Home » Austria » Viena » Hotel Ibis Wien Mariahilf

Hotel Ibis Wien Mariahilf  

 
Viena, Austria

Hotel Ibis Wien Mariahilf este situat in Viena in apropierea garii Westbahnhof, strada Mariahilfer cat si de principalele centre culturale si comerciale. Complexul dispune de 341 camere dotate cu: baie proprie, televizor cu program SAT, telefon acces international, aer conditionat.

Alte facilitati gasite la hotel Ibis Wien Mariahilf: receptie, restaurant, bar, lift, garaj, sunt admise animalele de companie.

Revelion 2018 Viena la hotel Ibis Wien Mariahilf 3*


Perioada: 29.12 - 02.01.2018

Loc in camera dubla     389 Euro / pers

Servicii incluse:
Zboruri directe Bucuresti - Viena - Bucuresti, Compania TAROM (bagaje incluse)
Transferuri aeroport- hotel- aeroport
Cazare 4 nopti cu mic dejun bufet la Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central, sau similar
Tur de oras Viena cu ghid local de Lb Romana
Tururi pietonale cu ghidul insotitor
Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse:
Taxele de aeroport si combustibil, 150 Euro/pers. (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
Cina Festiva de Revelion vezi prezentarea la excursii optionale

DETALII cina Festiva de Revelion ,,All Inclusive''

Tarife (cu loc la parter): 169 Euro/adult, 90 Euro/copil 3-11,99 ani

Sala mare de festivitati de la Arcotel Wimberger
Sarbatoreste un Revelion de neuitat intr-una dintre cele mai frumoase sali de festivitati din Viena. Delicatese culinare si muzica care te imbie la dans, inclusiv celebrul vals vienez, te asteapta in sala mare de festivitati de la ARCOTEL WIMBERGER 4*. La miezul noptii, celebrul Pumerin, clopotul din Catedrala Sf. Stefan va vesti sosirea noului an. Programul de divertisment va fi sustinut o orchestra, vom avea parte de un show de magie si bineinteles nelipsitul program de discoteca.
Program informativ:
Cocktail de bun venit, cina festiva de revelion bufet extins
Bauturi incluse pe parcursul serii: vin, bere, bauturi racoritoare, ceai, cafea, sampanie
Muzica live cu program de dans, Magic Show
Transmisie live de la catedrala Sf.Stefan la miezul noptii
Vals la miezul noptii

Detalii program:
29 Decembrie | Bucuresti - Viena
Intalnire la ora 06:00 in Aeroportul Henri Coanda Otopeni cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Companiei TAROM RO341 cu decolare la ora 08:00. Sosire la Viena la ora 08:35. Tur de oras Viena cu ghid local de Lb Romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Spre seara, vizitarea Pietei din fata Primariei cu insotitorul de grup, frumos amenajata pentru sarbatorile de iarna. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasse, sau similar.

30 Decembrie | Viena Palatul Schonbrunn si Piata de Anul Nou
Mic dejun. In prima parte a zilei deplasare pietonala cu insotitorul de grup la Palatul Schonbrunn pentru vizitarea Pietei de Anul Nou de la Palatul Schonbrunn. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in Lb Romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Dupa amiaza, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg-Apartamentele Imperiale. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central peMariahilferstrasse, sau similar.

31 Decembrie | Viena - Heiligenkreutz - Mayerling, La Multi Ani 2018 !
Mic dejun. Optional, Excursie la Heiligenkreutz si Mayerling. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Intoarcere la Viena. Tarif: 50 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani, minim 25 participanti si include: transport autocar, insotitor de grup, biletele de intrare la Heiligenkreutz si Mayerling. Seara, Cina Festiva de Revelion All Inclusive in sala de mare de festivitati de la Hotel Arcotel Wimberger 4*  (tarife si program conform descrierii de la excursii optionale). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasse, sau similar.

1 Ianuarie 2018 | Viena - Abatia Melk si Valea Dunarii
Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii-Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi ,,Leaganul Austriei'' si ,,Perla Barocului'', Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla si una dintre cele mai mari biblioteci din lume. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regele Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Tarif: 50 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani, minim 25 participanti si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare la Abatia Melk, ghid local la Abatia Melk. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasse, sau similar.

2 Ianuarie 2018 | Viena - Bucuresti
Mic dejun. Astazi va recomandam o vizita impreuna cu insotitorul de grup la Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi. La ora 15:00, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO344 cu decolare la ora 17:50. Aterizare in Bucuresti la ora 20:20.

Craciun 2017 Viena la hotel Ibis Wien Mariahilf 3*


Perioada: 22.12 - 27.12.17

Autocar 1: Bucuresti, Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta.
Autocar 2: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sighisoara, Targu Mures, Cluj, Oradea, Budapesta.

Loc in camera dubla     325 Euro / pers

Servicii incluse:
Transport cu autocar nou
Cazare 5 nopti cu mic dejun bufet la Hoteluri de 4* si 3* superior astfel:
- 2 nopti in Budapesta la Hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar
- 3 nopti in Viena la Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central, sau similar
1 Cina in 25 Decembrie
Tur de oras Viena panoramic si pietonal cu Ghid local de Lb Romana
Vizitarea Pietei de Craciun de la Viena
Ghid local de Lb Romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita local)
Tur de oras Budapesta
Vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta
BONUS Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester de la Palatul Hofburg
Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse:
Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
Biletele de intrare la obiectivele turistice
Cina Festiva de Craciun la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva doar din tara).
Tarife: 49 Euro/adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani
include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00).

Detalii program:
22 Decembrie | Bucuresti - Budapesta
Plecare, cu doua autocare, din Bucuresti Piata Victoriei la ora 05.00 cu destinatia Budapesta pe urmatoarele rute:
Autocar 1: Bucuresti, Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta.
Autocar 2: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sighisoara, Targu Mures, Cluj, Oradea, Budapesta.
Sosire la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar.  

23 Decembrie | Budapesta - Viena Tur de oras
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras viena cu ghid local de Lb Romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si ,,Orasul Dunarii''-Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central sau similar. Timp liber pentru cumparaturi in imediata vecinatate a hotelului, pe celebra Mariahilferstrasse.  

24 Decembrie | Piata de Craciun Viena si Ajunul Craciunului
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru Vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun la Hotel Ibis Mariahilf. Tarife: 49 €/adult, 30 €/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 - 22:30/23:00). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena sau similar.

25 Decembrie | Viena Ziua de Craciun
Mic dejun. Intalnire cu ghidul, pentru Vizitarea Palatului Schonbrunn cu ghid local. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Schonbrunn. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20:30-Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial Hofburg al celebrei orchestre Wiener Hofburg-Orchester (Detalii). Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la Palatul Imperial Hofburg. (Transferul la si de la concert este asigurat de autocarele). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena sau similar.

26 Decembrie | Viena - Budapesta
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta. Sosire in cursul dupa amiezei. Tur de oras Budapesta: Opera, Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regală de încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Continuam cu vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta. Seara, optional, puteti alege pentru unul dintre cele doua programe care se organizeza cu traditie la Budapesta: Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj in limba romana de pe vasul de croaziera. Tarif: 30 €/persoana, minim 25 participanti, transfer cu autocarul inclus. Cina traditionala ungureasca cu degustare de vin si program folcloric, muzica lautareasca, la cea mai renumita crama de vinuri din Budapesta-Borkatakomba-vestitul labirint de vinuri de 88 km lungime. Veti fi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare, intregul program artistic concentrandu-se in jurul unui adevarat ritual inchinat lui Bachus. Tarif: 30 €/persoana, minim 25 participanti, transfer cu autocarul inclus. Cazare Hotel Park Inn by Radisson 4* Budapesta.

27 Decembrie | Budapesta - Bucuresti
Mic dejun la hotel. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Ibis Wien Mariahilf ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru rezervare in Viena la Hotel Ibis Wien Mariahilf va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii* Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la Hotel Ibis Wien Mariahilf :

Facilitati camere:

 • aer conditionat
 • baie cu dus
 • baie proprie
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • ascensor
 • bar de zi
 • incalzire centrala
 • parcare
 • punct informatii turistice
 • restaurant

Hoteluri din Viena similare cu Hotel Ibis Wien Mariahilf:

Alte destinaţii din Austria