turistilor si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia organizatoare a circuitului. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Revelion 2016 Maroc va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de iarna

photo Circuit 2016 Thailanda

Circuit 2016 Thailanda

Plecare: 26 Februarie 2016
De la 1.099 Euro detalii circuit
photo Revelion 2016 Elvetia

Revelion 2016 Elvetia

Plecare: 30 Decembrie
De la 695 Euro detalii circuit
photo Revelion 2016 Singapore & Bali:

Revelion 2016 Singapore & Bali:

Plecare: 29 Decembrie
De la 1.885 Euro detalii circuit
photo Revelion 2016 Iordania

Revelion 2016 Iordania

Plecare: 26 Decembrie
De la 945 Euro detalii circuit
photo Revelion 2016 Sicilia

Revelion 2016 Sicilia

Plecare: 30 Decembrie
De la 574 Euro detalii circuit
photo Revelion 2016 Thailanda

Revelion 2016 Thailanda

Plecare: 29 Decembrie
De la 1.289 Euro detalii circuit

Cele mai populare circuite

photo Circuit 2016 Japonia

Circuit 2016 Japonia

Plecare: 06 Aprilie 2016
De la 2.285 Euro detalii circuit
photo Circuit 2016 Maroc

Circuit 2016 Maroc

Plecare: 26 Martie 2016
De la 839 Euro detalii circuit
photo Circuit 2016 Turcia

Circuit 2016 Turcia

Plecare: 11 Martie 2016
De la 565 Euro detalii circuit
photo Circuit 2016 Egipt

Circuit 2016 Egipt

Plecare: 17 Martie 2016
De la 889 Euro detalii circuit
photo Circuit 2016 Hong Kong & Macao

Circuit 2016 Hong Kong & Macao

Plecare: 06 Martie 2016
De la 989 Euro detalii circuit
photo Circuit 2016 Portugalia & Madeira

Circuit 2016 Portugalia & Madeira

Plecare: 06 Aprilie 2016
De la 745 Euro detalii circuit
photo Circuit 2016 Singapore

Circuit 2016 Singapore

Plecare: 07 Martie 2016
De la 985 Euro detalii circuit
photo Circuit 2016 India

Circuit 2016 India

Plecare: 15 Martie 2016
De la 1.379 Euro detalii circuit