••• Home » Circuite »
Madrid

Madrid Revelion Madrid 2024 in perioada: 29 decembrie - 02 ianuarie

Traseu excursie Madrid 2024

Bucuresti - Madrid - Bucuresti

Plecari: 29 Decembrie 2023
Tarif / pers. 29.12
Loc in camera dubla 609 Euro
Supliment camera single 195 Euro
A III - a pers. in camera dubla 595 Euro
Servicii incluse:

transport cu avionul Bucuresti - Madrid si retur cu compania TAROM;
4 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel Chamartin The One 4* (sau similar);
tur panoramic de oras cu autocarul si insotitorul de grup;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna mai 2023. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse:

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 10 EURO/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Spania;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse

Detalii excursie Revelion Madrid 2024

ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI - MADRID, tur de oras
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10 si sosire la Madrid la ora locala 11:15. Transfer, urmat de tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. Vom admira principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Cazare la Hotel Chamartín The One 4* sau similar.

ZIUA 2 (30.12): MADRID: Palatul Regal si Toledo (excursie optionala)
Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi. Optional se poate organiza vizitarea Palatului Regal in cursul diminetii, urmata de o excursie de o jumatate de zi la Toledo, oras aflat la 70 km de Madrid. Toledo este un muzeu in aer liber, unde au convietuit secole la rand crestini, arabi si evrei cunoscut sub numele de ,,Orasul celor trei culturi''. A fost inclus in Patrimoniul UNESCO incepand cu anul 1986 datorita patrimoniului cultural si monumental pe care il gazduieste. Vom admira: Catedrala Santa Maria - o bijuterie a arhitecturii gotice, Palatul Arhiepiscopal, Primaria, Poarta Bisagra, Podul San Martin si Podul Alcantara. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in Madrid la acelasi hotel.

Ziua 3 (31.12): MADRID - SEGOVIA (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala la Segovia. Pitorescul oras Segovia este un alt oras muzeu al Spaniei, ce a fost inclus in patrimonial UNESCO in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. Orasul este strajuit de muntii Sierra de Guadarrama iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele XIII-XIV, sunt deosebite (Apeductul Roman, Fortareata Alcazar, Catedrala). Seara, doritorii pot merge in centrul orasului pentru sarbatori trecerea in noul an, impreuna cu insotitorul de grup si alaturi de locuitorii orasului.

Ziua 4 (01.01.2024): LA MULTI ANI 2024! MADRID - Plaza Mayor sau excursie optionala la ESCORIAL
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitelor libere. Dupa amiaza plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este azi una dintre atractiile principale ale Madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. Ca alternativa, va propunem o excursie optionala la Manastirea El Escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, ce se afla la o departare de cca 45 km de Madrid. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala „tapas” intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol Flamenco (optional).

Ziua 5 (02.01.2024): MADRID - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare spre Bucuresti, pe cursa Tarom, cu decolare la ora 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 17:05.

Alte informatii pentru excursia Revelion Madrid 2024

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.12.2023: Bucuresti (Otopeni) 08:10 - Madrid 11:15 durata zborului: 4h 05min
02.01.2024: Madrid 12:15 - Bucuresti (Otopeni) 17:05 durata zborului: 3h 50min

DESCRIERE HOTEL:
Hotelul Chamartin The One 4* este situat la 15 minute distanta de aeroport, langa statia de metrou Chamartin. Hotelul modern pune la dispozitia turistilor servicii de calitate, camere moderne si luminoase cu o atmosfera placuta. Camerele sunt echipate cu: internet wireless, minibar, uscator de par, TV satelit, seif, telefon.
www.hotelchamartintheone.com

PRETURI INFORMATIVE* EXCURSII OPTIONALE (minim 25 platitori):
Vizita Palatul Regal si excursie de ˝ zi la Toledo: 90 euro/ persoana (include transport cu autocarul, intrare si ghid local la Palatul Regal, vizitarea orasului Toledo cu insotitorul de grup;
Segovia: 90 euro/ persoana (include transport cu autocarul si ghid local).
Escorial: 85 euro/persoana (intrare la El Escorial inclusa)
*tarifele sunt informative si se pot modifica pana la data plecarii.

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Madrid va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de iarna

Cele mai populare circuite