Home » Italia » Sicilia » Hotel Sabbie DOro

Hotel Sabbie DOro  

 
Sicilia, Italia

Hotel Sabbie DOro din Sicilia este situat in imediata apropiere a plajei din Giardini Naxos, a centrului statiunii, a portului si la 55 km de aeroportul Catania. Complexul de familie dispune de 39 spatii de cazare amenajate in nuante calde si dotate cu: baie proprie, telefon, TV satelit, acces internet WiFi, minibar, seif.

Alte facilitati oferite la hotel Sabbie DOro: restaurant, bar, lounge Coffee, acces internet WiFi, lift, parcare.
Hotelul Sabbie DOro ofera servicii cu demipensiune.

Paste 2018 Sicilia la hotel Sabbie DOro 4*


Loc in camera dubla     489 Euro / pers ... perioada 04.04 - 09.04.2018

SERVICII INCLUSE:
Zboruri directe Bucuresti - Catania - Bucuresti, Compania Blue Air  
Cazare 5 nopti cu mic dejun la hotel Sabbie d'Oro 4* sau similar
4 cine si pranzul traditional de Paste
Transferuri cu autocar local aeroport - hotel - aeroport
Excursie la Taormina & vulcanul Etna cu autocar local
Excursie la Comiso & Ragusa Ibla cu ghid si autocar local
Tur de oras Catania
Ghid roman insotitor

NU SUNT INCLUSE:
Taxele de aeroport, combustibil si bagaj: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
Bagaj inclus: 1 piesa de bagaj de cala in limita a 32 de kilograme
1 piesa de bagaj de mana in limita a 10 kilograme
Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
Intrarile la obiectivele turistice
Excursiile optionale
Bacsis pentru soferi si ghizi locali

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Grup minim de 30 persoane participante.

DETALII PROGRAM:
04 Aprilie | Bucuresti - Catania - Giardini Naxos
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 10:50 pentru imbarcare pe zborul direct al Companiei Blue Air 0B 145 cu destinatia Catania. Decolare din Bucuresti la ora 12:50. Sosire in Catania la ora 14:05. Suntem in Catania, al 2-lea mare oras al Siciliei si capitala provinciei cu acelasi nume. Scurt tur de oras panoramic Catania: Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Manastirea St. Agata, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman. Plecare catre Giardini Naxos si cazare la hotel Sabbie d'Oro 4* sau similar. Seara, cina in cadrul hotelului.

05 Aprilie | Etna & Taormina “Perla Sicilei”
Mic dejun. Vizita la Vulcanul Etna - cel mai activ si cel mai inalt vulcan din Europa. De asemenea cu o activitate constanta de peste 6000 de ani, Etna este vulcanul cu cea mai lunga perioada de activitate. Ne bucuram apoi de Taormina (centru inscris in patrimoniul UNESCO), un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din secolul XIX si cunoscut sub numele de ,,Monte Carlo al Siciliei'', renume pastrat pana in ziua de azi. Timp liber pentru vizite individuale. Va recomandam Corso Umberto - o strada perfecta pentru shopping sau o vizita la teatrul grecesc. Intoarcere la hotel. Cina si cazare la hotel Sabbie d'Oro 4* sau similar.

06 Aprilie | Noto - Siracusa
Mic dejun. Optional, azi puteti vizita orasul Noto cunoscut sub denumirea si de ,,Citta del Barocco''. Vechiul oras Noto a fost distrus complet de cel mai puternic cutremur din Sicilia din 1693. Actualul oras a fost reconstruit din temelii in stil baroc, de aici si denumirea sa de „Citta del Barocco”. Continuam cu Siracusa - unul din cele mai vechi orase din lume. Infiintat in anul 733 I.C. de colonistii greci din Corint, cunoscuti si sub numele de corintieni, a fost unul dintre cele mai bogate si mai puternice orase ale Greciei Mari. In anul 212 I.C. a fost cucerit de romani. Este orasul lui Arhimede (287-212 I.C.) care si-a gasit moartea in timpul luptei romanilor pentru cucerirea orasului. Se viziteaza: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Intoarcere la hotel. Cina si cazare la hotel Sabbie d'Oro 4* sau similar.

07 Aprilie | Messina - Savoca
Mic dejun. Optional, astazi vom face o excursie la Mesina & Savoca. Messina - unul din cele mai mari orase siciliene, veche asezare elena fondata in secolul VIII i.Hr., ce a purtat initial numele de Zancle. Aspectul de astazi al orasului dateaza de la inceputul secolului XX. Expus nu doar fortelor militare, ci si catastrofelor naturale, orasul a fost distrus aproape in intregime de un devastator cutremur in 1908 cand numeroase monumente istorice antice au fost distruse in totalitate. Admiram Catedrala construita in secolul XII, cunoscuta pentru cel mai mare ceas astronomic din lume, care suna la fiecare 15 minute, iar la orele 12 o adevarata ,,parada'' a figurinelor din ceas incepe pe ritmuri muzicale. Plecare spre Savoca - una dintre cele mai pitoresti asezari tipice siciliene, localitate ce si-a castigat ,,faima'' prin prisma celebrului film ,,Nasul'' aici fiind filmata o buna parte din actiunea filmului. Va invitam sa parcurgeti acelasi traseu pe care Michael Corleone (Al Pacino), impreuna cu prima sa sotie Apollonia, l-au parcurs de la biserica Santa Lucia din Savoca pana la barul Vitelli, acolo unde au celebrat, în film, nunta. Intoarcere la hotel. Cina si cazare la hotel Sabbie d'Oro 4* sau similar.

08 Aprilie | Comiso - Ragusa Ibla  
Mic dejun. Dimineata plecare spre Ragusa Ibla unde vom efectua o vizita cu ghid local. Ragusa - capitala provinciei cu acelasi nume, s-a constituit sub acest nume in 1926, atunci cand cele doua orase distincte, Ragusa Inferioara si Ragusa Superioara au devenit o singura municipalitate. Ragusa Inferioara este cunoscuta sub numele de Ragusa Ibla sau pur si simplu Ibla si este un adevarat nucleu istoric, un amestec de antic (sec.III i.C.), medieval si baroc. Plecare catre Comiso- unul dintre cele mai frumoase orase tipic siciliene si cu o istorie ce dateaza de peste 4000 de ani. Servirea pranzului de Paste traditional la un restaurant local. Dupa pranz, vizita cu ghid local iar apoi vom participa la slujba in cadrul Basilicii Bunei Vestiri. Seara, intoarcere la hotel. Cazare la hotel Sabbie d'Oro 4* sau similar.

09 Aprilie | Giardini Naxos - Catania - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor iar apoi vom pleca catre Catania. Timp liber pentru vizite individuale sau ultimele cumparaturi. Transfer catre aeroport pentru imbarcarea pe zborul companiei Blue Air 0B146 cu decolare la ora 16:10. Sosire Bucuresti Otopeni 19:15. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

Excursii si servicii optionale (calculate pentru minim 20 platitori)
Excursie la Noto & Siracusa
Tarif: 55 Euro/persoana si include: autocar, insotitor de grup

Excursie la Messina si Savoca
Tarif: 50 Euro/persoana si include: autocar, insotitor de grup

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Sabbie DOro ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru rezervare in Sicilia la Hotel Sabbie DOro va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii* Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la Hotel Sabbie DOro :

Facilitati camere:

Facilitati generale:

Hoteluri din Sicilia similare cu Hotel Sabbie DOro:

Alte destinaţii din Italia