••• Home » Circuite »
Egipt

Egipt Revelion 2022 Egipt cu plecare in 28 decembrie

Traseu circuit Egipt 2022 de Revelion

Bucuresti - Cairo - Aswan - Kom Ombo - Edfu - Esna - Luxor - Hurghada - Bucuresti

Plecari: 28 Decembrie 2021
Tarif / pers. 28.12
Loc in camera dubla 1.675 Euro
Supliment camera single 445 Euro
A III - a pers. in camera dubla 1.665 Euro
Copil 2-11,99 ani 1.209 Euro
Servicii incluse:

transport cu avionul zbor direct Bucuresti - Cairo si retur cu compania TAROM;
transport cu avionul cursa interna: Cairo - Aswan cu o companie locala;
12 nopti cazare: 5 nopti in Cairo, din care 1 noapte cu mic dejun si 4 nopti cu demipensiune, la hotel 4* (de prima si ultima noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor), 1 noapte cu demipensiune in Aswan la hotel 4*, 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*, 3 nopti cu all inclusive in Hurghada la hotel 4*;
supliment cina festiva de Revelion;
un dejun la restaurant local in ziua a doua;
transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
doua tururi de jumatate de zi in Cairo cu ghid local;
vizita la gradina botanica cu feluca in Aswan;
vizitarea templelor: Kom Ombo, Edfu, Karnak, Luxor, templul Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri;
vizitarea mormintelor faraonilor din Valea Regilor si a Colosilor lui Memnon;
vizite in Cairo: Muzeul de Egiptologie, Muzeul de Parfumuri Orientale, Institutul Papirusului, Sfinxul si cele trei
piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara);
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna august 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse:

taxa de viza: 25 USD/persoana (viza se achita si se obtine pe aeroport in Cairo, la sosire);
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
testul RT-PCR necesar pentru intrarea in Egipt - efectuat cu cel mult 72 ore inaintea plecarii (pret de la 189 lei/persoana) - informatie valabila la data lansarii programului, august 2021;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 40 EURO/persoana - se practica in Egipt, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse, inclusiv intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie din Cairo si intrarea la mormantul lui Tutankhamon din Valea
Regilor;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program

Detalii circuit de Revelion 2022 Egipt

Ziua 1 (28.12): BUCURESTI - CAIRO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), ora 22:30. Plecare spre Cairo cu compania TAROM la ora 00:30 (noaptea de 28.12 spre 29.12). Sosire in capitala Egiptului la ora locala 03:15 dimineata si transfer pentru cazare la hotel Ramses Hilton 4* superior sau similar in Cairo. De aceasta noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor.
Ziua 2 (29.12): CAIRO
Mic dejun. Azi vom vizita cele trei piramide (Keops, Kefren si Mikerinos) si enigmaticului Sfinx, in cautarea spiritelor faraonilor. Piramida lui Keops, cea mai mare dintre cele trei, este singura minune a lumii antice care sfideaza trecerea timpului, ea fiind cea mai mare piramida construita vreodata! Protector al piramidelor, Sfinxul este cel mai vechi monument de sculptura in piatra din Egiptul Antic, creatura cu trup de leu si chip de om. Vizita de pe platoul Giza este exterioara, iar intrarea in piramide este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup. De asemenea, vom vizita unul dintre cele mai vechi magazine de parfumuri orientale din Cairo, precum si o fabrica de papirus. Vom servi dejunul la un restaurant local. Optional, in cea de-a doua parte a zilei veti putea vizita Citadela si Cartierul Copt. Cina si cazare la hotel in Cairo.
Ziua 3 (30.12): CAIRO - ASWAN (zbor)
Mic dejun. Dimineata, excursie optionala la Citadela cu Moscheea de alabastru si Cartierul Copt. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa interna Cairo - Aswan cu o companie aeriana locala. Sosire in Aswan si vizita la gradina botanica cu feluca (barca mica si ingusta, cu panze). Transfer la hotel Tolip Aswan 4* superior sau similar in Aswan. Cina la hotel.
Ziua 4 (31.12): ASWAN
Mic dejun. Excursie optionala la Abu Simbel (trezirea dimineata devreme, mic dejun la pachet), complex arheologic format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului Ramses al II-lea. Dupa ora 13:00, imbarcare pe vasul de croaziera de 5*. Vom servi masa de pranz la bordul vasului. Seara, vom participa la cina de Revelion organizata la bordul vasului de croaziera. Cazare pe vasul de croaziera.
Ziua 5 (01.01.2022): ASWAN - KOM OMBO
Mic dejun. Optional, se poate organiza o excursie la marele baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat pe o insula in mijlocul Nilului. Dupa amiaza navigare catre Kom Ombo, sosire si vizitarea templului Kom Ombo, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Vom servi masa de pranz si cina pe vasul de croaziera.
Ziua 6 (02.01.2022): EDFU - ESNA - LUXOR
Mic dejun pe vasul de croaziera. Azi vom naviga spre Edfu unde vom vizita templul cu acelasi nume, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Navigare spre Luxor, punctul terminus al croazierei noastre. Sosire la Luxor in timpul dupa amiezii si vizita templului de la Luxor. Pranz, cina si cazare pe vasul de croaziera.
Ziua 7 (03.01.2022): LUXOR - HURGHADA (300 km)
Mic dejun pe vasul de croaziera. Dimineata ne vom trezi devreme pentru a vizita monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor (sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani), impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon, statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Dupa amiaza vom vizita pe malul estic al Nilului impresionantul Karnak (dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt). Plecare spre Hurghada (distanta de 300 km se parcurge in aproximativ 4 ore). Sosire la Hurghada in cursul serii si cazare in regim all inclusive la hotel 4*.
Ziua 8 (04.01.2022): HURGHADA, Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau pentru cumparaturi. Va propunem, optional, o croaziera pe Marea Rosie. Veti avea posibilitatea de a face snorkeling in largul marii si de a admira corali sau diferite vietuitoare marine.
Ziua 9 (05.01): HURGHADA, Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber sau posibilitate de excursii optionale: jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip sau scufundare cu submarinul.
Ziua 10 (06.01.2022): HURGHADA - CAIRO (460 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer cu autocarul la Cairo pentru cazare si cina la hotel Ramses Hilton 4* superior sau similar.
Ziua 11 (07.01.2022): CAIRO
Mic dejun. Dimineata vom vizita Muzeul de Egiptologie - care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica. Optional, vizita la Saqqara si Memphis; la Saqqara se afla celebra piramida in trepte a lui Zoser. Cina la hotel.
Ziua 12 (08.01.2022): EXCURSIE OPTIONALA LA ALEXANDRIA
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau, optional, excursie de o zi la Alexandria - port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon. Aici se pot vizita: teatrul greco-roman, catacombele romane, biblioteca din Alexandria (vizita exterioara). Cazare si cina la hotel. De aceasta noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor. In cursul noptii, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti.
Ziua 13 (09.01.2022): CAIRO - BUCURESTI
Decolare din Cairo la ora 04:00 dimineata. Sosire la Otopeni la ora 06:50.

Alte informatii pentru circuitul de Revelion 2022 Egipt

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

EXCURSII OPTIONALE (minim 20 participanti, preturi informative):
Citadela cu Moscheea de alabastru si Cartierul Copt: 55 EURO/ persoana;
Saqqara si Memphis: 55 EURO/ persoana;
Marele baraj de la Aswan si templul Philae: 70 EURO/ persoana;
Excursie la Abu Simbel: 95 EURO/ persoana
Croaziera pe Marea Rosie: 50 EURO/ persoana;
Jeep safari in desert: 65 EURO/persoana;
Scufundare cu submarinul: 70 EURO/persoana;
Excursie de o zi la Alexandria: 90 EURO/ persoana.
NOTA. Preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru minim 20 participanti si au fost calculate pe baza tarifelor
din luna august 2021. Acestea sunt informative, iar preturile finale vor fi comunicate inainte de plecare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 00:30 - Cairo 03:15 durata zborului: 2h 45min
Cairo 04:00 - Bucuresti 06:50 durata zborului: 2h 50min

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Egipt va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de iarna

Cele mai populare circuite