Home » Exotice » Republica Dominicana

Hoteluri Republica Dominicana

Republica Dominicana, descriere destinatie

Republica Dominicana este situata in Caraibe, in partea estica a insulei Hispania si este considerata una dintre cele mai romantice destinatii turistice. Vegetatia luxurianta, plajele magnifice cu nisip fin alb inconjurate de palmieri recomanda Republica Dominicana ca fiind una ditre destinatiile de top la nivel mondial. Aici veti gasi mult soare, paduri tropicale, ape de culoarea turcoazului si munti presarati de cascade spectaculoase.

Limba oficiala din Republica Dominicana este spaniola, capitala este la Santo Domingo, primul oras colonial spaniol din ,,Lumea Noua'', supranumit si orasul care nu doarme niciodata datorita vietii de noapte tumultoase. Cantecele si dansurile populare (merengue si bacheata) din timpul carnavalurilor dau un farmec aparte. Gustati din preparatele locale: banano platano, sancocho, chicarrones de pollo, pescado de coco, bizcocho si serviti bere sau rom (cele mai populare bauturi locale).

Pentru doritorii de plimbare va recomandam: Calle el Conde - una din cele mai vechi strazi din Santo Domingo, cu numeroase magazine de cadouri, imbracaminte, incaltaminte si bijuterii, cafenele si restaurante, zona Colonial - un cartier din Santo Domingo unde este cel ma bine imbinat traditionalul cu modernul, cu peste 300 obiective turistice (monumente care dateaza din vremea lui Cristofor Columb), Cascada Limon - cea mai mare din peninsula Samana, micuta insula Levantado - situata in golful Samana si care are o deosebita plaja cu palmieri (denumita si ,,Bacardi'' datorita asemanarii palmierilor cu cei din reclamele la renumita bautura).

Cele mai apreciate plaje din Republica Dominicana se gasesc in nord, in Peninsula Samana cat si in sud-est in Punta Cana. In statiunea Punta Cana veti gasi un stil european de viata, cu o gama variata de sporturi marine si multe atractii (spectacole cu delfini, parcul Manati, spectacole cu cai dresati etc.). Clima este una tropicala, cu temperaturi care oscileaza in jurul a 26*C iarna si 34*C vara, cu doua perioade ploioase, mai - iunie respectiv octombrie - noiembrie. Durata zborului este de ~ 11 ore (din Farnkfurt sau Munchen) iar diferenta fata de fusul orar al Romaniei este de ~ 6 ore (GMT - 4 ore).

Selectii hoteluri Republica Dominicana, oferte Republica Dominicana 2015

Pentru vara-toamna va pregatim o selectie de hoteluri din Republica Dominicana , vacanta speciala la plaja, recomandari cazare de lux cu All Inclusive, oferte Republica Dominicana 2015.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti vara-toamna in cele mai reprezentative unitati de cazare din Republica Dominicana pentru a descoperii exotismul la el acasa.