Home » Circuite » Elvetia

Elvetia Transport avion din Bucuresti

Traseu circuit Elvetia

Bucuresti - Milano - Lacul Como - Zermatt - Taesch - Chamonix Mont Blanc - Geneva - Lausanne - Montreux - Berna - Biel - Zurich - Luzerna - Melide - Lugano - Bucuresti

Plecari: 19 August, 18 Septembrie 2019
Tarif / pers. 19.08 18.09
A III - a pers. in camera dubla 798 Euro 798 Euro
Copil 2-11,99 ani 428 Euro 428 Euro
Loc in camera dubla 815 Euro 815 Euro
Supliment camera single 269 Euro 269 Euro
Servicii incluse:

Zboruri directe Bucuresti - Milano - Bucuresti, Compania BLUE AIR
Bagaj inclus: 1 piesa de bagaj de cala in limita a 32 de kilograme
1 piesa de bagaj de mana in limita a 10 kilograme
Cazare 8 nopti cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4* astfel:
1 noapte cazare Lacul Como, hotel Just Hotel Lomazzo 4* Fiera-Como (plecari 21.06 si 19.08) / Hotel Cruise 4* Como (plecare 18.09) sau similare
1 noapte cazare Taesch, hotel Alpenhotel 3* sau similar
2 nopti cazare Geneva, hotel Ramada Encore Geneve 3* sau similar
2 nopti cazare Fribourg/Biel, hotel Au Parc 4* Fribourg (plecarea 21.06) / hotel Mercure Plaza Biel 4* Biel (plecari 19.08 si 18.09) sau similare
1 noapte cazare Zurich, hotel A-Ja Resort 4* sau similar
1 noapte cazare zona Milano, hotel Holiday Inn Milan Nord-Zara 4* (plecare 21.06) / Klima Hotel Milano Fiere 4* (plecare 19.08) / The Hub Hotel Milan 4* (plecare 18.09) sau similare
Tururi de oras la Milano, Geneva, Berna, Zurich
Ghizi locali pentru tururile de oras din Geneva si Berna
Vizitele si excursiile cuprinse in program la Valais, Zermatt, Chamonix Mont Blanc, Lausanne, Montreux, Luzerna, Melide si Lugano
Bilet de tren dus-intors Taesch - Zermatt - Taesch
Transport cu autocar propriu, 4* (mai putin in ziua 4 conform normelor AETR)
Taxe autostrazi si parcari
Insotitor de grup

Nu sunt incluse:

Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
Taxele de oras, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)
Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
Intrarile la obiectivele turistice
Excursiile optionale
Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Detalii circuit Elvetia

Ziua 1 BUCURESTI - MILANO - LACUL COMO
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:35 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei BLUE AIR 0B159 cu destinatia Milano. Decolare la ora 13:35, sosire la Milano la ora 14:50. Tur de oras in Milano: Castelul Sforzesco - o fortareata medievala realizata din caramida rosie cu turnuri inalte de unde puternicile familii Visconti si apoi Sforza au condus Milano, Domul din Milano - o bijuterie a arhitecturii gotice din Italia, Galeriile Vittorio Emanuele, Celebra Opera din Milano ,,Scala''. Dupa turul de oras plecam catre zona Lacului Como. Cazare hotel Just Hotel Lomazzo 4* Fiera-Como (plecari 21.06 si 19.08), respectiv Hotel Cruise 4* Como (plecare 18.09) sau similare.
Ziua 2 LACUL COMO - ALPII ITALIENI - ZERMATT
Mic dejun. Astazi vom strabate un peisaj mirific prin Alpii Italieni, iar intrarea in Elvetia o vom face prin Pasul Simplon (2.005 m altitudine). Odata depasite serpentinele, primul canton vizitat este Valais si celebra statiune Zermatt (1.606 m) la poalele masivului Matterhorn (4.478 m). In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare portiunea de traseu Tasch - Zermatt se parcurge cu trenul (bilet dus-intors inclus). Din celebra statiune se poate admira varful Matterhorn. Timp liber la dispozitie in Zermatt pentru urcare cu telecabina pe masivul Matterhorn. Intoarcere cu trenuletul in Taesch si cazare hotel Alpenhotel 3* sau similar Taesch.
Ziua 3 MONT BLANC - CHAMONIX - GENEVA
Mic dejun. Ne continuam calatoria spre Alpii Francezi cu un alt masiv celebru - Mont Blanc (4.810 m) cu un popas intr-o alta celebra statiune, de aceasta data din Franta - Chamonix Mont Blanc (1.035 m). Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc, foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Chamonix reprezinta ,,Mecca'' alpinismului si al sporturilor montane. De aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Ne reintoarcem in Elvetia, sosind spre seara in Geneva. Cazare hotel Ramada Encore Geneve 3* sau similar Geneva.
Ziua 4 GENEVA - LACUL LEMAN
Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa - Lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal Geneva cu ghid local: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada ,,Des Anglais'' si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza libera pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Cazare hotel Ramada Encore Geneve 3* sau similar Geneva.
Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.
Ziua 5 GENEVA - LAUSANNE - MONTREUX - BERNA
Mic dejun. Excursie la Lausanne - capitala cantonului Vaud. Aici isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux unde se viziteaza Castelul Chilion. Ne continuam drumul apoi spre capitala Elvetiei - Berna unde vom face un tur de oras cu ghid local si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Cazare hotel Au Parc 4* Fribourg (plecarea 21.06) / hotel Mercure Plaza Biel 4* Biel (plecari 19.08 si 18.09) sau similare.
Ziua 6 INTERLAKEN
Mic dejun. Optional, excursie la Interlaken - o minunata statiune situata intre lacurile Thuner See si Brienzer See. Aici puteti face o plimbare cu vaporasul pe lacuri sau o ascensiune cu trenul pana la Jungfraujoch - statia de cale ferata de la cea mai mare altitudine din Europa (3.454 m). Jungfraujoch este supranumit si ,,Acoperisul Europei''. Cazare hotel Au Parc 4* Fribourg (plecarea 21.06) / hotel Mercure Plaza Biel 4* Biel (plecari 19.08 si 18.09) sau similare.
Ziua 7 BERNA - ZURICH
Mic dejun. Circuitul Elvetia continua spre Zurich - cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei Internationale de Fotbal - FIFA. Tur de oras Zurich si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Dupa-amiaza, optional, excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascada din Europa, aflandu-se la granita dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zurich si Germania. Cazare hotel A-Ja Resort 4* sau similar Zurich.
Ziua 8 ZURICH - LUZERNA - SWISSMINIATUR - LUGANO, MICUL RIO DE JANEIRO - MILANO
Mic dejun. Inainte de a porni spre partea ,,italiana'' a Elvetiei, vom face un popas de 2 ore in Luzerna - o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrucke - Podul cu Capela construit din lemn in secolul XIV. Ne continuam excursia spre Cantonul Ticino, unde vom face un popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic ,,Elvetia in miniatura'', un bun prilej de a revedea la ,,scara mica'' aceasta minunata tara strabatuta in decurs de 7 zile. Vom face un ultim popas la Lugano - supranumit si ,,Micul Rio de Janeiro al Europei''. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Seara, cazare hotel Holiday Inn Milan Nord-Zara 4* (plecare 21.06) / Klima Hotel Milano Fiere 4* (plecare 19.08) / The Hub Hotel Milan 4* (plecare 18.09) sau similare.
Ziua 9 MILANO - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Milano pentru ultimele cumparaturi si vizite, iar apoi transfer la aeroportul din Milano pentru imbarcarea pe zborul Companiei BLUE AIR 0B160 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 15:35, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 18:50.

Alte informatii vacanta

GRUP MINIM: 40 persoane.

Excursii optionale (tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
Excursie la Interlaken
Tarif: 25 Euro/persoana si include: autocar, ghid insotitor
Excursie la Cascada Rinului
Tarif: 30 Euro/persoana si include: autocar, ghid insotitor

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Elvetia va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de vara

Cele mai populare circuite