••• Home » Circuite »
Tunisia 2024

Tunisia 2024 Revelion 2024 Tunisia in perioada: 28 decembrie - 04 ianuarie

Traseu excursie 2024 Tunisia

Bucuresti - Tunis - Cartagina - Sidi bou Said - Hammamet - El Djem - Matmata - Douz - Chott Djerid - Chebika - Kairouan - Dougga - Bulla Regia - Tunis - Bucuresti

Plecari: 28 Decembrie 2023
Tarif / pers. 28.12
Loc in camera dubla 1.179 Euro
Supliment camera single 139 Euro
A III - a pers. in camera dubla 1.065 Euro
Copil 2-11,99 ani 975 Euro
Servicii incluse:

Bilet de avion Bucuresti - Tunis - Bucuresti, via Frankfurt, Compania Lufthansa
Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
Cazare 8 nopti cu mic dejun inclus la hoteluri de 4* si 5* astfel:
3 nopti Hotel El Mouradi Gammarth 4* Tunis sau similar
2 nopti Hotel Golden Tulip Taj Sultan 5* Hammamet sau similar
1 noapte Hotel Sun Palm 4* Douz sau similar
1 noapte Hotel Ras El Ain 4* Tozeur sau similar
1 noapte Hotel Kasbah Kairouan 5* Kairouan sau similar
Nota: de prima si ultima noapte de cazare se beneficiaza partial conform orarului de zbor
Mese incluse (fara bauturi):
6 mese de pranz si 6 cine (conform program)
Cina de Revelion la hotel in Hammamet
Transferuri aeroport - hotel - aeroport
Transport cu autocar local cu aer conditionat conform itinerariului
Tururile si vizitele din program:
Vizite Medina din Tunis - Cartagina - Sidi Bousaid
Vizita Medina din Hammamet
Excursie la El Djem - Matmata
Excursie la Chott Djerid - Chebika - Tozeur
Excursie la Gafsa si Kairouan
Excursie Bulla Regia - Dougga
Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
Ghid local
Insotitor roman de grup pe toata durata circuitului

Nu sunt incluse:

Bacsis recomandat pentru soferii/ghizii locali: 5 Euro/persoana/zi
Intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele mentionate in program), excursiile optionale
Asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul)

Detalii Revelion 2024 Tunisia

28 Decembrie | Bucuresti - Tunis
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1419 cu destinatia Tunis via Frankfurt. Decolare la ora 14:35 si aterizare la Frankfurt la ora locala 16:15. Decolare spre Tunis cu zborul LH1326 la 22:10.

29 Decembrie | Tunis - Sidi bou Said - Cartagina - Hammamet
Sosire in Tunisia pe aeroportul Tunis - Carthage la ora 00:30. Dupa indeplinirea formalitatilor vamale transfer la hotel pentru odihna. Mic dejun. Incepem incursiunea in aceasta tara deosebita cu o vizita la Medina din Tunis, inclusa in Patrimoniul Mondial Unesco din 1979. Aici se afla peste 700 de monumente: palate, moschee, mausolee, madrase si fantani datand din perioadele almohade si hafsid. Continuam cu pitorescul sat Sidi Bou Said, cunoscut pentru albastrul-indigo al ferestrelor si usilor caselor albe in stil otoman si andaluz si imaginile superbe cu Marea Mediterana. Mergem apoi la un restaurant local in zona La Goulette pentru a servi pranzul. Continuam cu o vizita culturala esentiala, situl arheologic de la Cartagina inclus in Patrimoniul UNESCO cu vestigiile vechii cetati distruse de romani si ruinele constructiilor ulterioare dintre care se distinge amfiteatrul din secolul 1 AD unde anual se organizeaza Festivalul International de Muzica de la Cartagina. Cina si cazare la hotel El Mouradi Gammarth 5* sau similar zona Tunis.

30 Decembrie | Tunis - Hammamet
Mic dejun. Lasam in urma Tunis si ne indreptam catre statiunea Hammameth, situata la doar 60 km distanta. Vizitam Medina din Hammamet, centrul istoric al orasului datand din sec. Al XV-lea. Este un adevarat labirint de stradute strajuite de numeroase magazine si tarabe cu tot felul de unelte de gatit, condimente, ornamente, etc. Casele albe sunt decorate cu ornamente de un albastru stralucitor, ceea ce face ca intreaga zona a Medinei sa fie deosebit de fotogenica. Masa de pranz o servim la un restaurant local. Cina si cazare Hotel Golden Tulip Taj Sultan 5* Hammamet sau similar.

31 Decembrie | Hammamet La Multi Ani 2024 !
Mic dejun. Suntem in Hammamet, cunoscuta destinatie turistica a Tunisiei. Timp liber la dispozitie pentru relaxare in frumoasa statiune Yasmine Hammamet. De asemenea, va puteti bucura de facilitatile Spa de 5* la hotelul dvs. Seara, Cina festiva de Revelion este inclusa la hotel! Cazare Hotel Golden Tulip Taj Sultan 5* Hammamet sau similar.

01 Ianuarie 2024 | Hammamet - El Djem - Matmata - Douz
Mic dejun. Azi ne indreptam spre El Djem, anticul Thysdrus, unde vom vizita monumentalul amfiteatru roman El Djem, al treilea cel mai mare din lume dupa cele de la Roma si Capua, construit in urma cu 1800 de ani si exceptional conservat pana in zilele noastre. Servirea pranzului la un restaurant local si apoi continuam spre vechiul sat Matmata. Aici vom remarca arhitectura vernaculara a locuintelor troglodite ale berberilor tunisieni si vom vedea unul din locurile de filmare a Star Wars deschis vizitatorilor. Sosim la Douz, “Poarta Saharei”, unde putem face, optional, o plimbare cu camila si avem restul zilei la dispozitie. Cina si cazare Hotel Sun Palm 4* Douz sau similar.

02 Ianuarie 2024 | Desertul Sahara : Chott Djerid - Chebika - Tozeur
Mic dejun. Astazi vom vizita cel mai mare lac sarat din Tunisia Chott el Djerid cu mirajele in culori albe si roz si privelistile sale nesfarsite pe care le ofera. Desertul Sahara se intinde pe mai mult de zece tari, inclusiv Tunisia, si azi, imbarcati in vehicule 4X4 pornim sa descoperim uluitorul peisaj desertic cu o incursiune la oazele Chebika si Canionul Tamerza. Continuam in jeep-uri 4X4 in locuri care ne vor aminti de Luke Skywalker cel mai faimos Cavaler Jedi acolo unde s-a filmat celebru film Star Wars. Servirea pranzului la un restaurant local si transfer la hotel in Tozeur, oras-oaza din desert. Cina si cazare Hotel Ras El Ain 4* Tozeur sau similar.

03 Ianuarie 2024 | Gafsa - Kairouan
Mic dejun. Plecam spre Gafsa - orasul “capitala” al Tunisiei de Sud, oras situat intr-o vale marginita de munti care la apus iau culoarea portocalie. Servim pranzul in Gafsa dupa care ne indreptam spre Kairouan cel mai vechi oras arabo-musulman si totodata orasul sfint din Maghreb, pentru pelerinii credinciosi sapte pelerinaje la Kairouan echivaland cu un pelerinaj la Mecca. Vom face un tur ghidat prin vechea Medina pentru a vizta Marea Moschee construita de generalul arab Uqba Ibn Nafi in 670 AD, ce atrage vizitatorii prin valoarea sa spirituala si magnifica sa arhitectura ce a servit ca model pentru multe moschei maghrebiene. Tot aici vizitam ingenioasa lucrare de inginerie hidraulica bazinele Aghlabizilor, un mare rezervor de apa format din doua mari bazine si cateva cisterne construite in secolul 9, sursa principala de apa potabila a comunitatiii. Cina si cazare la hotel Kasbah Kairouan 5* sau similar Kairouan.

04 Ianuarie 2024 | Bulla Regia - Dougga - Tunis
Mic dejun. Incepem azi excursia cu Bulla Regia - un oras roman fermecator care adaposteste temple, vile, bai, bazilici reprezentative pentru arhitectura romana; o alta atractie aici este reprezentata de locuintele subterane utilizate de locuitorii bogati ai acelor vremuri pentru a se feri de caldura. Continuam apoi cu vizitarea celui mai frumos sit arheologic cu ruine romane, Dougga. Complexul de aproximativ 75 ha a trecut din 1997 in patrimoniul UNESCO, amfiteatrul cu 3500 locuri fiind unul din cele mai pretioase monumente romane. Servim pranzul apoi continuam spre destinatia finala a zilei de azi, Tunis. Cina si cazare la hotel El Mouradi Gammarth 5* sau similar zona Tunis. Seara tarziu transfer la aeroportul Tunis - Carthage pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa cu destinatia finala Bucuresti via Frankfurt.

05 Ianuarie 2024 | Tunis - Bucuresti
Imbarcare pe zborul LH1327 ce decoleaza la ora 02:45 si aterizare in Frankfurt la ora 05:20. La ora 10:15 imbarcare pe zborul LH1418 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 13:40.

Alte informatii pentru Revelion 2024 Tunisia

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 45 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 2 luni inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.12: Bucuresti 10:10 - Istanbul 12:35 durata zborului 1h:25 min
Istanbul 15:40 - Tunis 16:35 durata zborului 2h:55 min
04.01: Tunis 10:50 - Istanbul 15:40 durata zborului 2h:50 min
Istanbul 19:45 - Bucuresti 20:00 durata zborului 1h:15 min

EXCURSII OPTIONALE:
Excursie de o zi Tunis - Cartagina - Sidi Bou Said cu pranz inclus 90 EURO/ persoana, grup minim 10 persoane; Supliment vizita Muzeul Bardo daca este deschis : cca 7 EURO/ persoana
Excursie de o jumatate de zi Sousse Port El Kanatoui - Monastir 60 EURO/ persoana, grup minim 10 persoane;
Excursie de o zi la Siturile arheologice Dougga si Thuburbu Majus cu pranz inclus 90 EURO/ persoana, grup minim 10 persoane.
NOTA. Preturile excursiilor optionale sunt informative si pot suferi modificari fata de prezenta oferta. Excursiile optionale se efectueaza in functie de disponibilitatile locale. Totodata, ordinea prezentata in program se poate modifica in functie de disponibilitatile de la fata locului.

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Tunisia 2024 va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de iarna

Cele mai populare circuite