Home » Circuite » Circuit Egipt & croaziera pe Nil

Circuit Egipt & croaziera pe Nil Transport avion din Bucuresti

Traseu circuit Egipt

Bucuresti - Atena - Cairo - Aswan - Kom Ombo - Edfu - Luxor - Hurghada - Atena - Bucuresti

Plecari: 21 Septembrie 2018
Tarif / pers. 21.09
Loc in camera dubla 985 Euro
Supliment camera single 175 Euro
Servicii incluse:

9 nopti cazare in hoteluri si vas 5* cu mese conform program:
- Cairo 2 nopti cu demipensiune
- Aswan 1 noapte cu demipensiune
- Croaziera 3 nopti cu pensiune completa
- Hurghada 3 nopti cu All Inclusive
Bilet de avion OTOPENI - CAIRO - OTOPENI cu Aegean Airlines, escala la Atena
- o zi intreaga vizita la Piramide cu intrare in zona Piramidelor din exterior si Muzeul de Egiptologie (intrare inclusa)
- Gradina botanica /Aswan, Templul lui Sobeck/ Kom Ombo, Templul lui Horus/ Edfu, Malul de est (Templul Luxor &Templul Karnak si malul de vest/ Valea Regilor, Templul Hatshepsut si colosii lui Memnon
Transferuri, autocar cu A/C scaune rabatabile, sistem audio-video
Ghid local pe toata durata excursiei si insotitor de grup vorbitor de limba romana
BONUS! Asigurare Medicala si STORNO indiferent de varsta
NOU! Transfer intern din Brasov, Constanta, Iasi, Galati, Rm. Valcea, Pitesti la Aeroportul Otopeni. Solicitarea de transfer trebuie mentionata in momentul efectuarii rezervarii, cu precizarea orasului de imbarcare a turistilor!

Nu sunt incluse:

Taxe de aeroport 115 eur/persoana (se achita la inscriere)
Taxa de viza 24 Eeuro / pers (se achita la inscriere)
Bacsis 30 Euro / pers (se achita la inscriere)
Bauturi la mese (exceptie Hurghada - All inclusive);
Cheltuieli personale;
Intrarea in camera Mumiilor la Muzeul de Egiptologie; Intrarea in incinta piramidei; Alte obiective turistice decat cele mentionate;
Alte obiective turistice decat cele mentionate in program
Excursii optionale, cheltuieli personale

Detalii circuit Egipt & croaziera pe Nil

Ziua 1 (21.09.2018) Bucuresti - Cairo
18:50- Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentatul agentiei si imbarcare pe cursa Aegean Airlines spre Cairo via Atena.Decolare din Bucuresti la 20:50, sosire la Atena la 22:25 si plecare mai departe catre Cairo la 23:55. Sosire la Cairo a II-a zi 00:50 (ora locala). Transfer la hotel Le Meridian Pyramids 5*, situat in zona piramidelor, cu priveliste superba spre Piramida lui Keops. Cazare la hotel.
Ziua 2 (22.09.2018) Cairo
Mic dejun. Ziua incepe dimineata devreme cu vizita exterioara a piramidelor din Giza. Istoria fascinanta a Egiptului Antic ne va face sa ne intoarcem in timp cu 2750 de ani inainte de Iisus Hristos pentru a explora grandioasele monumente.Piramida lui Keops, Khefren, Micherinos sau Sfinxul sunt doar cateva dintre obiectivele pe care le vom explora in aceasta incursiune in Cairo - cea mai importanta capitala a Egiptului Antic. Ziua continua cu vizita la Palatul Parfumurilor unde ne vom delecta cu esentele specifice Egiptului Antic (lotus, papyrus, secretul desertului, etc). Pranzul va fi servit la un restaurant local. Dupa masa, ne intoarcem din nou in timp vizitand faimosul Muzeu de Egiptologie care gazduieste peste 100.000 de piese expuse. Avem ocazia sa admiram vestitele comori ale lui Tut Ankh Amoun descoperite in mormantul sau in 1922. Dupa terminarea vizitei, ne vom opri la un atelier de Papirus pentru a descoperi cum s-a reusit fabricarea hartiei din Papirus. Dupa terminarea vizitelor in cosmopolitul Cairo, ne indreptam spre gara din Giza, pentru a ne imbarca in tren cu vagon de dormit si continuam spre Aswan. Cina se va servi in tren.
Ziua 3 (23.09.2018) Aswan.
Mic dejun in tren, transfer de la Gara din Aswan la Hotel Helnan sau similar; dupa check in, incepem ziua cu vizita la gradina botanica din Aswan unde pot fi admirate diverse specii de plante originare din Africa, Asia, dar si din Europa. Gradina se afla pe o insula locuita pana in 1899 de catre locuitorii din Nubia si este unica in tot nordul Africii, gazduind peste 400 de specii de plante subtropicale si exotice.
Ne intoarcem la hotel, cina si cazare la hotel/ Aswan.
Ziua 4 (24.09.2018) Aswan / Kom Ombo
Check out de la hotelul Helnan. Va propunem o excursie optionala la cel mai important templu din Egipt - Abu Simbel - ridicat in timpul dinastiei 19, de catre Ramses al II-lea. Inclus in Patrimoniul UNESCO, Abu Simbel este remarcabil prin masivele statui de piatra nisipoasa ale lui Ramses si ale sotiei sale Nefertari. Este un templu unic datorita modului in care soarele patrunde in interiorul camerei sacre, doar doua zile din an: 21 februarie -Ziua Regelui ?i 22 octombrie - Ziua Incoronarii sale. Dupa terminarea vizitei, ne imbarcaram pe vasul de croaziera 5* pentru a servi masa de pranz. Ne indreptam spre Kom Ombo unde se viziteaza templul lui Sobek si Horus. Kom Ombo in Heroglifa (limba Egipteana veche) inseamna ,,pamantul auriu'' - motivul denumirii fiind legat de faptul ca la o distanta de 70 km de la malul vestic al Nilului se afla o mina de aur. Cina pe vas si petrecere (Galabia Party) unde ne distram, dansam si participam la diverse competitii. Pe timpul noptii vasul navigheaza catre Edfu.
Ziua 5 (25.09.2018) Edfu
Dimineata devreme se ajunge la Edfu unde se viziteaza templul lui Horus Behdet, in traducere, Horus cel luptator. Pe peretele acestui important templu este inscriptionata legenda care vorbeste despre lupta dintre zeul Horus si zeul Set (unchiul lui Horus). Motivul luptei dintre cei doi a fostrazbunarealui Horus pe Set, care l-a omorat pe Osiris, tatal lui Horus. Trebuie mentionat ca de la aceasta legenda a pornit religia Egipteana Veche. Transferul la templu se face cu trasuri cu cai. Micul dejun se va servi pe vas dupa terminarea vizitei templului. Apoi, ne indreptam mai departe spre Luxor, iar pranzul va fi servit pe vas.Dupa masa, timp liber pentru relaxare pe puntile special amenajate sau la piscina de pe vas. In drumul nostru spre Luxor, trecemprinecluza din Esna. Seara cina pe vas si timp liber pentru divertisment (o petrecere cu dans oriental si folcloric).
Ziua 6 (26.09.2018) Luxor
Mic dejun pe vas. Incepem vizita in Valea Regilor unde vom avea acces la 3 morminte ale faimosilor regi din perioada Egiptului Antic. Valea Regilor a fost folosita ca si necropolis timp de 500 de ani intre dinastiile 18 si 20, cu aproxmativ 1500 de ani inainte de Iisus Hristos. Au fost descoperite 63 de morminte regale, ultimul si cel mai faimos mormant descoperit apartinand faraonului Tut Ankh Amoun (dinastia 18). Mormantul a fost descoperit intact, iar toate comorile sunt expuse azi la Muzeul de Egiptologie din Cairo. Continuam vizita la templul Reginei Hatshepsut - prima femeie faraon - unic prin tehnica de constructie. Mai departe, se viziteaza siturile arheologice ,,Colosii lui Memnon''.
Dupa ce terminam vizita, ne intoarcem pe vasul de croaziera pentru a servi pranzul. Dupa masa, continuam pe malul estic al Nilului, la Templul Luxor cu frumoasele lui coloane si camera de nastere a lui Amenofis III. Vizitam apoi complexul de Temple Karnak, dedicat Zeului Amon Raa. Numele antic al cetatii era Ipetisut ("cel mai ales dintre locuri"), aceasta reflectand superioritatea templului. Dimensiunile sale sunt impresionante: Catedrala Saint Paul din Londra sau celebrul Notre Dame din Paris ar fi pierdute intre pere?ii lui. Seara cina pe vas, urmata de Galabia Party.
Atentie! La vizita se recomanda o tinuta sport (pantaloni scurti, bluza cu maneca scurta, palarie de soare, ochelari si incaltaminte sport inchisa).
Ziua 7 (27.09.2018) Luxor - Hurghada
Mic dejun, check out de pe vasul de croaziera la ora 7:00 dimineatasiplecare cu autocarul spre Hurghada (208 km), superba statiune de la Marea Rosie. Cazare, pranz si cina la hotel Sunrise Garden 5* All Inclusivesau similar. Timp liber pentru relaxare sau plaja.
Ziua 8 (28.09.2018) Hurghada
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare. Optional, Va propunem o croaziera pe Marea Rosie (aproximativ 7 ore) cu masa de pranz inclusa pe vas. Pe durata croazierei aveti posibilitate sa faceti baie la Insula Giftun(timp la dispozitieaprox 1, 1/2 ora), precum si snorkeling in largul Marii Rosii, unde se pot admira diverse specii de pesti colorati si corali de o frumusete remarcabila. Nu uitati costumul de baie, prosopul, crema de plaja si ochelarii de soare! Atentie: echipamentul pentru snorkeling se va oferi pe vas, dar va recomandam sa veniti cu echipamentul personal daca aveti (ochelari de snorkeling si tub). Cazare sicina la hotel/ Hurgada.
Ziua 9 (29.09.2018) Hurghada
Mic Dejun. Timp liber sau excursii optionale. Jeep Safari este o alegere potrivita pentru a treia zi in Hurgada. Veti fi preluati de la hotel cu masini jeep 4 x 4 in jurulorei 13:00, durata excursiei fiind de aproximativ 6 ore. Aventura in desert incepe cu o plimbare cu ATV-urile. Ne vom deplasa intr-un sat de beduini pentru a descoperi viata si traditiile acestora. Vom avea ocazia sa admiram uimitorul apus de soare in desert si vom face o scurtaoprire lamini gradinazoologica, pentru a vedeaanimalele din desert. Seara o vomincheia cu cinasi program artistic cu dansuri orientale si folclorice. Dupa incheierea programului artistic ne intoarcem la hotel. Atentie! Pentru aceasta excursie se recomanda o tinuta sport (pantaloni lungi, bluza cu maneca lunga, esarfa, palarie de soare, ochelari si incaltaminte sport inchisa)
Ziua 10 (30.09.2018) Hurghada - Cairo
Mic Dejun. Timp liber sau excursii optionale. Va recomandam o excursie cu submarinul galben pentru a admira coralii si speciile de pesti colorati din Marea Rosie. Submarinul se scufunda timp de 30 de minute la o adancime de 30 m (durata excursiei este de aprox 2:30 h) sau timp liber pe plaja privata a hotelului. Check out la ora 12:00, dar putem folosi plaja hotelului pana la ora 17:00; La ora 18:00 ne indreptam spre Aeroportul International din Cairo.
Ziua 11 (01.10.2018) Cairo - Bucuresti
Sosire la Aeroportul International din Cairo la ora 00.30 pentru imbarcare la cursa Aegean Airlines, cu decolare la 03:10. Sosire la Atena la 06:10 / si decolare de la Atena. 08:25 - sosire la Bucuresti 10:00 (ora locala).

Alte informatii Circuit Egipt & croaziera pe Nil

GRUP MINIMUM 25 PERSOANE.
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 30 EURO/persoana, pentru grup de 15-19 persoane cu 45 EURO/ persoana, pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

EXCURSII OPTIONALE
Abu Simbel - 90 Euro/pers, include transfer privat, ghid de limba romana si taxa de intrare la temple; durata excursiei 10 ore;
Barajul din Aswan si Templul Philae - 65 Euro/pers, include transfer privat, ghid de limba romana si taxa de intrare; durata excursiei 4, 1/2 ore;
Blue Lagoon (Hurghada) - 45 Euro/pers, croaziera pe Marea Rosie care include transfer privat, masa de pranz pe vas, instructor de snorkeling si ghid local; durata excursiei 7 ore;
Excursie cu submarinul (Hurghada) - 70 Euro/pers, include transfer privat, durata excursiei 2, 1/2 ore;
Safari (Hurghada) - 50 Euro/pers, include transfer cu masini Land cruiser 4x4, cina in stil beduin, spectacol(dans oriental si folcloric), plimbare cu ATV-uri, vizita la mini Gradina Zoologica, ghid local; durata excursiei 6 ore;

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Circuit Egipt & croaziera pe Nil va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de toamna

photo Croaziera Egipt

Croaziera Egipt

Plecare: 28 Octombrie
De la 1.018 Euro detalii circuit
photo Circuit Egipt

Circuit Egipt

Plecare: 15 Septembrie
De la 785 Euro detalii circuit
photo Circuit Africa de Sud

Circuit Africa de Sud

Plecare: 16 Noiembrie
De la 2.168 Euro detalii circuit
photo Maroc, circuit

Maroc, circuit

Plecare: 10 Septembrie
De la 787 Euro detalii circuit
photo Circuit Spania

Circuit Spania

Plecare: 28 Septembrie
De la 715 Euro detalii circuit
photo Circuit Maroc

Circuit Maroc

Plecare: 06 Octombrie
De la 779 Euro detalii circuit
photo Circuit Thailanda

Circuit Thailanda

Plecare: 28 Octombrie
De la 1.169 Euro detalii circuit
photo Circuit Mexic

Circuit Mexic

Plecare: 16 Noiembrie
De la 1.778 Euro detalii circuit

Cele mai populare circuite

photo Rusia, circuit

Rusia, circuit

Plecare: 24 Iulie
De la 815 Euro detalii circuit
photo Circuit Turcia

Circuit Turcia

Plecare: 26 Iulie
De la 637 Euro detalii circuit
photo Circuit Scandinavia

Circuit Scandinavia

Plecare: 31 Iulie
De la 739 Euro detalii circuit
photo Scandinavia, circuit

Scandinavia, circuit

Plecare: 04 August
De la 1.079 Euro detalii circuit
photo Circuit Italia

Circuit Italia

Plecare: 29 August
De la 645 Euro detalii circuit