••• Home » Circuite »
Amsterdam

Amsterdam Circuit Amsterdam cu plecare in: 19 iunie, 24 iulie, 07 august

Traseu circuit Amsterdam

Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti

Plecari: 19, 24 Iulie, 07 August 2024
Tarif / pers. 19.07 24.07 07.08
Loc in camera dubla 869 Euro 869 Euro 869 Euro
Supliment camera single 359 Euro 359 Euro 359 Euro
A III - a pers. in camera dubla 839 Euro 839 Euro 839 Euro
Copil 2-11,99 ani 839 Euro 839 Euro 839 Euro
Servicii incluse:

transport cu avionul Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti cu compania TAROM sau KLM;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Amsterdam;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
tur de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu ghid local;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respecti ianuarie 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse:

asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno, se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana - se practica in Olanda, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse

Detalii circuit Amsterdam

Ziua 1: BUCURESTI - AMSTERDAM
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru zborul direct catre Amsterdam, pe urmatoarele coordonate:
- grupurile 24.07 si 07.08, intalnire la ora 06:00, decolare cursa TAROM la ora 08:35 si sosire la Amsterdam la ora locala 10:40
- grupul din 19.06, intalnire la ora 04:00, decolare cursa KLM la ora 06:15 si sosire la Amsterdam la ora locala 08:05
Transfer de la aeroport in centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolele XVII si XVIII, ce se intind de-a lungul canalelor. Vom trece pe langa Palatul Regal din Piata Dam, vom admira cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Gara Centrala, dar si celebra piata de flori. Turul continua cu vizita la magazinul de diamante Coster Diamonds, ce dateaza de la 1840. Dupa turul de oras urmeaza transfer si cazare la hotel Niu Fender 4* (sau similar).

Ziua 2: AMSTERDAM
Mic dejun. Zi libera la dispozitie. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum (transportul se va efectua cu mijloace de transport in comun). Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si, bineinteles, Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului pictor. Timp liber in Amsterdam. Cazare in Amsterdam la hotel 4*.

Ziua 3: HAGA - DELFT - ROTTERDAM - SCHEWENINGEN (excursie optionala)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam-Scheveningen. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga, unde vom face un tur panoramic si vom admira cladirea Parlamentului, Palatul Pacii, centrul istoric. Dupa aceea vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft, dupa care in orasul Delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda, unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua apoi cu cel mai mare port al Europei - Rotterdam, unde vom face un tur de oras. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 100 euro/ persoana). Cazare la hotel 4*.

Ziua 4: MARKEN SI VOLENDAM (excursie optionala)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn, unele construite pe piloni, precum si stradutele inguste, fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam, unde vom face o scurta plimbare pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza, unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda, pe care le vom putea degusta, dar si cumpara (pret informativ pentru grup minim 25 de persoane: 75 euro/persoana). Dupa amiaza ne intoarcem la hotel. Timp liber. Cazare la hotel 4*.

Ziua 5: AMSTERDAM - BUCURESTI
Mic dejun si eliberarea camerelor. Timp liber pana in jurul orei 17:00 cand avem programat transferul catre aeroport.
Va propunem excursie optionala de jumatate de zi la Utrecht si Castelul De Haar. Plecare spre Utrech, oras multicultural care in perioada Golden Age a devenit mai popular decat Amsterdam. Vom face tur pietonal in care se viziteaza centrul istoric: Universitatea, Catedrala romano catolica, ruinele fortificatiilor romane, biserica Sf Petru. Utrecht este celebru pentru Domul sau (Sf Martin) aflat in centru, fiind astfel cel mai important centru religios al Olandei. La intoarcerea catre Amsterdam, ne vom opri la Castelul De Haar si gradinile minunate ale acestuia (intrarea nu este inclusa). Castelul renovat recent in stil neo-gothic a fost construit pe locul unui castel din sec IV si este foarte bogat in decoratiuni interioare si exterioare Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 75 euro/ persoana).
Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Amsterdam - Bucuresti a companiei TAROM (sau KLM pentru plecarea din iunie) cu decolare la ora 20:00 (respectiv 21:20). Sosirea la Bucuresti este prevazuta la miezul noptii.

Alte informatii despre circuitul Amsterdam

Olanda > avion din Bucuresti

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 30 zile inainte de data de plecare. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
TAROM (grupuri 24.07, 07.08)
Bucuresti 08:35 - Amsterdam 10:40 durata zborului: 3h05min
Amsterdam 20:00 - Bucuresti 23:45 durata zborului: 2h45min

KLM (grup 19.06)
Bucuresti 06:15 - Amsterdam 08:05 durata zborului: 2h50min
Amsterdam 21:20 - Bucuresti 01:00 durata zborului: 2h40min

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Amsterdam va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de vara

Cele mai populare circuite