Home » Circuite » Circuit 2019 China

Circuit 2019 China Transport avion din Bucuresti

Traseu circuit 2019 China

Bucuresti - Frankfurt/ Viena - Shanghai - Xian & Armata de teracota - Beijing - Marele Zid Chinezesc - Viena - Bucuresti

Plecari: 06, 25 Martie, 24 Mai 2019
Tarif / pers. 06.03 25.03 24.05
Loc in camera dubla 1.019 Euro 1.019 Euro 1.019 Euro
Supliment camera single 289 Euro 289 Euro 289 Euro
Servicii incluse:

Zboruri la dus Bucuresti - Shanghai, Compania Lufthansa
Zbor direct intern Shanghai - Xian, pentru confortul Dumneavoastra
Zboruri la retur Beijing - Bucuresti, Compania Austrian Airlines
Tren de mare viteza Xian - Beijing
Transferuri aeroporturi- hoteluri- aeroporturi
Transport cu autocar local conform programului excursiei
Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
3 nopti in Shanghai la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar
1 noapte in Xian la Hotel Xian Titan Times 4* sau similar
3 nopti in Beijing la Hotel Lijingwan 4* sau similar
Mese incluse: mic dejun, pranz si cina conform programului excursiei
Tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei
Ghizi locali
Biletele de intrare la obiectivele turistice mentionate in programul excursiei
Croaziera pe fluviul Huang Pu din Shanghai
Bilet la celebrul spectacol de acrobatii "Acrobatics Show" din Shanghai
Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse:

Taxele de aeroport si combustibil, 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
Taxa de viza cosulara, taxa centrului de viza, taxa procesare documente de catre Interra si asistenta la centrul de vize: 102 Euro/persoana (476 lei si poate suferi modificari pana la depunerea actelor), se achita la inscriere
Bacsis pentru soferi si ghizi locali, aprox 30 USD/turist (se achita insotitorului de grup la sosire in China)
Asigurarea medicala, asigurarea storno

Nota:
Camerele triple sunt duble cu pat suplimentar (ex. pat pliant, fotoliu-pat, etc.)

IMPORTANT! Tarifele in EURO au fost calculate la un curs de 1 EUR=1,12 USD, valabile la data publicarii programului. In cazul in care moneda americana USD se va aprecia mai mult de 1 EUR=1,10 USD (curs sub 1,10 USD pentru 1 EUR), tarifele se vor recalcula si se va achita suplimentul corespunzator.

Detalii circuit 2019 China

Ziua 1 Bucuresti-Shanghai
Pentru plecarile 06.03, 25.03: Intalnire cu reprezentantul agentiei pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 12:20, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1419 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 14:20 si sosire in Frankfurt la ora 16:05. Imbarcare pe zborul LH728 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 18:05. Mese incluse in avion.
Pentru plecarea 24.05: Intalnire cu reprezentantul agentiei pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 09:15, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS790 cu destinatia Viena. Decolare la ora 11:15 si sosire in Viena la ora 11:55. Imbarcare pe zborul OS075 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 13:50. Mese incluse in avion.
Ziua 2 Shanghai
Pentru plecarile 06.03 si 25.03: Sosire in Shanghai la ora 11:40. Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 13,5 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume, orasul se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras pentru servirea pranzului la un restaurant cu specific local. Dupa pranz ne lasam sedusi de farmecul orasului Shanghai, traind experienta unei croaziere pe fluviul Huang Pu, fluviul mama care imparte orasul in doua zone distincte: cartierul Puxi cu zona fostelor concesiuni straine, unde europenii au ridicat cladiri in stil colonial si cartierul Pudong, cartierul zgarie-norilor care s-a ridicat in ultimii 25 de ani. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar Shanghai. Mese incluse: mic dejun in avion, pranz.
Pentru plecarea 24.05: Sosire in Shanghai la ora 06:10. Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 13,5 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume, orasul se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur pietonal cu ghidul local de-a lungul falezei fluviului Huang Pu, celebrul Bund, cunoscut pentru cele 52 de cladiri coloniale construite in anii 1920 cand orasul era supranumit ,,Parisul Orientului''. Ne lasam apoi sedusi de farmecul orasului Shangai, traind experienta unei croaziere pe fluviul Huang Pu, fluviul mama care imparte orasul in doua zone disticte: cartierul Puxi cu zona fostelor concesiuni straine, unde europenii au ridicat cladiri in stil colonial si cartierul Pudong, cartierul zgarie-norilor care s-a ridicat in ultimii 25 de ani. Dupa croaziera, servirea pranzului la un restaurant cu specific local. Dupa pranz, transfer la hotel. Cazare la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar Shanghai. Mese incluse: mic dejun in avion, pranz.
Ziua 3 Shanghai
Mic dejun. Incepem turul Shanghai-ului cu vizitarea incantatoarei Gradini Yuyuan-cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Continuam explorarea Shanghaiului cu vizitarea cladirii emblematice a Shanghai Tower (inclus bilet de vizitare la etajul 118). Turnul Shanghai s-a dorit a fi ca un nou prototip pentru cladirile inalte. Amplasat in imediata apropiere a Turnului Jin Mao si a Centrului Financiar Mondial din Shanghai, noul turn se ridica deasupra orizontului, cu fatada curbata si forma spiralata, reusindu-se astfel crearea unui aspect unic. Ne plimbam de-a lungul falezei fluviului Huang Pu, celebrul Bund, cunoscut pentru cele 52 de cladiri coloniale construite in anii 1920 cand orasul era supranumit ,,Parisul Orientului'' (Nota: pentru plecarea din 24.05 acest tur pietonal se realizeaza in ziua 2). Shopping pe principalul bulevard pietonal al orasului Nanjing Road. Seara participam la celebrul Spectacol de Acrobatii al orasului. Pranzul si cina sunt incluse la restaurante locale. Cazare la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.
Ziua 4 Shanghai- Suzhou Venetia Orientului
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Shanghai sau Excursie optionala la Suzhou si faimosul oras pe apa Tongli. In prima parte a zilei vizitam faimosul oras pe apa Tongli unde ne vom bucura de o plimbare cu o ambarcatiune traditionala din lemn pe unul din canalele orasului, apoi ne vom indrepta catre una dintre atractiile fermecatoare ale Chinei, legendara pentru canalele pitoresti, Suzhou. Situat in delta raului Yangtze, cunoscut sub numele de la Venetia Orientului, orasul este renumit pentru podurile frumoase de piatra, pagodele si gradinile meticulos proiectate in stil clasic. 42% din oras este acoperit de apa, iar strazile inguste si aleile cu pavaj dau o atmosfera misterioasa, transformand orasul intr-un loc romantic, relaxant, un refugiu din haosul oraselor mari. Vizitam Gradina Maestrului Retelelor (Wangshiyuan) un loc in care ne armonizam cu natura. Vizitam faimoasa strada de shopping Guan Qian, onorata cu titulatura de una dintre cele 4 celebre strazi pietonale din China (celelalte trei Nanjing-Fuzimiao, Shanghai-Cheng Huang Miao si Beijing-Tianqiao). Tarif: 115 Euro/persoana pentru minim 10 participanti. Intoarcere la Shanghai. Cazare la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar Shanghai. Mese incluse: mic dejun.
Ziua 5 Shanghai- Xian (avion)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul intern cu destinatia Xian. In Xian se viziteaza Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming, lungi de 14 km si inalte de 12 metri. Initial zidul a fost construit cu straturi din argila locala amestecata cu un extract de orez cleios, fatetat cu caramizi de teracota. De-a lungul timpului zidul a fost restaurat de 3 ori. In 1568, Zhang Zhi, ofiterul guvernului de atunci, a fost insarcinat sa reconstruiasca zidul cu caramizi, iar in 1781 Guvernul Provincial Shaanxi a hotarat sa restaureze zidul iar, construind un parc circular in jurul zidului si a santurilor. Continuam apoi cu vizitarea Pagodei Gastii Salbatice, o frumoasa manastire budista construita in timpul dinastiei Tang, unde calugarul Xuanzuan a tradus pentru prima data sutrele budiste din sanscrita in limba chineza in Sec VII. Seara, servirea cinei la un restaurant local, o experienta culinara inedita care va va introduce in lumea raviolilor chinezesti. Cazare la Hotel Xian Titan Times 4* sau similar Xian. Mese incluse: mic dejun si cina.
Ziua 6 Xian- Beijing (tren de mare viteza)
Mic dejun. Circuitul 2019 China continua cu vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale Sec XX, considerata a fi A 8-a minune a Lumii- Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c, a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui de teracota, care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Servirea pranzului intr-un restaurant cu specific local. Dupa amiaza transfer la Gara de Nord din Xian (Xianbei) pentru imbarcare in trenul de mare viteza cu destinatia Beijing. Traseul de 1.200 km va fi parcurs in 5 ore. Servirea cinei de tip pachet in tren. Sosire Beijing, transfer hotel. Cazare la Hotel Lijingwan 4* Beijing sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.
Ziua 7 Beijing
Mic dejun. Suntem in Beijing capitala Chinei, centrul universului politic, economic si cultural al tarii. Este uimitor cum se imbina vechiul si noul in aceasta metropola, farmecul fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Este cunoscut ca orasul in care nu te plictisesti niciodata, atat de multe lucruri sunt de facut si de gustat. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Este de la sine inteles de ce Marele Zid Chinezesc construit in urma cu 2.300 de ani, poate fi vazut din spatiu de catre astronauti ! Pranz la restaurant inclus. Pe drumul de intoarcere catre Beijing vom vizita un magazin de Jad. Continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale si care a servit ca resedinta familiei regale timp de peste 2.000 de ani. Vom incheia ziua cu participarea la ritualul servirii ceaiului. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la Hotel Lijingwan 4* Beijing sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.
Ziua 8 Beijing- Piata Tiananmen, Orasul Interzis, Templul Cerului
Mic dejun. Incepem astazi turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Piete Tiananmen-cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze. De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite: la un magazin de perle si la centrul de medicina chinezeasca. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la Hotel Lijingwan 4* Beijing sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.
Ziua 9 Beijing- Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport. Imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS064 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 12:20 (pentru plecarea 06.03) respectiv 11:20 (pentru plecarile 25.03 si 24.05) si sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:10 (pentru plecarile 06.03 si 25.03) respectiv 22:55 (pentru plecarea 24.05) Mese incluse: mic dejun, mese in timpul zborurilor.

Alte informatii circuit 2019 China

GRUP MINIM: 25 persoane.

Pentru aceasta calatorie este necesar Pasaportul valabil 6 luni de la retur cu viza aplicata.

Acte necesare pentru obtinerea vizei de intrare in China:
- 2 fotografii (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari, pe fundal de culoare alba).
- 1 fotografie in format digital JPG (obligatoriu); nu mai mica de 50 kb; fundalul ALB OBLIGATORIU.
- pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu cel putin doua pagini consecutive libere.
- daca ati mai calatorit in China, dar nu aveti viza pentru China pe actualul pasaport, este necesar vechiul pasaport sau o copie a paginii cu vechea viza pentru China (daca v-ati schimbat numele intre timp, este necesar sa aveti si un act care sa ateste acest lucru).
- adeverinta de salariat de la societatea la care sunteti angajat cu precizarea functiei / cupon de pensie.
- in cazul copiilor adeverinta de elev si certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student.
- dac? un aplicant are mai putin de 16 ani si calatoreste in China cu unul dintre parinti sau cu ambii parinti trebuie prezentat si certificatul de nastere (copie ?i original). Daca un aplicant care are mai putin de 16 ani si calatoreste in China cu o alta persoana (in afara de parinti) este nevoie de o imputernicire.
- copie dupa cartea de identitate.
- telefon de contact (indicat telefonul mobil) si nume complet al unei rude care ramane in tara.
- asigurare medicala pe toata perioada calatoriei.

Nota: Este necesara prezentarea in persoana la centrul de vize in vederea amprentarii. Dupa procedura de amprentare, pentru calatoriile viitoare in China nu mai este nevoie de prezenta personala la centrul de vize pentru o perioada de 5 ani.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Circuit 2019 China va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de primavara

photo Paste 2019 Egipt

Paste 2019 Egipt

Plecare: 26 Aprilie 2019
De la 1.185 Euro detalii circuit
photo Circuit 2019 Africa de Sud

Circuit 2019 Africa de Sud

Plecare: 03 Martie 2019
De la 2.165 Euro detalii circuit
photo Circuit China 2019

Circuit China 2019

Plecare: 30 Aprilie 2019
De la 1.409 Euro detalii circuit
photo Circuit 2019 Iran

Circuit 2019 Iran

Plecare: 01 Mai 2019
De la 1.645 Euro detalii circuit
photo Circuit 2019 Cuba

Circuit 2019 Cuba

Plecare: 20 Mai 2019
De la 2.145 Euro detalii circuit
photo Circuit 2019 Mexic

Circuit 2019 Mexic

Plecare: 01 Martie 2019
De la 1.915 Euro detalii circuit

Cele mai populare circuite

photo Revelion 2019 Hong Kong & Macao

Revelion 2019 Hong Kong & Macao

Plecare: 29 Decembrie
De la 1.179 Euro detalii circuit
photo Revelion 2019 Iordania

Revelion 2019 Iordania

Plecare: 26 Decembrie
De la 975 Euro detalii circuit
photo Revelion 2019 Singapore

Revelion 2019 Singapore

Plecare: 26 Decembrie
De la 1.275 Euro detalii circuit
photo Revelion 2019 India

Revelion 2019 India

Plecare: 28 Decembrie
De la 879 Euro detalii circuit
photo Circuit Egipt 2019

Circuit Egipt 2019

Plecare: 18 Ianuarie 2019
De la 1.057 Euro detalii circuit
photo Circuit 2019 Egipt

Circuit 2019 Egipt

Plecare: 19 Ianuarie 2019
De la 875 Euro detalii circuit
photo Croaziera 2019 Egipt

Croaziera 2019 Egipt

Plecare: 01 Februarie 2019
De la 1.139 Euro detalii circuit
photo Circuit 2019 Portugalia

Circuit 2019 Portugalia

Plecare: 28 Februarie 2019
De la 738 Euro detalii circuit