Home » Romania » Vatra Dornei » Hotel Bradul

Hotel Bradul  

 
Vatra Dornei, Romania

Hotel Bradul din Vatra Dornei face parte din Complexul Bradul & Calimani fiind situat in imadiata apropiere a parcului din statiune cat si a partiei de ski. Cele 312 locuri de cazare sunt renovate complet si sunt dotate cu: baie proprie, telefon, TV prin cablu. Camerele situate la etajul 1 (fara balcon) sunt clasificate la 2 stele. Celelalte camere sunt omologate la 3 stele, avand si frigider cu minibar in dotare.
Restaurantul situat la mezanin, dispune de 380-400 de locuri, orchestra proprie si o bucatarie ce pregateste mancaruri ,,ca la mama acasa''. Situat la parterul complexului Clubul Qube Party ofera o atmosfera placuta atat celor tineri cat si celor mai in varsta. Sala de conferinte ( 120 locuri ) este dotata cu flipchart, video-proiector, ecran de proiectie.

Doriti sa va petreceti Sarbatorile de Iarna la Vatra Dornei?
LOCURI LIMITATE! rezervati din timp ofertele de Craciun & Revelion 2018 la hotel Bradul 3*


Alte facilitati oferite la hotel Bradul: lift, seif la receptie, piscina, sauna cat si de o baza de tratament dotata cu instalatii pentru bai calde cu apa minerala, pentru impachetari cu namol, instalatii pentru fizioterapie, pneumoterapie, filoterapie, buvete cu apa

minerala pentru cura interna, mofete, impachetari cu parafina.
Adresa hotel Bradul: Vatra Dornei, str. Republicii nr. 5, cod 725700, judetul Suceava

Revelion 2018 la Hotel Bradul Vatra Dornei


4 nopti        1415 Lei / pers ... perioada 29.12 - 02.01.2018
5 nopti        1615 Lei / pers ... perioada 28.12 - 02.01.2018

Servicii incluse:
- 4 / 5 nopti cazare in camera dubla cu pensiune completa,
cina festiva de Revelion (orchestra, decoratiuni, spectacol ,,Datini si obiceiuri''), mic dejun prelungit - brunch (01.01.2018), cina festiva de Carnaval (orchestra, decoratiuni, spectacol ,,Datini si obiceiuri''), mic dejun bufet (02.01.2018), acces la centrul SPA (sauna, piscina, sala de fitness).

Facilitati copii cu 2 adulti:
- 1 sau 2 copii 0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, se achita pentru mese 525 Lei/pachet 4 nopti, respectiv 619 Lei/pachet 5 nopti
- 1 sau 2 copii 6-14 ani achita 712 Lei/ pachet 4 nopti, respectiv 812 Lei/ pachet 5 nopti servicii de masa si un pat suplimentar chiar daca sunt 2 copii
- cei cu varsta peste 14 ani vor achita pachetul integral.

Recomandarea noastra - rezervati din timp, locuri limitate!

Craciun 2017 Vatra Dornei la Hotel Bradul 3*


Loc in camera dubla      728 Lei/ pers/ sejur ( 23.12 - 26.12; 24.12 - 27.12; 25.12 - 28.12 )

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun si cina - bufet suedez, cina festiva in data de 25.12 cu meniu traditional de Craciun, orchestra, decoratiuni, cadouri de la Mos Craciun pentru toti oaspetii, spectacol ,,Datini si obiceiuri'', acces la centrul SPA (sauna, piscina, sala de fitness)

Facilitati copii cu 2 adulti:
- 1 sau 2 copii 0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, se achita pentru mese 217 Lei/pachet
- 1 sau 2 copii intre 6-14 ani achita 368 Lei/pachet pentru servicii de masa si un pat suplimentar chiar daca sunt 2 copii
- copii cu varsta peste 14 ani vor achita pachetul integral.


Wellness Balnear la Hotel Bradul 3*


Loc in camera dubla      599 Lei/ pers/ sejur ... perioada 01.08 - 16.12.17

Servicii incluse:
3 nopti de cazare cu mic dejun - bufet, 2 cine - fisa cont (meniu a la carte), 1 cina speciala, 2 proceduri la alegere din meniul ,,Beaty & Wellness'' (procedurile se programeaza pentru ziua de Vineri), 1 masaj de relaxare (30 minute; masajul de relaxare se efectueaza in incinta centrului SPA in ziua de Sambata). Meniu Beaty & Wellness: masaj de relaxare, dus subacval, impachetare parafina pentru hidratarea pielii, baie de plante pentru hidratarea pielii si relaxare, 1 procedura - drenaj limfatic, manichiura, pedichiura. Acces gratuit la piscina, sauna si sala de fitness.

Odihna & tratament la Hotel Bradul 3*


perioada 01.08 - 16.12.17

Loc in camera dubla      878 Lei/ pers/ sejur ... 6 NOPTI
Loc in camera dubla    1025 Lei/ pers/ sejur ... 7 NOPTI

Servicii incluse:
6/ 7 nopti cazare, pensiune completa - meniu fix, 2 proceduri de tratament / zi  de luni pana vineri (magneto-terapie, laser, ultrasunat, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elongatie. Acces la piscina, sala de fitness. Turistul are nevoie de cupon de pensie/ adeverinta de salarizare, bilet de trimitere tip de la medicul de familie. SE RECOMANDA INTRAREA IN ZI DE DUMINICA.

Saptamana de refacere la Hotel Bradul 3* ... MIC DEJUN


Loc in camera dubla     442 Lei/ pers/ sejur ... perioada 01.08 - 16.12.17

Servicii incluse:
6 nopti de cazare cu mic dejun - MENIU FIX, acces la piscina, 3 proceduri/adult/zi (procedurile se efectueaza de Luni pana Vineri). Proceduri: magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elognatie). Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SE RECOMANDA ZI DE INTRARE DUMINICA.

Saptamana de refacere la Hotel Bradul 3* ... DEMIPENSIUNE


Loc in camera dubla     638 Lei/ pers/ sejur ... perioada 01.08 - 16.12.17

Servicii incluse:
6 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina - MENIU FIX), acces la piscina, 3 proceduri/adult/zi (procedurile se efectueaza de Luni pana Vineri). Proceduri: magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elognatie). Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SE RECOMANDA ZI DE INTRARE DUMINICA.

Hai la Bai la Hotel Bradul 3* Vatra Dornei


Loc in camera dubla     725 Lei/ pers/ sejur ... perioada 01.09 - 16.12.17

Servicii incluse:
5 nopti de cazare cu pensiune completa - MENIU FIX, acces la piscina, 2 proceduri/adult/zi/5 zile lucratoare (procedurile se efctueaza de Luni pana Vineri). Proceduri: magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elognatie. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SE RECOMANDA INTRAREA IN ZI DE DUMINICA.

Decada Balneara la Hotel Bradul 3* Vatra Dornei


Loc in camera dubla    979 Lei/ pers/ sejur ... perioada 01.09 - 16.12.17

Servicii incluse:
9 nopti de cazare cu pensiune completa - MENIU FIX, acces la piscina, 3 proceduri/adult/zi /7 zile lucratoare (procedurile se efectueaza de luni pana vineri). Proceduri: magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elognatie. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SE RECOMANDA INTRAREA IN ZI DE DUMINICA.

SKY in Bucovina la Hotel Bradul 3*


perioada 01.12.17 - 28.02.2018

Loc in camera dubla      675 Lei/ pers/ sejur ... 5 NOPTI
Loc in camera dubla      868 Lei/ pers/ sejur ... 7 NOPTI

Servicii incluse:
5/ 7 nopti cu mic dejun bufet suedez, cina - fisa cont, cartela ski- pass 10 puncte (include 5 urcari cu teleski mare sau 10 urcari cu teleski mic). Acces la centrul SPA - piscina si sauna. La receptia hotelului se achita taxe ale administratiei locale.  Partia de ski se afla in spatele complexului Bradul - Calimani. * Disponibilitatea cartelelor ski - pass este conditionata de existenta stratului de zapada.

Va multumim pentru vizualizarea ofertelor hotelului Bradul

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Bradul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru rezervare in Vatra Dornei la Hotel Bradul va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii* Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la Hotel Bradul :

Facilitati camere:

 • baie cu dus
 • baie proprie
 • frigider in camera
 • seif
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • ascensor
 • bar de zi
 • baza de tratament
 • divertisment
 • incalzire centrala
 • magazin
 • parcare
 • piscina acoperita
 • punct informatii turistice
 • restaurant
 • sali de receptie
 • sauna
 • sporturi de iarna
 • terenuri sportive

Hoteluri din Vatra Dornei similare cu Hotel Bradul:

Alte destinaţii din Romania