Home » Circuite » Revelion Polonia 2021

Revelion Polonia 2021 Circuit cu plecare in: 30 decembrie

De vizitat:

Cracovia, Targul Anului Nou Cracovia, Mina de sare Wieliczka, Kalwaria Zebrzydowska, Katowice, Manastirea Jasna Gora din Czestochowa, Varsovia, Zelazowa Wola

Plecari: 30 Decembrie 2020
Tarif / pers. 30.12
Loc in camera dubla 497 Euro
Supliment camera single 125 Euro
A III - a pers. in camera dubla 439 Euro
Copil 2-11,99 ani 358 Euro
Servicii incluse:

Zboruri la dus Bucuresti - Cracovia, Compania LOT via Varsovia
Zbor direct la retur Varsovia - Bucuresti, Compania LOT
Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
Transport cu autocar local Cracovia-Katowice-Czestochowa-Varsovia
Cazare 5 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
3 nopti in Cracovia la Hotel Novotel Krakow City West 4* situat central, sau similar
2 nopti in Varsovia la Hotel Holiday Inn Warsaw City Centre 4* situat central, sau similar
Tur de oras Cracovia cu Ghid local
Tururi pietonale cu insotitorul de grup in Cracovia
Excursie la Katowice si Manastirea Jasna Gora din Czestochowa
Tur de oras Varsovia cu ghid local
Excursie la Zelazowa Wola-locul de nastere al lui Chopin
Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse:

Taxele de aeroport 199 Euro/pers (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale

Detalii Polonia circuit

Ziua 1 30 Decembrie | Bucuresti-Cracovia
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 03:35 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei LOT LO644 cu destinatia Cracovia, via Varsovia. Decolare la ora 05:35, sosire la Varsovia la ora 06:25. Decolare din Varsovia cu zborul LO3903 la ora 07:30 si sosire la Cracovia la ora 08:25. Intanire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Cracovia cu ghid local: Dealul Wawel cu Castelul Wawel, mandria si simbol al rezistentei Poloniei, resedinta regala inca din Sec XI, reconstruit la inceputul Sec XVI in stilul Renasterii si Catedrala Regala. Coboram Drumul Regal in centrul istoric al Cracoviei (inclus pe lista patrimoniului cultural UNESCO in 1978), unde vom vedea Collegium Maius al Universitatii Jagiellona si Rynek (Piata Mare) cu Turnul Primariei, Sukiennice (hala postavarilor) cu magazinele de suveniruri si Bazilica Sf. Maria, cu superbele vitralii si altarul lui Veit Stoss. Incheiem cu poarta Sf. Florian si turnul Barbakan (Barbican), din fortificatiile medievale ale orasului. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie pentru odihna sau plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Imediat dupa Craciun, in centrul istoric al Cracoviei se deschide ,,Targul Anului Nou'', practic o reiterare a Pietelor de Craciun pana in data de 6 Ianuarie, astfel ca va veti putea bucura de o atmosfera de poveste! Cazare Hotel Novotel Krakow City West 4* situat central, sau similar Cracovia.
Ziua 2 31 Decembrie | Cracovia La Multi Ani 2021 !
Mic dejun. Suntem in Cracovia, considerata de multi ,,inima Poloniei''. Fosta resedinta a regilor polonezi, orasul este unul din putinele locuri in care inestimabilele opere de arta, adunate vreme de veacuri, nu au fost distruse in timpului razboaielor mondiale. Centrul vechi istoric din Cracovia a fost inscris in anul 1978 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Orasul este de obicei invaluit in zapada in luna Decembrie. Centrul istoric este plin cu casute din lemn care comercializeaza cadouri traditionale specifice sarbatorilor de iarna, haine de lana sau bijuterii artizanale dar si delicatese locale pentru gurmanzi. Toate va asteapta in minunatul decor la centrului istoric, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la Mina de sare de la Wieliczka (inclusa in patrimoniul UNESCO). Seara, optional Cina de Revelion la un restaurant local (detaliile vor fi stabilite la sf. lunii Septembrie) sau puteti opta pentru a marca trecerea in noul an la Peterecerea Publica de Revelion din centrul istoric, unde numeroase evenimente si artisti va asteapta pentru a trece impreuna in noul an 2020 (intrarea este libera). Cazare Hotel Novotel Krakow City West 4* situat central, sau similar Cracovia.
Ziua 3 1 Ianuarie 2021 | Cracovia-Kalwaria Zebrzydowska
Mic dejun. Timp liber la dispozituie pentru vizite si plimbari pietonale. Optional, excursie la Kalwaria Zebrzydowska. Inca din Sec XVII a devenit printre cele mai frecventate locuri de pelerinaj din Polonia. Construit de catre familia Zebrzydowski, complexul recreeaza Drumul Crucii din Ierusalim prin acuratetea cu care bisericilie, manastirile si capelele au fost construite pe dealurile din zona. Aflat in patrimoniul UNESCO, complexul atrage anual milioane de vizitatori. Intoarcere in Cracovia. Dupa amiaza spre seara, tur pietonal cu insotitorul de grup in cartierul evreiesc Kazimierz, care a fost alipit la Cracovia inca din Sec al XVIII-lea. Vom putea admira cele mai importante monumente ale culturii evreiesti din Cracovia, locurile in care s-au turnat scene din memorabilul film al lui Steven Spielberg-Lista lui Schindler, castigator al premiului Oscar, vechea Sinagoga. Seara va recomandam o cina de bun ramas la unul dintre restaurantele traditionale din centrul istoric. Cazare Hotel Novotel Krakow City West 4* situat central, sau similar Cracovia.
Ziua 4 2 Ianuarie 2021| Cracovia-Katowice-Czestochowa-Varsovia
Mic dejun. Excursia continua spre Varsovia cu oprire la Katowice, unde vom face un scurt popas, dupa care continuam cu Manastirea Jasna Gora din Czestochowa-cel mai vizitat loc de pelerinaj din Europa centrala si de Est. Aici se afla icoana cunoscuta sub numele de ,,Madona Neagra'', icoana ce este azi un simbol al Poloniei. Plecare spre Varsovia-capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Holiday Inn Warsaw City Centre 4* situat central, sau similar Varsovia.
Ziua 5 3 Ianuarie 2021 | Varsovia Tur de oras
Mic dejun. Suntem in Varsovia ! Desi trecutul zbuciumat a lasat urme adanci in istoria ei, capitala a renascut de fiecare data din propria-i cenusa, precum legendara pasare Pheonix. Intrucat majoritatea cladirilor sunt relativ noi, centrul istoric a fost cu grija reconstituit dupa planurile originale si picturile din Sec XVII si XVIII, fiind astazi readus la viata asemenea centrului istoric al Bucuresti-ului. Tur de oras Varsovia cu ghid local in care vom descoperi personalitatea singulara a unei capitale atipice ce reflecta atat durerile trecutului cat si ambitiile viitorului Poloniei: Palatul Culturii si al Stiintei-monument stalinist ”oferit in dar” de poporul sovietic in 1955, monumentul lui Chopin din parcul Lazienski, Orasul Vechi-complet reconstruit dupa distrugerea totala din 1944 cu Castelul Regal si Piata cu fantana Sirenka-simbolul orasului, fostul cartier evreiesc. Dupa amiaza, timp liber la dispoztie in centrul istoric la Varsoviei, presarat cu o multitudine de restaurante, magazine, cafenele, pub-uri, etc. Cazare Hotel Holiday Inn Warsaw City Centre 4* situat central, sau similar Varsovia.
Ziua 6 4 Ianuarie 2021 | Varsovia-Bucuresti
Mic dejun. Dimineata, excursie la Zelazowa Wola-locul de nastere al compozitorului si eroului national, Frederic Chopin. Conacul natal-unul din cele mai frumoase si deopotriva ingrijite locuinte din sat, acum transformat in muzeu este inconjurat de un superb parc ce cuprinde circa 500 specii diferite de arbori si arbusti. Picturile ce decoreaza peretii, detaliile arhitectonice, mobilierul de epoca si celelalte obiecte personale care au apartinut celui mai mare muzician polonez sunt completate in permanenta de un fond sonor menit sa amplifice starea de beatitudine. Intoarcere la hotel si eliberarea camerelor. Pana la ora transferului la aeroport, timp liber la dispozitie in Vasovia. Varsovia a fost intotdeauna un centru al culturii europene, a existat ca un oras european important si a fost o destinatie pentru multi dintre europeni. Toate palatele, bisericile si cladirile Varsoviei afiseaza o bogatie de culori si detalii arhitecturale. Cladirile din oras sunt reprezentantive pentru aproape orice stil arhitectural european si perioada istorica. Orasul are exemple minunate de arhitectura din perioadele renascentista, gotica, baroca si neoclasica, toate situate in apropiere de centrul orasului. La ora 19:35, transfer la aeroport pentru imbarcarea pe zborul Companiei LOT cu destinatia Bucuresti. Decolare cu zborul LO643 la ora 22:35 si sosire la Bucuresti la ora 01:20 (a doua zi).

Alte informatii Revelion Polonia

Excursii optionale (tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
Excursie la Mina de sare de la Wieliczka:
(inclusa in patrimoniul UNESCO): transport autocar, taxe parcare, rezervare de grup si bilet de intrare, ghid insotitor.
Tarif: 50 Euro/adult, 35 Euro/copil 2-11,99 ani.

Excursie la Wadowice si Kalwaria Zebrzydowska:
Include: transport cu autocar local, vizita, insotitor de grup.
Tarif: 35 Euro/adult, 30 Euro /copil 2-11,99 ani.

Transferuri gratuite Interra din orasele:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Revelion Polonia 2021 va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Cele mai populare circuite