••• Home » Circuite »
Cuba 2022

Cuba 2022 Circuit cu plecari in: 22 februarie, 09 martie, 20 aprilie (Paste)

Traseu circuit Cuba 2022

Bucuresti - Paris - Havana - Valea Vinales si Pinar del Rio - ,,Big Cuba Tour'' - Cienfuegos - Trinidad - Santa Clara - Varadero - Croaziera pe insula Cayo Blanco - Paris - Bucuresti

Plecari: 22 Februarie, 09 Martie, 20 Aprilie 2022
Tarif / pers. 22.02 09.03 20.04
Loc in camera dubla 1.879 Euro 1.879 Euro 1.879 Euro
Supliment camera single 315 Euro 315 Euro 315 Euro
Servicii incluse:

Bilet de avion Bucuresti - Havana - Bucuresti, via Paris, Compania AIR FRANCE
Taxele de aeroport si combustibil (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor, in functie de evolutia pretului petrolului)
09 nopti de cazare la hoteluri de 4* si 5* astfel:
03 nopti de cazare cu mic dejun in Havana Hotel Memories Miramar 4* sau similar
01 noapte de cazare cu all inclusive in Trinidad Hotel Memories Trinidad del Mar 4* sau similar
05 nopti cazare cu all inclusive in Varadero Hotel Melia Peninsula 5* sau similar
PACHET EXCURSII INCLUSE:
Tur de oras Havana
,,Big Cuba Tour'' - tur combinat al Havanei cu masini clasice americane si autocar cu pranz inclus
Excursie la Cienfuegos cu tur de oras si pranz inclus
Tur de oras Trinidad
Excursie la Santa Clara cu tur de oras si pranz inclus
Excursie la Cojimar si Muzeul Hemingway cu pranz inclus
MESE INCLUSE:
4 pranzuri in timpul excursiilor incluse
1 cina in Trinidad in regim de All Inclusive
5 zile de All Inclusive in Varadero
Transport cu autocarul local conform itinerariului
Transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport
Ghizi locali conform programului
Insotitor de grup din partea agentiei

Nu sunt incluse:

Taxa de viza si procesare documente: 60 EUR/persoana (se achita in agentie la inscriere)
Excursiile optionale
Asigurarea storno si medicala (recomandata in contextul Covid, detalii cost si conditii in agentie)
Tarife speciale testare COVID-19 RT-PCR: de la 200 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);
Bacsis pentru soferi si ghizi locali (recomandat)

Detalii circuit 2022 Cuba

Ziua 1 Bucuresti - Havana
Plecarea din 22.02: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 03:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:00. Sosire in Paris la ora 08:25. La ora 10:35 decolare catre Havana cu zborul AF820 si aterizare in capitala Cubei la ora 15:00. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare la Hotel Memories Miramar 4* sau similar.
Plecarea din 09.03: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 03:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:00. Sosire in Paris la ora 08:25. La ora 14:10 decolare catre Havana cu zborul AF820 si aterizare in capitala Cubei la ora 18:35. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare la Hotel Memories Miramar 4* sau similar.
Plecarea din 20.04: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 03:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:05. Sosire in Paris la ora 08:20. La ora 10:40 decolare catre Havana cu zborul AF950 si aterizare in capitala Cubei la ora 14:35. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare la Hotel Memories Miramar 4* sau similar.

Ziua 2 Havana - ,,Big Cuba Tour''
Mic dejun. Astazi vom avea parte de o experienta inedita - un tur combinat al Havanei cu autocar si masini clasice Americane (aprox. 1 ora), care au fost importate din America pana la revolutia cubaneza de la sfarsitul anului 1958. In timpul calatoriei cu celebrele masini colorate, vom putea vedea cartierul unde a trait artistul cubanez Jose Fuster - supranumit Picasso al Cubei, frumos decorat cu picturi, lucrari ceramice si desene - un adevarat muzeu in aer liber. Dupa aceasta experienta inedita continuam turul cu autocarul pentru a vizita strada Hamel, care este un adevarat centru al artistilor moderni, numita astfel dupa artistul Fernando Hamel. Apoi vom vizita casa eroului legendar al Cubei - Che Guevara, de unde vom avea ocazia sa admiram Havana de la inaltime. Vom servi apoi pranzul la un restaurant local. Ne vom indrepta apoi catre strada Prado care este una dintre cele mai placute strazi din Havana. Vom vizita Muzeul Revolutiei, cel mai mare muzeu din Cuba, unde vom putea vedea arme, uniforme si obiecte din perioada Revolutiei cubaneze. Urmeaza impreuna cu ghidul local sa vizitam partea veche a Havanei unde vom putea admira panoramic celebrul bulevard de promenada Malecon Habanero, cimitirul lui Columb. Vom face un stop fotografic in celebra Piata a Revolutiei din partea moderna a Havanei, apoi vizitam cartierul rezidential Miramar. In cele din urma vom vizita Moro Castle de unde vom putea admira o minunata panorama asupra orasului. Transfer la hotel. Cazare Hotel Memories Miramar 4* sau similar.

Ziua 3 Havana - Valea Vinales si Pinar del Rio
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau optional, Excursie in Vinales si Pinar del Rio. Tarif: 70 Euro/persoana, minim 20 platitori (se achita in agentie la inscriere). Ne vom imbarca in autocar si ne indreptam catre Valea Vinales, locul unde este cultivat tutunul pentru renumitele tigari cubaneze. Vom vizita aici centrul orasului Vinales, campurile de tutun si o ferma locala unde este procesat tutunul recoltat. Vom servi apoi pranzul la un restaurant local dupa care excursia continua la Pinar del Rio, acolo unde vom vizita o fabrica de tigarete unde va vor fi impartasite tainele fabricarii celebrelor tigarete cubaneze. Desigur, este locul ideal de unde va puteti procura autenticele trabucuri. Dupa ce vom arunca o ultima privire panoramica asupra vaii Vinales, ne imbarcam in autocar pentru drumul de intoarcere catre Havana. Transfer la hotel. Cazare Hotel Memories Miramar 4* sau similar.

Ziua 4 Havana - Cienfuegos - Trinidad
Mic dejun. Plecam din Havana si ne intreptam catre Cienfuegos - unul dintre cele mai frumoase orase din Cuba. Localizat la aproximativ 250 km de Havana si aflat pe coasta de sud a Cubei, Cienfuegos este unul dintre cele mai pitoresti orase-port, drept pentru care a fost supranumit Perla Sudului. Astazi centru comercial pentru zahar, cafea si tutun, a fost fondat in 1819. Odata ce ajungi in Cienfuegos, trebuie sa vizitezi cel putin unul dintre fermecatoarele sale parcuri si sa te delectezi cu o savuroasa cafea cubaneza sau cu un delicios Mojito cubanez. Vom putea admira aici teatrul Tomas Terry si cladirile guvernamentale Colegio de San Lorenzo care inconjoara parcul Jose Marti. Servirea pranzului la restaurant local. Continuam excursia si ajungem in Trinidad. Cazare hotel Memories Trinidad del Mar 4* sau similar.

Ziua 5 Trinidad - Santa Clara - Varadero
Mic dejun. Tur de oras Trinidad. Orasul Trinidad face parte din provincia Sancti Spiritus si din 1988 a fost inclus in patrimoniul UNESCO. A fost fondat in 1514 de conchistadorul Diego Velazquez, iar astazi te invaluie intr-o atmosfera unica data de arhitectura specifica, de labirintul de stradute cu piatra cubica si un relaxant aer romantic. Casele imbina stilurile neoclasic si baroc cu influentele maure: sunt ,,imbracate'' in culori pastelate si au balcoane artistic construite. Aici se afla si cea mai mare biserica din Cuba: Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad, construita intre 1817 si 1892. Daca urci in turnul bisericii, vei fi rasplatit cu o priveliste minunata asupra orasului, muntilor Escambray si Marii Caraibelor. Ne imbarcam in autocar si continuam excursia catre Santa Clara, un reper important al Revolutiei Cubaneze, locul unde se afla mausoleul lui Che Guevara. Servirea pranzului la un restaurant local. In timpul turului de oras vom vedea Parcul Vidal - un simbol al liderilor revolutiei cubaneze si de asemenea pot fi vazute inca urmele de gloante de la vechiul hotel Hilton. Che Guevara - simbolul revolutiei cubaneze, a fost in cele din urma capturat si executat in Bolivia in anul 1967, iar cenusa lui a fost adusa in Cuba abia 30 de ani mai tarziu. In cele din urma ne vom indrepta catre Varadero - detinatorul celor mai frumoase si lungi plaje din intreaga Cuba. Cazare hotel MELIA PENINSULA VARADERO 5* Varadero in regim All Inclusive.

Ziua 6 Varadero - Croaziera cu catamaranul pe insula Cayo Blanco si interactiune cu delfinii
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Croaziera cu catamaranul ,,Crusero del sol'' in insula Cayo Blanco si interactiune cu delfinii. Impreuna cu reprezentantul local ne vom indrepta catre portul Varadero Marina de unde ne imbarcam pe catamaranul ,,Crusero del sol'' cu destinatia finala insula Cayo Blanco. In aceasta excursie va veti bucura de soare, mare, nisip auriu si umbra palmierilor exotici precum si de un program interactiv cu delfinii de aproximativ 30 de minute. Nu va lipsi nici snorkelingul si inotul la un recif de corali. Odata ajunsi in insula Cayo Blanco vom servi un pranz bufet cu fructe de mare la un restaurant local. Timp liber la dispozitie pentru plaja pe insula. Imbarcare pe catamaran si intoarcere in portul din Varadero. Tarif: 125 Euro/persoana, minim 20 platitori (se rezerva si se achita din tara). Cazare hotel MELIA PENINSULA VARADERO 5* Varadero in regim All Inclusive.

Zilele 7- 8- 9 Varadero - Sejur All Inclusive
Cazare in sistem ALL INCLUSIVE hotel MELIA PENINSULA VARADERO 5* in Varadero. Timp liber la dispozitie plaja si excursii optionale locale.

Zilele 10- 11 Varadero - Hemingway - Cojimar - Havana -Paris - Bucuresti
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer cu autocarul catre Cojimar - un mic sat pescaresc aflat la 20 de minute de Havana, locul unde obisnuia sa manance faimosul scriitor Hemingway si unde a scris cea mai cunoscuta nuvela a sa ,,The Old Man and The Sea''. Hemmingway a petrecut in Cuba ultimii 20 de ani din viata sa. Vom vizita casa ,,La Finca'' de la magnifica ferma ,,La Vigia'', acolo unde acum functioneaza Muzeul Hemmingway, domeniu pe care Hemmingway l-a cumparat din banii castigati din publicarea nuvelei ,,For whom the bell tolls''. Vom servi pranzul la restaurantul ,,Las Terrezas''. Transfer la aeroportul din Havana pentru imbarcare pe zborul companiei Air France:
Pentru plecarea din 22.02: AF825 cu destinatia Paris si decolare la ora 17:40. Sosire la Paris la ora 08:35 (a doua zi). La ora 09:50 decolare cu zborul AF1888 catre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:45.
Pentru plecarea din 09.03: AF825 cu destinatia Paris si decolare la ora 21:55. Sosire la Paris la ora 11:50 (a doua zi). La ora 14:30 decolare cu zborul AF1588 catre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 18:25.
Pentru plecarea din 20.04: AF943 cu destinatia Paris si decolare la ora 17:05. Sosire la Paris la ora 08:15 (a doua zi). La ora 10:10 decolare cu zborul AF1888 catre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 14:05.

Alte informatii despre circuitul Cuba 2022

GRUP MINIM: 25 persoane.

Actele necesare obtinerii vizei de Cuba
pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara
copie dupa cartea de identitate
Asigurarea medicala de calatorie (obligatorie in vederea obtinerii vizei)
dovada achitarii taxei de viza

Actele necesare obtinerii vizei de Cuba
- pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara
- copie dupa cartea de identitate
- 2 fotografii recente de tip pasaport
- Asigurarea medicala de calatorie (obligatorie in vederea obtinerii vizei)
- dovada achitarii taxei de viza

CONDITII DE CALATORIE: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Cuba trebuie sa indeplineasca, pe langa conditiile de intrare in tara, urmatoarele conditii speciale impuse de autoritatile locale in contextul pandemiei de COVID-19:
Incepand cu data de 10 ianuarie 2021, toti pasagerii care sosesc in Cuba trebuie sa prezinte un test molecular negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2, eliberat de un laborator certificat din statul de resedinta si efectuat cu cel mult 72 de ore anterior sosirii. Se mentine protocolul sanitar stabilit de autoritatile cubaneze, care prevede completarea formularului de sanatate si efectuarea unui test tip PCR, la aeroport, inainte de controlul documentelor.
La intrarea in Cuba turistii trebuie sa faca dovada unei rezervari de cazare. Se recomanda detinerea unei polite de asigurare cuprinzatoare, valabila inclusiv pentru acoperirea cheltuielilor ocazionate de o eventuala carantinare sau spitalizare din cauza infectarii, suspecte sau confirmate, cu virusul SARS-CoV-2.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Cuba 2022 va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de iarna

Cele mai populare circuite