••• Home »
Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

TERMENI si CONDITII
Pentru utilizarea site-ului https://www.meridian-travel.ro

Va rugam sa cititi aceste conditii cu atentie inainte de a utiliza web site-ul www.meridian-travel.ro.
Utilizarea acestui site confirma faptul ca ati acceptat tacit termenii si conditiile de mai jos :

Toate paginile site-ului  https://www.meridian-travel.ro sunt proprietatea societatii SC Meridian Travel SRL cu sediul in Tirgu Mures, Str. Piata Trandafirilor, nr 57.
Informatiile de pe acest site sunt colectate din materialele informative oferite de centre de informare turistica sau de catre partenerii nostrii.

Conditii de utilizare

Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de S.C. Meridian Travel S.R.L. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale fara acordul scris al S.C. Meridian Travel S.R.L. este interzisa, fiind protejate de legea dreptului de autor.
Datele si informatiile din cuprinsul website-ului https://www.meridian-travel.ro sunt prezentate cu titlu general in scopuri informative. S.C. Meridian Travel S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.
Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.

Utilizarea site-ului

S.C. Meridian Travel S.R.L. va autorizeaza sa vizualizati informatiile din continutul acestui site numai daca utilizarea este in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiti cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea S.C. Meridian Travel S.R.L. si utilizarea neautorizata a acestora poate fi in contradictie cu dispozitiile din legea dreptului de autor. Daca nu respectati aceste conditii, nu sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau salvate in calculator.
Meridian Travel nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Serviciile oferite de Meridian Travel

Meridian Travel va pune la dispozitie site-ul https://www.meridian-travel.ro care va ofera posibilitatea de a cauta din multitudinea de oferte si va permite sa efectuati rezervarea dorita in timp real direct de pe site.
Meridian Travel nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corigibile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Rezervarea serviciilor

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Meridian Travel si va intra in vigoare acest contract.
In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat este responsabilitatea dvs. de a informa in scris Meridian Travel despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
Meridian Travel accepta toate formele de cereri scrise. Meridian Travel nu poate anula/ modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Meridian Travel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

Plata serviciilor rezervate

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Meridian Travel pe baza facturii proforme eliberate de Meridian Travel
Meridian Travel nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
Meridian Travel isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. In scopul eliminarii eventualelor fraude, platile cu cardul de credit se efectueaza numai in prezenta titularului cu prezentarea unui act de identitate valabil. In cazul in care rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa si legalizata din partea acelei persoane.
Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele datele communicate de dvs.
Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Obligatiile utilizatorului acestui site

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs .
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Drepturile dumneavoastra

Cu privire la prelucrarea Informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:
- de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi
- de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza
- de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Meridian Travel sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop
- de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii

Newsletter

Puteti subscrie la newsletter-ul Meridian Travel, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Interzicerea accesului pe Site

Meridian Travel isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila in cazul nerespactarii prevederilor acestor termini si conditii

Responsabilitatea Meridian Travel

Meridian Travel nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestor termini si conditii, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.
Meridian Travel este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
Meridian Travel nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Meridian Travel. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora

Meridian Travel nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Meridian Travel sau furnizorii sai.

Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

Modificari asupra Site-ului

Meridian Travel poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului sunt rezervate de Meridian Travel. Materialul continut pe Site este proprietatea Meridian Travel sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
Numele Meridian Travel este marca inregistrata la OSIM ( 07.03.2008 ) si este protejata conform legii, fiind interzisa utilizarea acesteia in scopuri comerciale fara acordul proprietarului marcii. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.
Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

Confidentialitate

Termenii de confidentialitate a Meridian Travel sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii.
Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Meridian Travel sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Meridian Travel.

Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata  si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC MERIDIAN TRAVEL SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana.

Modificari ale Termenilor si ale Conditiilor

Meridian Travel isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si a Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Meridian Travel si este guvernat de legile din Romania.

Promotiile

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului. S.C. Meridian Travel S.R.L. isi rezerva drepturile sa schimbe, modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara anunt in prealabil.

Disclaimer

MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE ,,ASA CUM SUNT'' FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE. S.C. Meridian Travel S.R.L. nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. S.C. Meridian Travel S.R.L. ar putea face schimbari in materialele si serviciile din acest site sau in produsele si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar S.C. Meridian Travel S.R.L. nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.

Limitarea responsabilitatilor

S.C. Meridian Travel S.R.L. FURNIZORII SAI SAU ALTE PARTI CARE SUNT MENTIONATE PE ACEST SITE, NU SUNT RESPONSABILE IN NICI O CIRCUMSTANTA PENTRU ORICE FEL DE PIERDERI (INCLUZAND, FARA LIMITARI, CELE REZULTATE DIN PROFITURI PIERDUTE, PIERDEREA DATELOR SAU INTRERUPEREA ACTIVITATII) REZULTATE DIN UTILIZAREA, INCAPACITATEA DE A UTILIZA SAU DIN REZULTATELE UTILIZARII ACESTUI SITE, A ORICAROR SITE-URI LEGATE LA ACEST SITE SAU DIN MATERIALELE, INFORMATIILE SAU SERVICIILE CONTINUTE PE ORICARE DIN ACESTE SITE-URI, INDIFERENT DACA SUNT BAZATE PE GARANTIE, CONTRACT SAU ORICE ALTA TEORIE LEGALA SI INDIFERENT DACA A FOST SAU NU ATENTIONAT DE POSIBILITATEA APARITIEI DE ASTFEL DE PIERDERI. DACA UTILIZAREA MATERIALELOR, INFORMATIILOR SAU SERVICIILOR DE PE ACEST SITE ARE CA REZULTAT APARITIA NECESITATII DE SERVICE, REPARATII SAU CORECTII ALE ECHIPAMENTELOR SAU A DATELOR, VA ASUMATI COSTURILE PRESUPUSE DE ACESTEA. LEGEA APLICABILA IN ACESTE CAZURI AR PUTEA SA NU PERMITA EXCLUDEREA SAU LIMITAREA PAGUBELOR APARUTE CA CONSECINTA SAU DIN INTAMPLARE, ASTFEL INCAT LIMITAREA DE MAI SUS SAU EXCLUDEREA NU SE APLICA IN CAZUL DVS.

Legile aplicabile

Acest site este administrat de S.C. Meridian Travel S.R.L. din birourile sale din Targu Mures, Romania. S.C. Meridian Travel S.R.L. nu specifica faptul ca materialele sau serviciile de pe acest site sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea in afara Romaniei si ca accesul din teritorii unde continutul lor este ilegal sau interzis. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care violeaza orice lege sau reglementare aplicabila, incluzand fara limita legile si reglementarile statului roman. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria dumneavoastra raspundere. Aceste conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.

Generalitati

S.C. Meridian Travel S.R.L. poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.