••• Home » Circuite »
Anglia - Scotia

Anglia - Scotia Excursie cu plecare in: 29 august

Traseu circuit Anglia - Scotia

Bucuresti - Londra - Stonehenge - Bath - Bristol - Stratford - Warwick - Liverpool - Lake District - Glasgow - Edinburgh - Durham - Leeds - York - Cambridge - Londra - Bucuresti

Plecari: 29 August 2023
Tarif / pers. 29.08
Loc in camera dubla 1.729 Euro
Supliment camera single 565 Euro
A III - a pers. in camera dubla 1.719 Euro
Servicii incluse:

transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti cu compania TAROM;
9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 4*: 3 nopti in Londra, 1 noapte in Cardiff, 1 noapte in Liverpool, 1 noapte in Glasgow, 2 nopti in Edinburgh, 1 noapte in Leeds;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
transport cu autocar pentru intreg traseul;
tururi de oras cu ghizi locali in Londra, Bath, Glasgow, Edinburgh si York;
vizite si intrari la obiectivele turistice conform programului (Stonehenge, Baile Romane din Bath, Casa Memoriala Shakespeare, Casa Memoriala Anne Hathaway, Castelul Warwick, Catedrala din Glasgow, Catedrala din Durham, Catedrala York Minster);
plimbare pe lacul Windermere;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport.
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse:

asigurarea medicala (optionala);
asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 40 EURO/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie

Detalii circuit Anglia - Scotia

Ziua 1 (29.08): BUCURESTI - LONDRA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 09:20 dimineata pentru imbarcare pe cursa TAROM, cu destinatia Londra - centrul cultural si artistic al Regatului Unit. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras si cazare la hotel DoubleTree by Hilton Docklands Riverside 4* sau similar. Dupa-amiaza timp liber pentru vizite optionale.

Ziua 2 (30.08): LONDRA - STONEHENGE - BATH - CARDIFF (280 km)
Mic dejun. Plecare spre Stonehenge, cel mai important sit preistoric al Marii Britanii, un monument ce a fost subiectul multor teorii cu privire la originea sa, variind de la arheologie la explica?ii din mitologie sau chiar de natura paranormala. Vizitarea monumentului (intrare inclusa). Sosire la Bath, veche asezare romana, o bijuterie arhitecturala desavarsita, foarte bine conservata. Tur de oras cu ghid local si vizitarea Bailor Romane (intrare inclusa). Cazare in Cardiff la hotel Holiday Inn Cardiff City Centre 4* sau similar.

Ziua 3 (31.08): CARDIFF - OXFORD - STRATFORD UPON AVON - WARWICK - LIVERPOOL (460 km)
Mic dejun. Plecare spre Oxford, vizitarea orasului universitar. Continuarea traseului cu Stratford upon Avon, vizitarea Casei Memoriale William Shakespeare si a Casutei Annei Hathaway (intrari incluse).
Orasul Stratford este situat pe malurile raului Avon unde se gaseste Teatrul Regal Shakespeare, sediul Companiei Regale Shakespeare, un loc deosebit de important pentru artistii din intreaga lume. Datorita asocierii cu acest nume, Stratford este un vestit punct turistic, fiind vizitat de peste doua milioane de turi?ti anual. Oprire la Warwick pentru vizitarea castelului (intrare inclusa). Castelul Warwick a fost locul de resedinta a celor mai puternice familii engleze si reprezinta cel mai frumos castel medieval al Angliei. Cazare in Liverpool la hotel Indigo Liverpool 4* sau similar.

Ziua 4 (01.09): LIVERPOOL - LAKE DISTRICT - GLASGOW (370 km)
Mic dejun. Plecare spre nordul Angliei. Prima oprire va fi in Lake District (cel mai mare parc national al Angliei). “?ara Lacurilor” din Anglia se caracterizeaza printr-o diversitate neobisnuita a peisajului. In marile lacuri se reflecta piscurile celor mai inalti munti din Anglia - The Cumbrian Mountains. Scurta croaziera (inclusa) pe Lacul Windermere, de la Bowness la Ambleside. Sosire si cazare in Glasgow la hotel Hilton Garden Inn Glasgow City Center 4* sau similar.

Ziua 5 (02.09): GLASGOW - EDINBURGH (75 km)
Mic dejun. Tur de oras in Glasgow cu ghid local: vizitarea Catedralei, cea mai complexa dintre toate catedralele Scotiei, o neobisnuita biserica dubla, construita un corp deasupra celuilalt, dedicata sfantului protector al orasului Glasgow-St Mungo. Dupa-amiaza plecare spre Edinburgh. Tur de oras Edinburgh cu ghid local. Familiarizare cu primul “Oras Literar” al UNESCO, ce atrage milioane de iubitori ai artelor in fiecare an. Cazare in Edinburgh la hotel Novotel Edinburgh Park 4* sau similar.

Ziua 6 (03.09): EDINBURGH
Mic dejun. Zi libera in capitala Scotiei. Optional vizitarea castelului care adaposteste bijuteriile Coroanei Scotiene. Va invitam sa cunoasteti in detaliu vechea fortareata ce a servit ca baza militara in timpul razboiului contra Angliei. Veti intelege faima acestui oras si motivul pentru care aici se organizeaza anual numeroase festivaluri. Cazare in Edinburgh la acelasi hotel.

Ziua 7 (04.09): EDINBURGH - DURHAM - YORK - LEEDS (370 km)
Mic dejun. Plecare spre Durham pentru vizitarea Catedralei (intrare inclusa). Catredrala mai este cunoscuta si cu numele complet de Catedrala lui Hristos, a Fecioarei Maria si a Sfantului Cuthbert din Durham. Aceasta a fost intemeiata in anul 1093 ramanand, pana astazi, un centru activ in viata religioasa a Bisericii Anglicane. Urmatoarea oprire este in York. Aici vom participa la un tur de oras cu ghid local al fostei capitale militare a Britaniei si vom vizita Catedrala York Minster. Aceasta frumoasa catedrala gotica este folosita pe post de resedinta episcopala de catre cel de-al doilea episcop ca importanta din intreaga Anglie. Este, de asemenea, renumita pentru colectia imensa de ferestre-vitraliu pe care o detine inca din perioada medievala. In cursul serii vom ajunge in Leeds si ne vom caza la hotel DoubleTree by Hilton Leeds 4* sau similar.

Ziua 8 (05.09): LEEDS - CAMBRIDGE - LONDRA (360 km)
Dupa micul dejun plecare spre Londra. Ne vom opri in Cambridge, unde vom face un tur pietonal si optional putem vizita colegiul. Cazare in Londra la hotel DoubleTree by Hilton Docklands Riverside 4* sau similar.

Ziua 9 (06.09): LONDRA
Mic dejun. Tur de oras panoramic Londra cu ghid local: Parlamentul, Big Ben, cel mai mare ceas cu clopot si al treilea turn cu ceas ca în?l?ime din lume, Piccadilly Circus, Catedrala Westminster Abbey (intrare optionala), abatia unde au avut loc aproape toate incoronarile monarhilor englezi. Dupa-amiaza timp liber. Optional vizita la Madame Tussauds - Muzeul Figurilor de Ceara. Cazare in Londra la acelasi hotel.

Ziua 10 (07.09): LONDRA
Mic dejun. Predarea camerelor si transfer catre aeroport in jurul orei 12:00 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:50 (ora locala) si sosire la Bucuresti la ora 20:10.

Alte informatii despre circuitul Anglia - Scotia

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 95 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 3 luni inainte de data de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.08 Bucuresti (Otopeni) 12:20 - Londra 14:05 durata zborului: 3h45min
07.09 Londra 14:50 - Bucuresti (Otopeni) 20:10 durata zborului: 3h15min

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Anglia - Scotia va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de vara

Cele mai populare circuite