••• Home » Circuite »
India

India Circuit India din: 3 mai, 22 septembrie, 18 octombrie, 2 noiembrie, 3 decembrie

Traseu circuit India

Bucuresti - Delhi - Mandawa - Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra - Delhi - Bucuresti

Plecari: 22 Septembrie, 18 Octombrie, 02 Noiembrie, 03 Decembrie 2024
Tarif / pers. 22.09 18.10 02.11 03.12
Loc in camera dubla 1.179 Euro 1.229 Euro 1.229 Euro 1.229 Euro
Supliment camera single 215 Euro 215 Euro 215 Euro 215 Euro
Servicii incluse:

Trasport cu avionul pe ruta Bucuresti - Delhi - Bucuresti
un bagaj de cala si unul de mana/ pers
Taxe de aeroport
Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4* cu Demipensiune
Asistenta turistica in limba romana

Nu sunt incluse:

Asigurare medicala si asigurare storno
Intrari la obiectivele turistice: 75 euro/ persoana (se achita in destinatie)
Bacsisuri pentru ghidul si soferul local: 5 Euro/ persoana/ zi (se achita in destinatie)

Servicii optionale:
Taxe de viza si procesare acte - 65 Euro / persoana - 65 EUR

Detalii circuit India

Ziua 1. Bucuresti - Delhi
Check-in si imbarcare pe aeroportul Henri Coanda - Otopeni pentru check-in si imbarcare. Sosire in Delhi dupa miezul noptii. Transfer la hotel pentru cazare in zona Delhi.

Ziua 2. Delhi - Mandawa
Mic dejun. Plecare spre Mandawa. Explorarea orasului traditional, cunoscut pentru fortareata sa, dar si pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele infatisand zei, zeite, animale, dar si diverse scene din timpul colonizarii britanice. Cina si cazare la hotel in zona Mandawa.

Ziua 3. Mandawa - Jaipur
Mic dejun. Dimineata, plecare spre Jaipur. Dupa-amiaza, vizitarea bazarului din orasul Jaipur cu ricsa. Cina si cazare la hotel in Jaipur.

Ziua 4. Jaipur
Mic dejun. Se viziteaza Fortareata Amber, o atractie turistica situata la aproximativ 11 km de oras, la poalele muntelui si Palatul Vanturilor - Hava Mahal- un complex covarsitor cu palate sofisticate, gradini si curti, arta decorativa si usi sculptate. Cina si cazare la hotel in Jaipur.

Ziua 5. Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra
Mic dejun. Dimineata, plecare spre Agra, cu un popas in Fatehpur Sikri pentru a vizita orasul abandonat construit, din gresie rosie, de catre Marele Mughal imparatul Akbar, drept capitala si palat in secolul al XVI-lea. Cina si cazare la hotel in Agra.

Ziua 6. Agra
Mic dejun. Dimineata vizita la Taj Mahal - un monument inchinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura alba a fost adusa de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanti. Construit de imparatul Mughal Shah Jahan pentru a-si exprima dragostea pentru sotia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII. in continuare, vizita la Fortareata Red Agra - o adevarata capodopera arhitecturala. Cina si cazare la hotel in Agra.

Ziua 7. Agra - Delhi
Mic dejun la hotel. Dimineata, plecare spre Delhi, sosire in oras si timp liber la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul, cumparaturi si vizite individuale. Cina si cazare la hotel in zona Delhi.

Ziua 8. Delhi
Mic dejun. Check-out de la hotel si turul orasului vechi Delhi ce include: Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareata Red Fort (exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India si una dintre cele mai mari din Asia (exterior). Turul continua apoi in noul Delhi cu o vizita la Qutub Minar - cel mai inalt turn de piatra din India. Veti putea admira in tur panoramic Poarta Indiei, Palatul Parlamentului si Casa Prezidentiala. intoarcere la hotel pentru cina (aveti la dispozitie o camera dubla pentru 4 persoane timp de 2 ore). Seara tarziu transfer catre aeroport.

Ziua 9. Delhi - Bucuresti
Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

Alte informatii pentru circuitul India

India > avion din Bucuresti

GRUP MINIM: 30 persoane.

Acte necesare pentru obtinerea vizei:
Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar)
Formular de viza completat
O fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea
Copie scanata color a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10 Kb si maxim 300 Kb
Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva India va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de toamna

Cele mai populare circuite