Home » Romania » Bucovina » Hotel Best Western

Hotel Best Western  

 
Bucovina, Romania

Hotel Best Western Bucovina este situat in Gura Humorului / Bucovina, in imediata apropiere a manastirilor Voroneţ si Humor si dispune de 130 camere repartizate in: 84 camere duble ( 24 matrimoniale si 60 cam. cu 2 paturi ), 38 camere single, 4 junior suite, 2 apartamente si 2 camere VIP.

Doriti sa va petreceti Sarbatorile de Iarna in Bucovina? LOCURI LIMITATE! rezervati din timp ofertele de Craciun & Revelion 2018 la hotel Best Western 4*

Alte facilitati gasite la hotel Best Western Bucovina: 2 restaurante ( 250 locuri ), lobby bar ( 60 locuri ), 5 sali de conferinte ( 450 locuri ), conexiune la internet, fitness, sauna, jacuzzi, masaj, spalatorie, magazin de suveniruri si parcare. Veti putea cunoaste vechi obiceiuri

pastrate doar in aceasta zona si in acelasi timp, veti putea vizita renumitele manastiri Voronet, Humor, Sucevita, Moldovita, Putna, Arbore etc.). Ospitalitatea, confortul si profesionalismul serviciilor hotelului Best Western Bucovina vor face din Dvs. unul dintre clientii permanenti.

Revelion 2018 la Hotel Hotel Best Western Bucovina 4*


Perioada: 28.12 - 04.01.2018                                     4 NOPTI              5 NOPTI               6 NOPTI

Loc in dubla twin fara balcon (Clasic)                       509 Euro/ pers    539 Euro/ pers    575 Euro/ pers
Loc in dubla twin cu balcon (Premium)                    545 Euro/ pers    579 Euro/ pers    615 Euro/ pers
Loc in dubla matrimoniala cu balcon (Premium)    545 Euro/ pers    579 Euro/ pers    615 Euro/ pers

Clasic = camere cu 2 paturi ce pot fi unite, camere fara balcon (etajul 1- 5)
Premium = camere matrimoniale sau cu 2 paturi ce pot fi unite, camere cu balcon (etajul 6 si 7)

Servicii incluse:
cazare cu pensiune completa incepand cu cina din 30 Decembrie 2017 si terminand cu mic dejun in 3 ianuarie 2018. Mic dejun in 31 Decembrie 2017 si 1, 2 si 3 Ianuarie 2018. Brunch cu muzica ambientala in restaurantul Casa cu Pridvor in 31 Decembrie 2017 si 1 si 2 ianuarie 2018 ( bauturi alcoolice traditionale incluse). Cina de bun venit cu program artistic live - caffe concert cu formatia Rekord in 30 Decembrie ( bauturi traditionale incluse: afinata, palinca, tuica si vinul casei). Cina festiva de Revelion in 31 Decembrie 2017 cu mancare aleasa si cu bauturi traditionale incluse( afinata, palinca, tuica si vinul casei). Program artistic live cu formatia Rekord si Calin Brateanu. Invitata serii va fi o renumita interpreta de muzica populara din Bucovina. Carnaval de Revelion in 1 Ianuarie 2018 cu muzica live, tombo;a cu premii ( Bauturi traditionale si internationale incluse: afinata, palinca, tuica, vinul casei, vodca, whisky, gin). Cina campeneasca la Mosia din Arinis in 2 Ianuarie 2018. Petrecere cu voie buna, bors, tochitura bucovineana, cozonac si placinte ,,poale-n brau'' ( Bauturi traditionale incluse: afinata, palinca, tuica si vinul casei), program folcloric, fanfara si foc de tabara. In paralel vor avea loc programe variate pentru copii cum ar fi : Atelierul de papusi haioase din bile de polistiren in 30 Decembrie 2017; Atelierul Mastilor din povesti si Atelierul creativ ,, Desenam iarna pe sticla'' in 31 Decembrie 2017 ; Atelierul creativ ,,Papusi din manusi'' si Atelierul creativ ,,Bradutii din Bucovina'' in 1 Ianuarie 2018; Atelierul creativ ,,Covor traditional'' si Atelier creativ ,,Masca traditionala'', Program de animatie cu jocuri outdoor la Hanul din Arinis sustinut de animatorii hotelului in 2 Ianuarie 2018.

NOTA: Micul dejun, brunch-ul si cinele copiilor vor fi organizate, pe tot parcursul sejurului, in Restaurantul Copiilor situat la mezanin, langa spatiul de joaca, deci separat de parinti . In data de 2 Ianuarie 2018 copiii vor avea asigurata cina la hotel si nu la Mosia din Arinis.
Acces pe toata perioada sejurului la sauna finlandeza, sauna turceasca, jacuzzi si salina cu sare adusa de la Salina Praid.

Facilitati copii:
copiii cu varsta pana la 3 ani cazati in camera parintilor beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 15 ani cazati in camera cu parintii tariful pachetului este de 177 Euro/copil/sejur  si se asigura loc la masa in Restaurantul copiilor la mezanin.

Servicii optionale: Excursie cu ghid autorizat la Manastirea Moldovita si la Manastirea Voronet in data de 2 Ianuarie 2018 - Tarif - 22 Euro/persoana  - se achita la achizitionarea pachetului.  
Supliment pentru masa servita de copii in restaurant impreuna cu parintii 133 Euro/copil/pachet

Craciun 2017 la Hotel Hotel Best Western Bucovina 4*


Perioada: 21.12 - 28.12.2017                                     4 NOPTI              5 NOPTI               6 NOPTI

Loc in dubla twin fara balcon (Clasic)                       399 Euro/ pers    435 Euro/ pers    468 Euro/ pers
Loc in dubla twin cu balcon (Premium)                    438 Euro/ pers    474 Euro/ pers    508 Euro/ pers
Loc in dubla matrimoniala cu balcon (Premium)    438 Euro/ pers    474 Euro/ pers    508 Euro/ pers

Clasic = camere cu 2 paturi ce pot fi unite, camere fara balcon (etajul 1- 5)
Premium = camere matrimoniale sau cu 2 paturi ce pot fi unite, camere cu balcon (etajul 6 si 7)

Servicii incluse:
cazare cu pensiune completa incepand cu cina din 23 decembrie si terminand cu mic dejun in 27 decembrie. Mic dejun in 24, 25, 26 si 27 Decembrie. Brunch de Craciun cu muzica ambientala in restaurantul Casa cu Pridvor in 24, 25 si 26 Decembrie ( bauturi alcoolice traditionale incluse). Cina de bun venit cu muzica ambientala si caffe concert in 23 Decembrie ( bauturi traditionale incluse: afinata, palinca, tuica si vinul casei). Cina bufet de Mos Ajun in 24 Decembrie (carnati de casa, jambon, toba, chisca si toate ,,roadele'' porcului) cu bauturi traditionale incluse( afinata, palinca, tuica si vinul casei). Vor sosi cete de colindatori si Mos Craciun. Program artistic live cu formatia Rekord. Cina festiva de Craciun in 25 Decembrie cu program de colindatori si muzica traditionala live alaturi de Calin Brateanu si Formatia Rekord precum si o renumita interpreta de muzica populara din Bucovina ( Bauturi traditionale si internationale incluse: afinata, palinca, tuica, vinul casei, vodca, whisky, gin). Cina campeneasca la Mosia din Arinis in 26 Decembrie. Petrecere cu voie buna, bors, tochitura bucovineana, cozonac si placinte ,, poale-n brau'' ( Bauturi traditionale incluse: afinata, palinca, tuica si vinul casei), program folcloric, fanfara si foc de tabara. In paralel vor avea loc programe variate pentru copii cum ar fi : Atelierul de papusi haioase din bile de polistiren in 23 Decembrie, Atelierul mastilor din povesti si Atelierul creativ ,,Bradutii din Bucovina'' in 24 Decembrie , Atelierul creativ ,,Papusi din manusi'' si Atelierul creativ ,,Desenam iarna pe sticla'' in 25 Decembrie, Atelierul creativ ,,Covor traditional'' si Atelier creativ ,,Masca traditionala'' in 26 Decembrie.

NOTA: Micul dejun, brunch-ul si cinele copiilor vor fi organizate, pe tot parcursul sejurului, in Restaurantul Copiilor situat la mezanin, langa spatiul de joaca, deci separat de parinti.  In data de 26 decembrie copiii vor avea asigurata cina la hotel si nu la Mosia din Arinis.
Acces pe toata perioada sejurului la sauna finlandeza, sauna turceasca, jacuzzi si salina cu sare adusa de la Salina Praid.

Facilitati copii:
copiii cu varsta pana la 3 ani cazati in camera parintilor beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 15 ani cazati in camera cu parintii tariful pachetului este de 177.78 Euro/copil/sejur  si se asigura loc la masa in Restaurantul copiilor la mezanin.

Servicii optionale: Excursie cu ghid autorizat la Manastirea Moldovita si la Manastirea Voronet in data de 26 Decembrie - Tarif - 22 Euro/persoana  - se achita la achizitionarea pachetului.  
Supliment pentru masa servita de copii in restaurant impreuna cu parintii 111 Euro/copil/pachet

Oferta Speciala la Hotel Best Western 4* ... sezon


Perioada: 01.04 - 31.10.2017

Loc in camera dubla       75 Euro / pers ... 3 nopti
Loc in camera dubla     100 Euro / pers ... 4 nopti
Loc in camera dubla     125 Euro / pers ... 5 nopti

Servicii incluse:
3/ 4/ 5 nopti cazare cu mic dejun si acces la zona termala
(sauna uscata, sauna umeda si salina)

Oferta Speciala la Hotel Best Western 4* ... extrasezon


Perioada: 01.11 - 21.12.2017

Loc in camera dubla       68 Euro / pers ... 3 nopti
Loc in camera dubla       90 Euro / pers ... 4 nopti
Loc in camera dubla     112 Euro / pers ... 5 nopti

Servicii incluse:
3/ 4/ 5 nopti cazare cu mic dejun si acces la zona termala
(sauna uscata, sauna umeda si salina)

Va multumim pentru vizualizarea ofertelor hotelului Best Western 4*

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Best Western ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru rezervare in Bucovina la Hotel Best Western va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii* Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la Hotel Best Western :

Facilitati camere:

 • baie cu cada
 • baie cu dus
 • baie proprie
 • frigider in camera
 • room service
 • seif
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • bar de zi
 • divertisment
 • incalzire centrala
 • parcare
 • piscina acoperita
 • punct informatii turistice
 • restaurant
 • sala gimnastica
 • sauna
 • sporturi de iarna

Hoteluri din Bucovina similare cu Hotel Best Western:

Alte destinaţii din Romania