••• Home » Circuite »
Elvetia

Elvetia Circuit Elvetia cu plecari in: 27 iulie, 13 august, 06 septembrie 2024

Traseu circuit Elvetia

Bucuresti - Zurich - Basel - Berna - Interlaken - Lauterbrunnen - Berna - Lausanne - Geneva - Montreux - Taesch - Zermatt - Lugano - Como - Varese (Nordul Italiei) - Sursee - Lucerna - Zurich - Bucuresti

Plecari: 25 Iulie, 13 August, 06 Septembrie 2024
Tarif / pers. 25.07 13.08 06.09
Loc in camera dubla 1.859 Euro 1.859 Euro 1.819 Euro
Supliment camera single 399 Euro 399 Euro 399 Euro
Servicii incluse:

transport cu avionul Bucuresti - Zurich - Bucuresti cu compania SWISS AIR LINES;
8 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Zurich, 2 nopti in Berna, 1 noapte in zona Geneva, 1 noapte in Taesch sau Zermatt (in functie de data plecarii), 1 noapte in zona Como, 1 noapte in Nottwil sau Sursee (in functie de data plecarii);
transport cu autocarul pe tot parcursul turului, conform programului;
tururi de oras cu autocar cu insotitorul de grup in: Zurich, Berna, Lausanne, Zermatt, Lugano, Como, Varese, Lucerna;
tur de oras cu autocar si ghid local in Geneva;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
bilet de tren dus-intors Taesch - Zermatt - Taesch (clasa a II-a);
intrarea la Castelul Chillon cu ghid local;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv ianuarie 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse:

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 40 EURO/persoana - se practica in Elvetia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Detalii circuit Elvetia

Ziua 1: BUCURESTI - ZURICH
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu trei ore inaintea plecarii. Decolare catre Zurich cu compania SWISS AIR LINES. Sosire in Zurich si transfer in centrul orasului pentru un tur panoramic alaturi de insotitorul de grup. Vizitam orasul Zurich, situat in nordul lacului cu acelasi nume, care si-a conservat foarte bine aspectul bancar si unde vom admira: eleganta Banhofstrasse, Fraumunster, Primaria, Gradina Teilor si Catedrala Grossmunster. Cazare la hotel Mercure Zurich City 4* sau similar.

Ziua 2: ZURICH - BASEL - BERNA (190 km)
Mic dejun. In cursul diminetii, vom pleca spre Basel, al treilea oras ca marime din Elvetia, unde vom face un scurt tur panoramic cu insotitorul de grup. Basel este un oras cu un centru vechi, medieval foarte frumos, cu o impletire de succes intre arhitectura noua si cea veche, cu o catedrala in stil Romanesque - Munster, o primarie in still Renaissance - Rathaus si multe alte exemple de arhitectura contemporana. Continuam drumul catre Berna, capitala Elvetiei, un oras istoric si plin de farmec, cunoscut pentru arhitectura sa medievala bine pastrata si pentru atmosfera sa relaxata. Vom face un tur panoramic al orasului, unde vom admira centrul istoric cu fantanile sale medievale, podurile celebre, Cladirea Parlamentului, Catedrala gotica impresionanta, Turnul cu ceas - simbolul orasului si Gropile Ursilor - o atractie tursitica istorica, ce prezinta ursi intr-un mediu natural. Cazare in Berna la hotel 4*.

Ziua 3: INTERLAKEN - LAUTERBRUNNEN (excursie optionala)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale in Berna sau, optional, excursie la Interlaken si Lauterbrunnen. Interlaken este o statiune amplasata pe malul celor doua lacuri alpine, Thun si Brienz. Aici putem face cumparaturi, sa ne bucuram de frumusetea peisajelor, sau optional, putem lua trenul catre Jungfraujoch (pe ruta Lauterbrunnen - Kleine Scheidegg - Jungfraujoch). Linia de cale ferata Jungfrau a fost finalizata in 1912 si ajunge la cea mai mare altitudine din Europa, 3.454 m. Vizitam si Lauterbrunnen, localitate pozitionata intr-una dintre cele mai impresionante vai din Europa, inconjurata de varfuri semete, Jungfrau fiind cel mai renumit si simbolul intregii zone. Lauterbrunnen semnifica “multe fantani”, in vale existand 72 de cascade. Cea mai renumita dar si cea mai inalta cascada din Europa, Staubbach, impresioneaza cu o cadere de la 30 m altitudine. Dupa amiaza, ne intoarcem la Berna pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: BERNA - LAUSANNE - GENEVA (170 km)
Mic dejun. Plecam spre Lausanne, oras situat pe malul lacului Geneva, ce imbina farmecul istoric al centrului vechi cu modernitatea din cartiererele moderne si animate. Vom face un tur panoramic cu insotitorul de grup si vom admira Catedrala - o capodopera a arhitecturii gotice, Muzeul Olimpic - gazduit in frumoasa cladirea Chateau de Vidy, faleza lacului precum si alte atractii turistice ale orasului. Vom pleca apoi catre Geneva, oras cosmopolit si diplomatic, situat pe malul Lacului Leman (Geneva), cunoscut pentru organizatiile internationale pe care le gazduieste printre care: sediul ONU si sediul Crucii Rosii dar si pentru locurile pitoresti, gradinile frumoase si atractiile culturale. Avem prevazut un tur panoramic de oras cu ghid local (2 ore) in cadrul caruia vom admira Catedrala Saint Pierre, Palatul Natiunilor Unite, Primaria - Hotel de Ville, celebra pentru faptul ca aici, in anul 1864, a intrat in legalitate Crucea Rosie si renumita fantana Jet d’Eau. Cazare in Geneva la hotel 3* (grupurile din 22.06 si 06.09) sau 4* (grupurile din 25.07 si 13.08) - a se consulta lista de mai jos a hotelurilor.

Ziua 5: GENEVA - MONTREUX - TAESCH - ZERMATT - TAESCH (235 km)
Mic dejun. Ne indreptam catre zona Montreux pentru vizitarea Castelului Chillon cu ghid local. Continuam drumul spre Taesch de unde vom lua trenul pana la Zermatt (aici nu sunt admise masinile sau autocarele) si vom explora aceasta statiune montana aflata in inima Alpilor Elvetieni. Optional, ascensiune cu trenul catre Gornergrat (3.089 m). De aici se poate vedea celebrul varf Matterhorn (4.478 m), emblema renumitei firme de ciocolata Toblerone. La ora 17:00 intoarcere cu trenul in Taesch pentru cazare la hotel 4*, exceptie grupul din 13.08 care va avea cazare in Zermatt la hotel 4*.

Ziua 6: TAESCH - SIMPLON - LUGANO - COMO (235 km)
Mic dejun. Astazi vom strabate un peisaj mirific, traversand Alpii prin Pasul Simplon (2005 m altitudine), in drumul nostru spre Lugano. Situat pe malul lacului cu acelasi nume, Lugano combina savoarea italiana cu eleganta elvetiana. Traseul zilei se va incheia un tur panoramic in incantatorul oras Como, cel mai important si vizitat oras de pe malul laului Como, situat in Italia, in extremitatea sudica a bratului vestic. Cazare la hotel 4* in zona Como.

Ziua 7: COMO - VARESE - LUCERNA - NOTTWIL/SURSEE (270 km)
Mic dejun. Continuam calatoria trecand prin orasul Varese, cunoscut pentru vilele sale construite in stilul art-nouveau. Varese este faimos pentru Sacro Monte din Varese - un loc de pelerinaj si reculegere, care este inclus in lista Patrimoniului UNESCO. Intram din nou in Elvetia si mergem spre Lucerna, un oras pitoresc si istoric, situat pe malul lacului Lucerna, cu privelisti montane impresionante. Vom face o vizita panoramica si vom admira zona veche cu piata centrala Weinmarkt (Piata Vinului) si Podul Capelei - unul dintre cele mai vechi poduri de lemn din Europa, un simbol al orasului, care dateaza din secolul XIV. De-a lungul podului veti vedea o serie de picturi infatisand evenimente istorice importante din istoria Lucernei. Impreuna cu turnul de apa Wasserturm, Podul Capelei formeaza una dintre cele mai pitoresti zone ale orasului. Seara, cazare in Notwill sau Sursee (in functie de data de plecare) la hotel de 4*.

Ziua 8: NOTTWIL/SURSEE - ZURICH (80 km)
Mic dejun. Plecare spre Zurich si cazare la hotel A-Ja Resort Zurich 3* sau similar. Dupa amiaza, excursie optionala in pitorescul orasel Schaffhausen si la Cascada Rinului (Rheinfall) - cea mai larga cascada din Europa, formata din mai multe caderi succesive de apa, ce se afla la granita dintre Elvetia si Germania.

Ziua 9: ZURICH - BUCURESTI
Mic dejun. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa SWISS AIR LINES cu destinatia Bucuresti.

Alte informatii pentru circuit Elvetia

Elvetia > avion din Bucuresti

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 100 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana cu 2 luni inainte de inceperea programului nu se vor inscrie minim 15 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 06:30 - Zurich 07:50 durata zborului: 2h 20min
Zurich 21:30 - Bucuresti 00:50 (a doua zi) durata zborului: 2h 20min

EXCURSII OPTIONALE (tarife informative):
Excursie la Interlaken si Lauterbrunnen: 60 Euro/persoana;
Schaffhausen si Cascada Rhinului: 60 Euro/persoana;
Bilet ascensiune Lauterbrunnen-Jungfraujoch-Grindewald: 215 CHF/persoana;
Bilet ascensiune Gornergrat: 115 CHF/persoana.

NOTA. Preturile excursiilor optionale sunt informative si sunt valabile pentru minim 20 participanti. Acestea pot suferi modificari fata de prezenta oferta. Excursiile optionale se efectueaza in functie de disponibilitatile locale.

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Elvetia va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de vara

Cele mai populare circuite