Home » Bulgaria » Albena

Hoteluri Albena

Albena, descriere destinatie

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe coasta Marii Negre si este situata la 30 km. de aeroportul international din Varna (Bulgaria) beneficiand de o locatie excelenta. Plaja are 5 km lungime si 150 m latime, intinzandu-se de-a lungul golfului.

Serviciile de o inalta calitate sunt diversificate, de la terenuri de sport, baruri de noapte si discoteci, sali de conferinta, baze de tratamente balneo si de infrumusetare pana la hoteluri construite sau renovate recent (peste 42 hoteluri de 2-5*). In statiunea Albena sunt amenajate: 19 piscine cu apa minerala, 13 terenuri de tenis, 7 terenuri de fotbal, 12 piste pentru bowling, un club modern de calarie, o sala multifunctionala pentru sporturi (11 sporturi diferite pot fi practicate in acelasi timp) cat si posibilitatea practicarii zborului cu elicopterul sau cu mini avionul pentru admirarea din inaltul cerului a statiunii si impuejurimii.

Datorita multiplelor facilitati oferite copiilor (in special gradinite) Albena este recomandata in special familiilor cu copii. In apropierea statiunii aveti posibilitatea sa vizitati Rezervatia Naturala Baltata, o combinatie exceptionala intre peisajele marine si padure exotica.

Pentru vacanta dvs va pregatim oferte de vara in Albena, hoteluri selecte, cazare cu servicii All Inclusive si Ultra All Inclusive & sejur individual ( transport propriu ). Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale.

Oferte de vara Albena, hoteluri cu reduceri, last minute

Pentru vacanta dvs va pregatim oferte de vara in Albena, hoteluri selecte, last minute, cazare cu servicii All Inclusive si Ultra All Inclusive & sejur individual ( transport propriu ). Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale.