••• Home » Circuite »
China

China Circuit China din 21, 22 iunie, 4 iulie, 27 august, 01, 03 septembrie, 10 octombrie

Traseu circuit China

Bucuresti - Istanbul - Beijing - Suzhou - Wuzhen - Hangzhou - Shanghai - Istanbul - Bucuresti

Plecari: 27 August, 01, 03 Septembrie, 10 Octombrie 2024
Tarif / pers. 27.08 01.09 03.09 10.10
Loc in camera dubla 2.159 Euro 2.159 Euro 2.159 Euro 2.159 Euro
Supliment camera single 299 Euro 339 Euro 299 Euro 339 Euro
A III - a pers. in camera dubla 2.199 Euro 2.199 Euro 2.199 Euro 2.199 Euro
Servicii incluse:

transport cu avionul Bucuresti - Beijing si Shanghai - Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES sau QATAR AIRWAYS (schimbarea curselor la Istanbul sau Doha) in functie de data de plecare;
transport cu trenul expres de la Beijing la Xi’An;
transport cu trenul rapid de la Xi’An la Shanghai;
9 nopti cazare la hoteluri de 4*: 4 nopti Beijing, 2 nopti Xi’An, 3 nopti Shanghai;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
pensiune completa (9 mic dejunuri, 9 pranzuri si 9 cine - preparatele au specific chinezesc);
o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata;
transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului;
transfer aeroport - hotel - aeroport;
vizite si intrari la obiectivele turistice:
BEIJING: Marele Zid, Orasul Interzis, Piata Tian’anmen, Templul Cerului, Templul Lama, Drumul Sacru - cu vizitarea unui mormant Ming, Palatul de Vara;
XI’AN: Marea Moschee, Armata de Teracota, Pagoda Gastei Salbatice, Vechiul Zid al Orasului si Muzeul de Istorie;
SHANGHAI : Gradinile Yuyuan, Muzeul Shanghai, Templul Buddha din Jad, Turnul Jin Mao;
ghizi locali;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: taxele de aeroport si taxa de viza si sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna decembrie 2023. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Cinele si pranzurile mentionate mai sus includ mancare cu specific chinezesc; in mod traditional chinezilor le place sa imparta mancarea si in unele locuri vom avea platouri/farfurii cu preparate pe care le vom imparti cu 2-4 persoane.

Nu sunt incluse:

taxa de viza si procesare acte (se poate modifica): 490 lei/persoana (se achita la agentie);
asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
asigurarea storno (optionala);
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 40 USD/persoana - se practica in China, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Detalii circuit China

ZIUA 1: BUCURESTI - ISTANBUL/DOHA - BEIJING
Plecare 21.06, 04.07, 01.09, 10.10: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 15:00 pentru imbarcare pe cursa internationala QATAR AIRWAYS cu destinatia Beijing, cu schimbarea cursei in Doha.
Plecari 22.06, 27.08, 03.09: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:00 pentru imbarcare pe cursa internationala TURKISH AIRLINES cu destinatia Beijing, cu schimbarea cursei in Istanbul.

ZIUA 2: BEIJING Mese: cina
Sosire in Beijing la ora locala 15:30 (grupurile cu Turkish Airlines), respectiv 15:00 (grupul cu Qatar Aiways). Transfer de la aeroport la hotel. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Beijing la hotel Beijing King Talent Hotel 4* sau similar, respectiv Hotel Guantong Jianhui 4 * sau similar pentru plecarea din 04.07.

ZIUA 3: BEIJING - Marele Zid si Drumul Sacru Mese: mic dejun, pranz, cina traditionala
Dupa micul dejun, ziua va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Vom servi pranzul intr-un restaurant local. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Excursia continua cu vizitarea unei fabrici de prelucrare a jadului. Ziua se va incheia cu o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, din secolul XIV. Cazare la acelasi hotel in Beijing.

ZIUA 4: BEIJING - Templul Cerului, 798 Art Zone si Templul Lama Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. In cursul diminetii vom vizita Templul Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Mergem apoi in districtul “798 Art Zone”, ce a luat nastere intr-o fosta uzina industriala sovietica, denumita si Uzina 798. Continuam cu vizitarea Templului Lama (cunoscut ca si “Palatul Pacii si Armoniei”), templu si manastire pentru calugarii budisti. Cladirea incorporeaza armonios atat stilul chinez Han, cat si pe cel tibetan. Incheiem ziua cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Seara, optional va propunem participarea la Golden Mask show, un spectacol de dans, acrobatie si costume (tarif informativ: 70 euro / persoana; minim 20 platitori). Cazare la acelasi hotel in Beijing.

ZIUA 5: BEIJING - Orasul Interzis, Piata Tian’anmen si Palatul de Vara Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), a Pietei Tian’anmen - cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Continuam cu vizitarea Palatului de Vara (constructie aflata la 12 km de Beijing, situata pe malul lacului Kunming). Palatul este incarcat de o istorie de 800 de ani, ce adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare la acelasi hotel in Beijing.

Ziua 6: BEIJING - XI’AN (tren expres) Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Optional, plimbare prin Hutongurile din Beijing, ce ofera o incursiune fascinanta in viata traditionala chinezeasca. Va puteti plimba cu ricsa pentru a explora strazile inguste, podurile si arhitectura traditionala. Vom vizita una dintre casele Siheyuan, casa traditionala chinezeasca cu curte interioara, ce ne va permite sa intelegem mai bine viata si cultura din trecut (tarif informativ: 60 euro / persoana; minim 20 platitori). In jurul orei 14:00, dupa ce vom servi pranzul, vom lua trenul expres catre Xi’An, fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Chang’an in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Distanta dintre Beijing si XiAn va fi parcursa in cca 4 ore si jumateta. Cu o istorie de 3 000 de ani, Xi’an a fost capitala pentru 13 dinastii chineze, echivaland in faima vechi capitale precum Atena, Cairo sau Roma. Cina va fi servita in Xi’An la un restaurant local. Cazare in Xi’An la hotel Titan Central Park 4* sau similar.

Ziua 7: XI’AN - Marea Moschee si Armata de Teracota Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun, dupa care incepem o noua zi de vizite. Vizitam mai intai Marea Moschee, ce dateaza de la inceputul dinstiei Tang (618-907), a carei arhitectura combina elemente chinezesti si islamice, facand-o unica in China. Vom continua cu o excursie la celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropati aici in anul 210 i.Hr., ca o „armata a spiritelor”, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Xi’An la hotel acelasi hotel de 4*.

Ziua 8: XI’AN - SHANGHAI (tren rapid - bullet train) Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Astazi vom face un tur in cadrul caruia vom vizita Pagoda Gastei Salbatice, care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xi’an, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspandit budismul in China). Continuam cu Vechiul Zid al Orasului, ce are o istorie de peste 600 de ani si este o dovada a maiestriei ingineriei chinezesti de odinioara si Muzeul de Istorie. Pranzul este inclus. Calatorie cu trenul rapid in cursul serii pe ruta XiAn-Sanghai (cca 6 ore), cina la pachet. Sosire in Shanghai si cazare la hotel Shanghai Holiday Inn Express Putuo 4* sau similar.

ZIUA 9: SHANGHAI Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Vom face un tur panoramic care va cuprinde: Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau, Strada Nanjing - principala artera comerciala, cartierul Xintiandi - atractie turistica unica a orasului, datorita conceptului original de imbinare a vechiului si a noului, zona care cuprinde galerii comerciale, baruri, cafenele si restaurante si Tianzifang - o zona rezidentiala renovata, cu o sumedenie de cladiri, magazine, ateliere de arta, restaurante si cafenele. Pranzul si cina sunt incluse si se vor servi la restaurante locale. Cazare in Shanghai la acelasi hotel.

Ziua 10: SHANGHAI Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Gradinile Yuyuan, ce dateaza din timpul dinastiei Ming, a caror constructie a fost finalizata in anul 1577, Templul lui Buddha de Jad, unul dintre cele mai frumoase temple din lume, ce gazduieste doua sculpturi buddhiste impresionante, realizate din jad si aduse in 1882 din Burma (in prezent Myanmar) de un calugar chinez, Turnul Jin Mao si cosmopolita Strada Nanjing. Atat pranzul, cat si cina se vor servi la restaurante locale. Cazare in Shanghai la acelasi hotel de 4*. Optional, croaziera “by night” pe Raul Huangpu (tarif informativ: 40 euro / persoana; minim 20 platitori).

ZIUA 11: SHANGHAI - ZHUJIAJIAO - SHANGHAI - ISTANBUL/DOHA Mese: mic dejun, pranz, cina
Mic dejun. Vom pleca spre Zhujiajiao, un oras traditional construit pe apa, cu o istorie de mai bine de 1700 ani, cunoscut adesea sub denumirea de “Venetia Chinei”, unde vom admira cladirile traditionale, podurile antice, canalele si gondolele chinezesti. Pranzul si cina se vor servi la restaurante locale. Dupa cina, transfer la aeroportul din Shanghai.
Grupuri 22.06, 27.08, 03.09: Transfer la aeroportul din Shanghai in jurul orei 18:00. Decolare la ora 22:25 cu compania TURKISH AIRLINES. Zborul se va efectua in timpul noptii.
Grup 21.06, 04.07, 01.09, 10.10: Transfer la aeroportul din Shanghai in jurul orei 20:00. Decolare la ora 00:35 cu compania Qatar Airways. Zborul se va efectua in timpul noptii

ZIUA 12: ISTANBUL/DOHA - BUCURESTI
Schimbarea cursei la Istanbul sau Doha (in functie de data plecarii) si imbarcare spre Bucuresti. Sosirea la Bucuresti este prevazuta la ora 08:15 (zborul cu Turkish Airlines), respectiv oara 14:00 (zborul cu Qatar Airways).

Alte informatii despre circuitul China

China > avion din Bucuresti

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru grup 21-24 persoane se percepe un supliment de 50 euro/persoana. Pentru grup 16-20 persoane se percepe un supliment de 85 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 16 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie;
2 fotografii tip pasaport;
viza anterioara de China (daca este cazul);

Aplicatia pentru viza se va face online de catre agentie, urmand ca fiecare turist sa se prezinte personal la Centrul de viza pentru China din Bucuresti, pentru amprentarea digitala.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Zbor cu compania TURKISH AIRLINES
Bucuresti 21:40 - Istanbul 23:10 durata zborului: 1h 30min
Istanbul 01:25 - Beijing 15:35 durata zborului: 9h 10min
Shanghai 22:25 - Istanbul 05:15 durata zborului: 11h 50min
Istanbul 07:00 - Bucuresti 08:15 durata zborului: 1h 15 min

Zbor cu compania QATAR AIRWAYS
Bucuresti 17:30 - Doha 22:00 durata zborului: 4h 30min
Doha 02:05 - Beijing 15:00 durata zborului: 7h 35min
Shanghai 00:35 - Doha 04:50 durata zborului: 09h 15min
Doha 09:10 - Bucuresti 14:00 durata zborului: 4h 50 min

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva China va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de vara

Cele mai populare circuite