••• Home » Exotice »
Seychelles

Seychelles

Seychelles, descriere destinatie

Seychelles sunt situate in apele calde si limpezi ale Oceanului Indian, la doar 4 grade sud de Ecuator. Cele 115 insule ale Arhipelagului ofera statiuni turistice moderne, un paradis al florei si faunei, posibilitati aproape nelimitate de relaxare si divertisment. Insulele Seychelles pot face ca o simpla escapada de cateva zile sa fie una de neuitat. Principalul grup de insule este de natura granitica, dar alte 60 de insule sunt insule de corali acoperite cu o vegetatie foarte densa. Ele includ Aldabra, cu cea mai mare laguna tropicala din lume.

Mahe este principala si cea mai mare insula a grupului Seychelles, avand capitala in orasul Victoria si dispunand de peste 60 plaje idilice. Desi are doar 27 km lungime, insula este strabatuta de un lant muntos care ofera o priveliste de o rara frumusete. Sporturi practicabile: water-skiing, windsurfing, navigatie, snorkeling, pescuit. Atractii: Muzeul de Istorie Naturala, Gradina Botanica, Tunul cu Ceas din Victoria.

Pe insulele mai putin populate se gasesc o multitudine de pasari si plante rare, broaste testoase gigantice si pesti tropicali spectaculosi. Cea mai renumita specie de plante rare din Seychelles o reprezinta gigantul, legendarul afrodisiac palmier de nuca de cocos.