••• Home » Circuite »
China

China Excursie China, plecari in: 29 mai, 05 iunie, 11 septembrie

Traseu circuit China

Bucuresti - Amsterdam/ Istanbul - Shanghai - Suzhou ,,Venetia Orientului'' - Xian - Beijing - Marele Zid Chinezesc - Palatul De Vara - Piata Tiananmen - Orasul Interzis - Templul Cerului - Istanbul/ Amsterdam - Bucuresti

Plecari: 03 Iulie, 11 Septembrie 2024
Tarif / pers. 03.07 11.09
Loc in camera dubla 1.929 Euro 1.965 Euro
Supliment camera single 299 Euro 315 Euro
Servicii incluse:

Zboruri la dus Bucuresti - Shanghai, Compania KLM/Turkish Airlines via Amsterdam/Istanbul
Zbor direct in China Shanghai - Xian, Companie Aeriana locala
Tren de mare viteza Xian - Beijing
Zboruri la retur Beijing - Bucuresti, Compania Air France/Turkish Airlines via Paris/Istanbul
Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale si locale (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
Transport cu autocar local conform programului excursiei
Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
- 3 nopti in Shanghai la hotel Northern Shanghai 4* sau similar
2 nopti in Xian la hotel Xian Titan Times 4* sau similar
- 2 nopti in Beijing la hotel Grand Gongda Jianguo Hotel 4* sau similar
Mese: 5 mese de pranz si 6 cine conform programului
*Preparatele au specific local; bauturile nu sunt incluse
Tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei
Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
Croaziera pe fluviul Huang Pu din Shanghai
Bilet la celebrul spectacol de acrobatii “Acrobatics Show” din Shanghai
Ghizi locali la vizitele si obiectivele din program
Insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:

Taxa de viza China si procesare documente: 100 Euro/persoana (poate suferi modificari pana la depunerea actelor) - Aceasta taxa se achita la inscriere.
Bacsisurile recomandate pentru ghizii si soferii locali: 5 USD/persoana/zi (se achita la fata locului insotitorului de grup)
Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno se incheie o data cu contractul de prestari servicii)

Detalii excursie China

Ziua 1 | BUCURESTI - SHANGHAI
Plecare 21.05, 03:07: Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1046 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 21:40 si sosire in Istanbul la ora 23:10.
Plecare 29.05, 05.06: Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 07:00 si sosire in Amsterdam la ora 08:55. Imbarcare pe zborul KL895 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 15:30. Zbor pe timpul noptii

Ziua 2 | SHANGHAI
Plecare 21.05, 03:07: Imbarcare pe zborul TK26 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 01:25. Sosire in Shaghai la ora 16:45.
Plecare 29.05, 05.06: Sosire in Shanghai la ora 09:25.
Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 24 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume, orasul se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Dupa indeplinirea formalitatilor vamale transfer la hotel pentru cazare. Restul zilei timp liber la dispozitie pentru odihna. Cazare la hotel Northern Shanghai 4* sau similar.

Ziua 3 | SHANGHAI
Mic dejun. Incepem turul Shanghai-ului cu vizitarea incantatoarei Gradini Yuyuan - cea mai faimoasa din Shanghai, decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Continuam explorarea Shanghai-ului cu vizitarea cladirii emblematice a Shanghai Tower (inclus bilet de vizitare). Turnul Shanghai s-a dorit a fi ca un nou prototip pentru cladirile inalte. Amplasat in imediata apropiere a Turnului Jin Mao si a Centrului Financiar Mondial din Shanghai, noul turn se ridica deasupra orizontului, cu fatada curbata si forma spiralata, reusindu-se astfel crearea unui aspect unic. Servim masa de pranz la un restaurant local. Ne plimbam de-a lungul falezei fluviului Huang Pu, celebrul Bund, cunoscut pentru cele 52 de cladiri coloniale construite in anii 1920 cand orasul era supranumit „Parisul Orientului”. Shopping pe principalul bulevard pietonal al orasului - Nanjing Road. Experienta este completata de o croaziera pe fluviul Huang Pu, care imparte orasul in doua zone disticte: cartierul Puxi cu zona fostelor concesiuni straine, unde europenii au ridicat cladiri in stil colonial si cartierul Pudong, cartierul zgarie-norilor care s-a ridicat in ultimii 25 de ani. Dupa croaziera, servirea cinei la un restaurant cu specific local. Seara participam la celebrul Spectacol de Acrobatii al orasului. Cazare la hotel Northern Shanghai 4* sau similar.

Ziua 4 | SHANGHAI - SUZHOU „VENETIA ORIENTULUI”
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Shanghai sau Excursie optionala la Suzhou si faimosul oras pe apa Tongli. In prima parte a zilei vizitam faimosul oras pe apa Tongli unde ne vom bucura de o plimbare cu o ambarcatiune traditionala din lemn pe unul din canalele orasului, apoi ne vom indrepta catre una dintre atractiile fermecatoare ale Chinei, legendara pentru canalele pitoresti, Suzhou. Situat in delta raului Yangtze, cunoscut sub numele de Venetia Orientului, orasul este renumit pentru podurile frumoase de piatra, pagodele si gradinile meticulos proiectate in stil clasic. 42% din oras este acoperit de apa, iar strazile inguste si aleile cu pavaj dau o atmosfera misterioasa, transformand orasul intr-un loc romantic, relaxant, un refugiu din haosul oraselor mari. Vizitam aici Gradina Maestrului Navoadelor (Wangshiyuan) un loc in care ne armonizam cu natura. Vizitam faimoasa strada de shopping Guan Qian, onorata cu titulatura de una dintre cele 4 celebre strazi pietonale din China (celelalte trei fiind Nanjing-Fuzimiao, Shanghai-Cheng Huang Miao si Beijing-Tianqiao). Tarif informativ: 130 USD/persoana pentru minim 10 platitori. Intoarcere la Shanghai. Cazare la hotel Northern Shanghai 4* sau similar.

Ziua 5 | SHANGHAI - XIAN
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul intern cu destinatia Xian. Sosire in Xian si transfer in oras unde vizitam Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming, lungi de 14 km si inalte de 12 metri. Initial zidul a fost construit cu straturi din argila locala amestecata cu un extract de orez cleios, fatetat cu caramizi de teracota. De-a lungul timpului zidul a fost restaurat de 3 ori. In 1568, Zhang Zhi, ofiterul guvernului de atunci, a fost insarcinat sa reconstruiasca zidul cu caramizi, iar in 1781 Guvernul Provincial Shaanxi a hotarat sa restaureze zidul iar, construind un parc circular in jurul zidului si a santurilor. Continuam apoi cu vizitarea Marii Pagode a Gastii Salbatice, o frumoasa manastire budista construita in timpul dinastiei Tang, unde calugarul Xuanzuan a tradus pentru prima data sutrele budiste din sanscrita in limba chineza in secolul VII. Seara, servirea cinei la un restaurant local, o experienta culinara inedita. Cazare la hotel Xian Titan Times 4* sau similar Xian.

Ziua 6 | XIAN
Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, considerata a fi „A-8-a minune a lumii” - Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui de teracota, care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Pe drum oprire la Fabrica de Arta Ceramica din Xian. Dupa pranzul la un restaurant local, vizita continua cu Piata Turnului cu Clopot, un simbol remarcabil, aflat la intersectia principalelor strazi ale orasului si Strada Musulmana, una dintre cele mai populate artere din Xian. Cina la un restaurant local si cazare la hotel Xian Titan Times 4* sau similar Xian.

Ziua 7 | XIAN - BEIJING
Mic dejun. Transfer la gara pentru imbarcare in trenul de mare viteza cu destinatia Beijing. Traseul de 1200 km va fi parcurs in 5 ore. Servim pranzul la pachet in tren. Suntem in Beijing, capitala Chinei, centrul universului politic, economic si cultural al tarii. Este uimitor cum se imbina vechiul si noul in aceasta metropola, farmecul fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Este cunoscut ca orasul in care nu te plictisesti niciodata, atat de multe lucruri sunt de facut si de gustat. Vizita exterioara la Parcul Olimpic din Beijing unde vom vedea Stadionul National din Beijing devenit un adevarat simbol al Chinei dupa inchiderea Jocurilor Olimpice din 2008 si un obiectiv turistic important datorita arhitecturii deosebite, unice in lume! Tot aici in parcul olimpic vom mai putea admira Centrul National Acvatic cunoscut sub numele international de Water Cube. Cina la restaurant local. Cazare la Grand Gongda Jianguo Hotel 4* sau similar Beijing.

Ziua 8 | BEIJING - MARELE ZID CHINEZESC - PALATUL DE VARA
Mic dejun. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Este de la sine inteles de ce Marele Zid Chinezesc construit in urma cu 2300 de ani, poate fi vazut din spatiu de catre astronauti! Pranz la restaurant inclus. Pe drumul de intoarcere catre Beijing vom vizita un magazin de Jad. Continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale si care a servit ca resedinta familiei regale timp de peste 2000 de ani. Vizita la un magazin de ceaiuri. Servim cina la un restaurant local. Cazare la Grand Gongda Jianguo Hotel 4* sau similar Beijing.

Ziua 9 | BEIJING - PIATA TIANANMEN - ORASUL INTERZIS - TEMPLUL CERULUI
Mic dejun. Incepem astazi turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Piete Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite: la un magazin de perle si la centrul de medicina chinezeasca. Servirea cinei la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru zborul inapoi acasa.

Ziua 10 | BEIJING - BUCURESTI
Plecare 21.05, 03:07: Imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines TK89 cu destinatia Bucuresti, via Istanbul. Decolare la ora 00:10 si sosire in Istanbul la ora 05:25. Decolare cu zborul TK1043 din Istanbul la ora 07:00 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:15.
Plecare 29.05, 05.06: Imbarcare pe zborul companiei Air France AF201 cu destinatia Bucuresti, via Paris. Decolare la ora 01:00 si sosire in Paris la ora 08:00. Decolare cu zborul AF1888 din Paris la ora 10:10 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:05.

Alte informatii despre excursia China

China > avion din Bucuresti

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru grup 21-24 persoane tariful se recalculeaza

Nota: In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere majora in raport cu USD (curs mai mic de 1,05 USD pentru 1 EUR), tarifele se vor recalcula, in conformitate cu conditiile stipulate in lege.

Document de calatorie circuit:
Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.
Nu se accepta pasaportul temporar.

Acte necesare pentru obtinerea vizei :
2 fotografii recente tip pasaport printate + copia in format electronic (fotografiile trebuie realizate pe fundal alb, din fata, pozitie serioasa, sa fie vizibila intreaga fata si lobul urechii, fara ochelari)
Pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu cel putin doua pagini consecutive libere + copie scanata dupa acesta
Daca ati mai calatorit in China, dar nu aveti viza pentru China pe actualul pasaport, este necesar vechiul pasaport sau o copie a paginii cu vechea viza pentru China
Formularul transmis de agentie completat (acesta va fi transmis de catre agentul de turist, dupa inscriere)
ATENTIE: Aplicatia pentru viza va fi procesata de catre agentie. Ulterior este necesara prezentarea in persoana la centrul de vize in vederea amprentari.

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva China va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de vara

Cele mai populare circuite