••• Home » Circuite »
Elvetia

Elvetia Circuit Elvetia cu plecari in: 21 iunie, 19, 27 iulie, 02 septembrie

Traseu excursie Elvetia

Bucuresti - Milano - Lacul Como - Zermatt - Taesch - Chamonix Mont Blanc - Geneva - Lausanne - Montreux - Castelul Chillon - Berna - Biel - Interlaken Zurich - Lucerna - Melide - Lugano - Milano - Bucuresti

Plecari: 27 Iulie, 02 Septembrie 2024
Tarif / pers. 27.07 02.09
Loc in camera dubla 1.475 Euro 1.375 Euro
Supliment camera single 415 Euro 375 Euro
A III - a pers. in camera dubla 1.429 Euro 1.355 Euro
Copil 2-11,99 ani 1.289 Euro 1.105 Euro
Servicii incluse:

Bilet de avion Bucuresti - Milano - Bucuresti, via Munchen/Frankfurt, Compania Lufthansa
Bagaj inclus: 1 piesa de bagaj de cala in limita a 23 de kilograme
1 piesa de bagaj de mana in limita a 8 kilograme
Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
Cazare 8 nopti cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4* astfel:
1 noapte cazare zona Lacul Como
1 noapte cazare Taesch
2 nopti cazare Geneva
2 nopti cazare Biel/Berna (in functie de data de plecare)
1 noapte cazare Zurich
1 noapte cazare zona Milano
Tururi de oras la Milano, Geneva, Berna, Zurich
Ghizi locali pentru tururile de oras din Geneva si Berna
Vizitele si excursiile cuprinse in program la: Lacul Como, Zermatt, Chamonix Mont Blanc, Lausanne, Montreux, Castelul Chillon, Lucerna, Melide si Lugano
Bilet de tren dus-intors Taesch - Zermatt - Taesch
Bilet de intrare la Castelul Chillon
Transport cu autocar propriu (mai putin in ziua 4 conform normelor AETR)
Taxe autostrazi si parcari
Insotitor de grup

Nu sunt incluse:

Taxele de oras, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)
Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
Intrarile la obiectivele turistice
Excursiile optionale
Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Detalii circuit Elvetia

Ziua 1 | BUCURESTI - MILANO - LACUL COMO
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 03:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1655 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:00, sosire la Munchen la ora 07:05. La ora 11:00 decolare cu zborul LH1854 cu destinatia Milano-Malpensa, unde ajungem la ora 12:05. Ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Milano pentru tur de oras Milano. Azi ne bucuram de capitala modei italiene Milano, ce ne va incanta cu atractiile sale desprinse de cotidian. Aici gasim cea mai extravaganta catedrala gotica din Europa - Il Duomo, cea mai cunoscuta opera din lume - Scala di Milano, cea mai buna galerie de arta din Nordul Italiei si celebra capodopera a lui Leonardo da Vinci - “Cina cea de taina”. Nu ratati obiectivele din Piazza del Duomo, Castelul Sforzesco, Galeriile Vittorio Emanuele sau celebra Opera din Milano „Scala”. Excursia continua apoi spre Lacul Como - cu siguranta cel mai deosebit si cel mai frumos dintre lacurile italiene. Malurile sale sunt presarate cu vile, gradini luxuriante si sate pitoresti. Privelistea este unica, strazile pietruite, iar vilele superbe va vor face cu siguranta sa va indragostiti de aceasta locatie. Timp liber la dispozitie in Como. Cazare hotel 4* in zona lacului Como.

Ziua 2 | LACUL COMO - ALPII ITALIENI - ZERMATT
Mic dejun. Astazi vom strabate un peisaj mirific prin Alpii Italieni, iar intrarea in Elvetia o vom face prin Pasul Simplon (2.005 m altitudine). Odata depasite serpentinele, primul canton vizitat este Valais si celebra statiune Zermatt (1.606 m) la poalele masivului Matterhorn (4.478 m). In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare portiunea de traseu Tasch - Zermatt se parcurge cu trenul (bilet dus-intors inclus). Din celebra statiune se poate admira varful Matterhorn. Timp liber la dispozitie in Zermatt pentru urcare cu telecabina pe masivul Matterhorn. Intoarcere cu trenuletul in Taesch si transfer la hotel. Cazare hotel 3* Taesch.

Ziua 3 | MONT BLANC - CHAMONIX - GENEVA
Mic dejun. Ne continuam calatoria spre Alpii Francezi cu un alt masiv celebru - Mont Blanc (4.810 m) cu un popas intr-o alta celebra statiune, de aceasta data din Franta - Chamonix Mont Blanc (1.035 m). Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc, foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Chamonix reprezinta „Mecca” alpinismului si al sporturilor montane. De aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Ne reintoarcem in Elvetia, sosind spre seara in Geneva. Cazare hotel 3* in Geneva.

Ziua 4 | GENEVA - LACUL LEMAN
Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa - Lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal Geneva cu ghid local: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza libera pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Cazare hotel 3* in Geneva.
Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 5 | GENEVA - LAUSANNE - MONTREUX - BERNA/BIEL
Mic dejun. Excursie la Lausanne - capitala cantonului Vaud. Aici isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux unde se viziteaza Castelul Chilion. Ne continuam drumul apoi spre capitala Elvetiei - Berna unde vom face un tur de oras cu ghid local si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Cazare hotel 4* in Biel respectiv Berna (in functie de data plecarii).

Ziua 6 | INTERLAKEN
Mic dejun. Optional, excursie la Interlaken - o minunata statiune situata intre lacurile Thuner See si Brienzer See. Aici puteti face o plimbare cu vaporasul pe lacuri sau o ascensiune cu trenul pana la Jungfraujoch - statia de cale ferata de la cea mai mare altitudine din Europa (3.454 m). Jungfraujoch este supranumit si „Acoperisul Europei”. Cazare hotel 4* in Biel respectiv Berna (in functie de data plecarii).

Ziua 7 | BERNA - ZURICH
Mic dejun. Excursia continua spre Zurich - cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei Internationale de Fotbal - FIFA. Tur de oras Zurich si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Dupa-amiaza, optional, excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascada din Europa, aflandu-se la granita dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zürich si Germania. Cazare hotel Zurich.

Ziua 8 | ZURICH - LUCERNA - SWISSMINIATUR - LUGANO, MICUL RIO DE JANEIRO - MILANO
Mic dejun. Inainte de a porni spre partea „italiana” a Elvetiei, vom face un popas de 2 ore in Lucerna - o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrücke - Podul cu Capela construit din lemn in secolul XIV. Ne continuam excursia spre Cantonul Ticino, unde vom face un popas si plimbare cu insotitorul de grup la Lugano - supranumit si „Micul Rio de Janeiro al Europei”. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Continuam apoi turul la Melide pentru vizitarea parcului tematic „Elvetia in miniatura”, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in decurs de 7 zile (Biletul de intrare se achita separat, la fata locului). Seara, revenim in Italia pentru zborul catre casa de a doua zi. Cazare hotel 4* zona Milano.

Ziua 9 | MILANO - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Predarea camerelor se face pana la ora 12:00.
Plecare 21 Iunie: transfer la aeroportul Milano Malpensa pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH253 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 14:35 si sosire la Frankfurt la ora 15:55. Decolare la ora 20:10 cu zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 23:30.
Plecare 19 Iulie: transfer la aeroportul Milano Malpensa pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1855 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 12:45 si sosire la Munchen la ora 13:55. Decolare la ora 15:35 cu zborul LH1652 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 18:35.
Plecare 27 Iulie: transfer la aeroportul Milano Malpensa pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1857 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 17:15 si sosire la Munchen la ora 18:25. Decolare la ora 21:55 cu zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:50 (a doua zi)
Plecare 02 Septembrie: transfer la aeroportul Milano Linate pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH281 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 15:15 si sosire la Frankfurt la ora 16:35. Decolare la ora 20:20 cu zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 23:40.

Alte informatii pentru circuit Elvetia

Elvetia > avion din Bucuresti

GRUP MINIM: 40 persoane.

Excursii optionale ( tarife informative calculate pentru minim 35 de participanti)
Excursie la Interlaken
Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor
Excursie la Cascada Rinului
Tarif: 45 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie

Hoteluri 21.iun
Zona lacului Como - Hotel Cruise 4* sau similar
Taesch - Hotel Mountime 3* sau similar
Geneva - B&B Hotel Geneva Airport 3* sau similar
Biel/Berna - Mercure Plaza Biel 4* sau similar
Zurich - B&B Hotel Zurich Airport 3* sau similar
Zona Milano - The Hub Hotel Milano 4* sau similar

Hoteluri 19.iul
Zona lacului Como - Hotel Cruise 4* sau similar
Taesch - Typically Swiss Hotel Tascherhof 3* sau similar
Geneva - B&B Hotel Geneva Airport 3* sau similar
Biel/Berna - Mercure Plaza Biel 4* sau similar
Zurich - Mercure Zurich City 4* sau similar
Zona Milano - Holiday Inn Milan Nord-Zara 4* sau similar

Hoteluri 27.iul
Zona lacului Como - Just Hotel Lomazzo Fiera 4* sau similar
Taesch - Matterhorn Inn 3* sau similar
Geneva - B&B Hotel Geneva Airport 3* sau similar
Biel/Berna - Harry's Home Bern 4* sau similar
Zurich - Mercure Zurich City 4* sau similar
Zona Milano - Klima Hotel Milano Fiere 4* sau similar

Hoteluri 02.sep
Zona lacului Como - Just Hotel Lomazzo Fiera 4* sau similar
Taesch - Hotel Mountime 3* sau similar
Geneva - B&B Hotel Geneva Airport 3* sau similar
Biel/Berna - Mercure Plaza Biel 4* sau similar
Zurich - Mercure Zurich City 4* sau similar
Zona Milano - Holiday Inn Milan Nord-Zara 4* sau similar

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Elvetia va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de vara

Cele mai populare circuite