••• Home » Circuite »
Belgia

Belgia Excursie cu plecari in: 31 mai, 08 august, 22 septembrie

Traseu circuit Belgia

Bucuresti - Bruxelles - Liege & Namur - Anvers - Bruges - Ghent - Bruxelles - Bucuresti

Plecari: 08 August, 22 Septembrie 2023
Tarif / pers. 08.08 22.09
Loc in camera dubla 1.059 Euro 909 Euro
Supliment camera single 389 Euro 349 Euro
A III - a pers. in camera dubla 1.049 Euro 899 Euro
Copil 2-11,99 ani 1.049 Euro 899 Euro
Servicii incluse:

transport cu avionul Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti cu compania TAROM;
7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*: 3 nopti in Bruxelles, 4 nopti in Bruges;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
transport cu autocarul conform itinerariului;
tur de oras de jumatate de zi in Bruxelles cu autocar si ghid local;
tur de oras de jumatate de zi in Anvers cu autocar si ghid roman;
tur de oras de jumatate de zi in Bruges cu autocar si ghid local;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna februarie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse:

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/persoana - se practica in tara vizitata si se achita la sosirea in tara de destinatie;

Detalii circuit Belgia

ZIUA 1: BUCURESTI - BRUXELLES
Intalnire la ora 14:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Bruxelles. Sosire pe aeroportul din Bruxelles la ora locala 18:55. Transfer la hotel. Cazare hotel Hotel Pullman Brussels Centre Midi 4* sau similar.

ZIUA 2: BRUXELLES - TUR DE ORAS
Mic dejun. Transfer in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Dupa amiaza, timp liber pentru explorarea orasului Bruxelles cu insotitorul de grup. Pot fi vizitate: Catedrala St. Michel si St. Gudula, bijuterie a arhitecturii gotice din secolul al XIII-lea, primaria din Bruxelles, Muzeele Regale ale Artelor Frumoase fondate de Napoleon Bonaparte in 1801 (reprezinta un complex format din mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Arta Veche si Muzeul Modern), Galeriile St. Hubert - galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 3: BRUXELLES - LIEGE & NAMUR (235 km) excursie optionala
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala la Liege si Namur. Liege este cel mai mare oras al Valoniei, precum si centrul cultural al vorbitorilor de limba franceza din Belgia. Caracterizat de un amestec captivant intre bijuterii arhitecturale istorice si cladiri moderne, Liege este un oras cu suflet tanar, multumita zecilor de mii de studenti din toate colturile lumii. In functie de timpul disponibil, se poate vizita si Muzeul Transportului Public - Wallonia (intrare contra cost). Vom vizita apoi orasul Namur, capitala politica a Valoniei, partea francofona a Belgiei. Orasul are 105.000 de locuitori si este situat la confluenta raurilor Sambre si Meuse. Mersul pe picioroange reprezinta sportul specific al orasului. In Evul Mediu fluviul Meuse inunda lunca si din aceasta cauza, pentru a ajunge in Namur, locuitorii din Djambe veneau pe catalige. De asemenea, locuitorii din Namur foloseau la randul lor catalige pentru a ajunge in lunci. Pret informativ excursie optionala: 75 EURO/persoana, minim 20 participanti. Seara intoarcere in Bruxelles, cazare la acelasi hotel.

ZIUA 4: BRUXELLES - ANVERS (65 km) - BRUGES (90 km)
Mic dejun. Vom pleca din Bruxelles catre Anvers (numele francez) sau Antwerpen (numele autohton flamand). Ziua de azi o vom dedica acestui minunat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur panoramic de oras admirand: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Este cel mai mare port belgian, al doilea din Europa dupa Rotterdam si se afla pe malul drept al fluviului Schelde, aproape de varsarea sa in Marea Nordului (printr-un foarte larg estuar). Pentru iubitorii de frumos, Anvers este orasul lui Rubens, al celei mai mari catedrale belgiene si al celor mai bogate muzee. Dupa amiaza vom pleca catre Bruges. Cazare la hotel Velotel Brugge 4* sau similar.

ZIUA 5: BRUGES - TUR DE ORAS
Mic dejun. In prima parte a zilei vom efectua un tur panoramic de oras cu ghid local in Bruges (Brugge in flamanda). Orasul prin excelenta turistic al Belgiei se poate lauda cu cladiri medievale frumoase si neogotice marginite de o retea de canale superbe.Bruges merita sa fie numit "Venetia Nordului", centrul sau fiind inconjurat de o retea de canale, pe care puteti sa le parcurgeti cu barca. Indiferent daca alegeti sa vizitati orasul pe jos sau cu barca, veti fi surprinsi de coerenta arhitecturala a centrului. De asemenea orasul este renumit pentru ciocolata dar si pentru dantelarie. Atractiile principale ale orasului sunt: canalele navigabile, Catedrala Saint Salvator, piata orasului (Grote Markt) cu celebra clopotnita, Primaria, Muzeul Groeninge al maestrilor vechii scoli flamande, biserica Sf. Maria. Cazare in Bruges.

ZIUA 6: BRUGES - GHENT (50 km) - excursie optionala
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala in Ghent. Odata ajunsi in centrul orasului Ghent, vom face un tur panoramic de oras. Sub atenta “supraveghere” a Castelului Gravensteen (sau Castelul Contilor), orasul se mandreste cu Casa Operei, 18 muzee, 100 biserici si peste 400 de cladiri istorice. Cel mai vizitat loc din Ghent este Catedrala Sfantul Bavo care adaposteste o faimoasa capodopera, Adoratia mielului mistic pictat de catre fratii Jan si Hubert van Eyck, in anul 1432. Nici un alt oras belgian nu are atatea cladiri protejate cum are Ghent: bisericile, podurile dar si casele orasului transpun vizitatorul intr-o epoca de mult trecuta. Va invitam sa va plimbati prin centrul orasului unde accesul masinilor este interzis. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bruges. Pret informativ excursie optionala: 75 EURO/persoana, minim 20 participanti. Cazare in Bruges.

ZIUA 7: BRUGES - DUNKERQUE (FRANTA) SI ZONA DE COASTA A BELGIEI - excursie optionala
Mic dejun. Plecam catre Dunkirk (Dunkerque). Orasul este cunoscut pentru batalia cu acelasi nume din 1940, dupa cum a ramas in istorie, castigata de armata Germaniei naziste. Se poate vizita Muzeul dedicat opera?iunii Dynamo (Altarul comemorarii), care gazduieste o colectie de relicve din timpul razboiului si fotografii. Alte obiective sunt: Memorialul britanic si Fort des Dunes toate fiind situate la distanta de mers pe jos si destinate sa aduca un omagiu tuturor celor care au luptat la Dunkerque. Ne intorcem in Belgia pe zona de coasta cu scurte opriri in De Panne si Oostende oraselul-statiune flamand de la malul Marii Nordului, o mica bijuterie a litoralului belgian, printre cele mai frecventate statiuni de relaxare si tratament balnear. Dupa amiaza ne intorcem in Bruges. Pret informativ excursie optionala: 75 EURO/persoana, minim 20 participanti.
Daca optati sa ramaneti in oras, in aproprierea pietei centrale din Bruges se afla Muzeul Cartofilor Prajiti, care arata calatorului istoria si secretele fabricarii cartofului praijt perfect, dar si Choco-Story, Muzeul Ciocolatei, care ne dezvaluie totul despre ciocolata. Pana la urmatorul obiectiv istoric sau arhitectural, va sugeram sa luati o scurta pauza trecand pe la vestita berarie De Halve Maan. Este o afacere de familie cu o traditie ce se intinde de-a lungul a sase generatii si locul unde se prepara berea orasului Bruges, Brugse Zot. In 2016, aici a fost instalata o conducta subterana de bere de aproximativ trei kilometri, unica in lume, unind fabrica de bere de statia de imbuteliere din suburbii. Tururi ale fabricii de bere se organizeza zilnic, iar la sfarsit, participantii primesc cate un pahar de bere blonda Brugse Zot.

ZIUA 8: BRUGES - BRUXELLES - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber in Bruges in prima parte a zilei. Dupa amiaza transfer catre aeroportul din Bruxelles. Imbarcare pe cursa Tarom cu decolare din Bruxelles la ora 19:55. Sosire la Bucuresti la ora 23:35

Alte informatii despre circuitul Belgia

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti cu 45 zile inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 17:05 - Bruxelles 18:55 durata zbor 2h 50min
Bruxelles 19:55 - Bucuresti 23:35 durata zbor 2h 40min

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Belgia va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de vara

Cele mai populare circuite