••• Home » Circuite »
Vietnam

Vietnam Excursie Vietnam cu plecare in: 20 octombrie

Traseu circuit Vietnam

Bucuresti - Doha - Ho Chi Minh - Danang - Cu Chi - Cai Be - Danang - Hoi An - Ba Na Hills - Hue - Hanoi - Ninh Bing - Halong Bay - Doha - Bucuresti

Plecari: 20 Octombrie 2023
Tarif / pers. 20.10
Loc in camera dubla 2.559 Euro
Supliment camera single 585 Euro
A III - a pers. in camera dubla 2.519 Euro
Servicii incluse:

transport cu avionul Bucuresti - Ho Chi Minh si Hanoi - Bucuresti cu compania QATAR AIRWAYS (schimbarea curselor la Doha);
transport cu avionul: Ho Chi Minh - Danang, Hue - Hanoi cu companii locale;
10 nopti cazare in hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Ho Chi Minh, 3 nopti in Danang, 1 noapte in Hue, 2 nopti in Hanoi, 1 noapte pe vas de croaziera in Halong Bay;
10 mic dejunuri, 8 mese de pranz (zilele 3, 4, 6, 7, 8,10, 11, 12), 2 cine (zilele 2, 11);
tururi de oras cu autocar si ghid local in Ho Chi Minh, Hoi An, Danang, Hue, Hanoi;
excursie la piata plutitoare Cai Be;
excursie la tunelurile Cu Chi;
excursie la Podul de Aur Ba Na;
vizita zona Ninh Binh;
croaziera in Halong Bay;
intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);
taxa procesare acte pentru viza Vietnam (poate suferi modificari).

Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna martie 2023. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse:

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 USD/persoana - se practica in Vietnam, se achita la sosirea in Vietnam;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program

Detalii circuit Vietnam

Ziua 1 (20 Oct 2023): BUCURESTI - DOHA - HO CHI MINH
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:30, pentru imbarcare pe cursa companiei QATAR AIRWAYS cu destinatia Ho Chi Minh (schimbarea cursei la Doha).

Ziua 2 (21 Oct 2023): HO CHI MINH Mese: cina
Sosire in Ho Chi Minh la ora locala 07:55. Transfer la hotel Le Duy 3* (sau similar). Cazare incepand cu ora 13:00. Timp liber pentru odihna. Seara, croaziera cu cina inclusa pe raul Saigon si cu program traditional.

Ziua 3 (22 Oct 2023): HO CHI MINH - CU CHI TUNNELS Mese: mic dejun, pranz
Mic dejun. Prima parte a zilei este dedicata vizitarii tunelurilor Cu Chi. Datorita locatiei strategice, aceste tuneluri au fost folosite de catre luptatorii vietnamezi in lupta pentru independenta. Este vorba, de fapt, despre o retea lunga de 200 km de tuneluri care conecteaza posturi de comanda, spitale, adaposturi si fabrici de arme, avand iesiri camuflate in diverse puncte. Pranz la un restaurant local. Dupa amiaza ne intoarcem in Ho Chi Minh avand la dispozitie cateva ore pentru a explora orasul. Cazare.

Ziua 4 (23 Oct 2023): HO CHI MINH - Piata plutitoare Cai Be (100 km) Mese: mic dejun, pranz
Mic dejun. Astazi plecam spre Cai Be, oras situat in inima Deltei Mekongului, unde fluviul se imparte intr-o vasta retea de canale si golfulete. Ne imbarcam si plecam in explorarea acestor canale. In drum, vom vizita piata plutitoare de la Cai Be, unde se aduna ambarcatiuni pline cu fructe si legume. Dupa pranz (servit intr-un restaurant local), vom reveni in Ho Chi Minh pentru cazare. Timp liber pentru cumparaturi - Vietnam fiind o destinatie foarte cunoscuta si pentru nivelul scazut al preturilor.

Ziua 5 (24 Oct 2023): HO CHI MINH (tur de oras) - DANANG (zbor intern) Mese: mic dejun
Mic dejun. Vom face turul orasului Ho Chi Minh. In primul rand vom vizita Muzeul de Istorie apoi vom admira fostul Palat al Independentei, piata locala Ben Thanh. Vom opri pentru fotografii la principalele obiective turistice precum Primaria, Teatrul, Catedrala Notre Dame, cladirea Postei. Timp liber pentru masa de pranz dupa care vom avea transferul catre aeroport pentru imbarcare cursa interna Ho Chi Minh - Danang. Transfer la hotel si cazare in Danang la hotel Adaline 3* sau similar.

Ziua 6 (25 Oct 2023): DANANG - HOI AN - DANANG (60 km) Mese: mic dejun, pranz
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Muzeul Cham din Danang unde vom gasi marturii ale existentei misterioasei civilizatii Cham. Vom pleca apoi spre Hoi An (30 km), considerat cel mai cochet oras din Vietnam, o localitate - port foarte bine conservata ce dateaza din secolul XV. Vom servi pranzul la un restaurant local si vom face un tur pietonal cu ghidul local. Orasul este situat intr-un estuar cu plaje lungi, arhitectura fiind un mix de influente japoneze, chineze si vietnameze. Vom descoperi si admira podul japonez, multe case vechi si stradute cochete. Seara, revenim in Danang pentru cazare.

Ziua 7 (26 Oct 2023): DANANG - BA NA HILLS (Podul de Aur) - DANANG Mese: mic dejun, pranz
Mic dejun. Plecam catre dealurile BA NA unde ne vom bucura de imagini colorate si stralucitoare, vom contempla grandoarea muntelui si padurile stravechi. Vom merge cu cea mai lunga instalatie pe cablu din lume avand o panorama superba asupra delurilor si gradinilor. Vom vedea varful Nghinh Phong, Le Nim Villa SI Podul de Aur. Podul se afla la o altitudine de 1400 m deasupra nivelului marii si se intinde pe o lungime de 150 m. Ba Na hills a avut un maxim de vizitare in 2017, cu aproximativ 2,7 milioane de vizitatori. Pranz la un restaurant local. Dupa amiaza ne intoarcem in Danag. Cazare.

Ziua 8 (27 Oct 2023): DANANG - HUE Mese: mic dejun, pranz
Mic dejun. Plecam catre Hue, vechea capitala a Vietnamului ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Drumul de la Danang la Hue (100 km) strabate trecatoarea Hai Van, in traducere “marea de nori” - varful muntilor fiind in plafonul de nori, iar baza langa mare. Peisajele sunt spectaculoase! La sosirea in Hue ne vom indrepta cu barca pe Raul Parfumurilor spre Palatul Imperial si pagoda Thien Mu considerata simbolul orasului. Vom vizita Mausoleul regelui Tu Duc, construit cu 20 de ani inainte ca regele sa moara, complexul final fiind format din peste 50 de monumente. Vom servi un pranz traditional. Cazare hotel Duy Tan 3* in Hue (sau similar).

Ziua 9 (28 Oct 2023): HUE - HANOI (zbor intern) Mese: mic dejun
Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru zbor intern Hue-Hanoi. Sosire in Hanoi si transfer in centrul orasului pentru a admira Templul Literaturii - primul colegiu din Vietnam, locas dedicat confucianismului. In continuare vom vizita Muzeul de Etnologie, dupa care ne vom indrepta spre un loc deosebit de pitoresc: Lacul Hoan Kiem. Numele acestuia inseamna “sabia recastigata” si provine dintr-o legenda locala conform careia Imparatul Le Loi a recuperat o sabie din lac pe care a folosit-o cand a invadat China. Dupa tur vom participa la un spectacol inedit cu papusi din lemn pe o scena de apa (Water Puppet Show). Transfer si cazare la Hotel Flower Garden 4* sau similar in Hanoi.

Ziua 10 (29 Oct 2023): HANOI - NINH BING (90 km) Mese: mic dejun, pranz
Mic dejun. Vom merge catre provincia Ninh Binh cunoscuta sub numele de Insula Halong. Va fi o zi deosebita avand ocazia sa facem o plimbare cu barcile de bambus in zona Tam Coc printre plantatiile de orez si varfuri calcaroase falnice. Dupa masa de pranz pe care o vom servi intr-un restaurant local vom avea transfer (4 km) catre zona Hoa Lu, vechea capitala a Vitnamului. Aici vom vedea cele doua temple dedicate regelui Dinh si regelui Le, fondatorii vechii capitale in timpul secolului al X-lea. Ne intorcem in Hanoi. Cazare.

Ziua 11 (30 Oct 2023): HANOI - HALONG BAY Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Vom pleca spre golful Halong, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, cu peste 3.000 de insulite spectaculoase. Drumul prin delta Red River va dura aproximativ 3 ore. Ne imbarcam pe vasul Golden Cruise sau similar. Vom incepe croaziera navigand printre insulitele pitoresti si vom vizita grota Sung Sot, cea mai mare si impunatoare din golful Halong. Vom servi un pranz traditional (meniu fix) la bordul vasului. Vom face o oprire la plaja Titop pentru relaxare sau pentru o plimbare cu caiacul (optional). Vom reveni pe vasul de croaziera unde ne vom delecta cu un spectacol de gatit mancaruri traditionale. La ora 18:30 vasul va ancora in Cong Do unde va ramane pentru innoptare. Doritorii se pot bucura de o sedinta de masaj (este necesara rezervare prealabila). Cina traditionala (meniu fix) la bordul vasului.

Ziua 12 (31 Oct 2023): HALONG BAY - HANOI - DOHA Mese: mic dejun, pranz
Dimineata devreme (ora 06:30) vom participa la un curs de Taichi - unul din cele mai eficiente tipuri de exercitii fizice si psihice din lume. La ora 07:00 vom servi o gustare in salonul de mic dejun al vasului. In continuare vom explora grota Luon in barcute de bambus conduse de localnici si vom reveni pe vas pentru check-out. Vom debarca de pe vasul de croaziera iar inainte de a merge catre aeroport vom servi masa de pranz la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Hanoi - Doha a companiei QATAR AIRWAYS. Decolarea din Hanoi este prevazuta pentru ora locala 19:40.

Ziua 13 (01 Nov 2023): DOHA - BUCURESTI
Plecare din Doha la ora locala 02:40 si sosire in Bucuresti la ora 06:50 dimineata.

Alte informatii pentru circuitul Vietnam

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 100 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 150 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti cu 60 zile inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR CURSE INTERNATIONALE (ore locale):
20.10.2023 Bucuresti 12:00 - Doha 16:30 durata zborului: 4h30min
21.10.2023 Doha 20:00 - Saigon (Ho Chi Minh) 07:55 durata zborului: 7h55min
31.10.2023 Hanoi 19:40 - Doha 23:45 durata zborului: 8h05min
01.11.2023 Doha 02:40 - Bucuresti 06:50 durata zborului: 5h10min

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Vietnam va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de toamna

Cele mai populare circuite