••• Home » Bulgaria »
Duni

Duni

Duni, descriere destinatie

Micuta statiune Duni este situata in golful Duni, la 35 km. distanta de Burgas, 167 km. de Varna si 265 km. de Vama Veche. Complexul de hoteluri este unul select, fiind incanjurat de multa vegetatie, oferindu-i astfel un farmec aparte. Inca din 1986 in golf a fost construit un sat de vacanta, in anul 2000 cladirile fiind renovate, pastrandu-se specificul traditional bulgaresc.

Infrastructura este axata mai mult pentru recreere dar si pentru agrement. Aici veti beneficia de divertisment oferit atat in timpul zilei cat si seara, cu muzica live, petreceri si spectacole. Pentru copii exista mini-cluburi unde cei mici beneficiaza de suportul echipei specializate pentru a-si petrece zilele de vacanta in cel mai placut mod.

Centrul sportiv cuprinde 7 terenuri de tenis (2 cu nocturna), tenis de masa, tir cu arcul, darts, centru mountain bike; instructaj pentru cei pasionati de sporturi pe apa ( windsurfing, water-ski, banana, catamaran ), echitatie, aerobic, aerobic in apa, step, stretching, hip-hop, taibo. Numele statiunii Duni provine de la dunele de nisip care se intind pe o distanta de 7 km, fiind inconjurate de o padure de pin la vest si de Lacul Alepu in est.

Plaja din statiunea Duni are lungimea de 4,5 km si latimea de 100 m, este cu nisip auriu, are apa curata, de un albastru stralucitor, fiind inconjurata de verdeata si copaci. Apa nu este adanca, fiind ideala chiar si pentru copiii foarte mici.

Selectii hoteluri Duni, vacanta la plaja, oferte Duni

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Duni, selectii cazare early booking All Inclusive sau Ultra All Inclusive, oferte Duni sejur individual ( transport propriu ). Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale.