Home » Anglia » Londra » Hotel Holiday Inn West

Hotel Holiday Inn West   

 
Londra, Anglia vezi pe harta

Hotel Holiday Inn London West din Londra este situat intre Aeroportul Heathrow si centrul orasului, la 5 km distanta de Stadionul Wembley. Cele 150 spatii de cazare ale complexului sunt amenajate elegant si dotate cu: baie proprie, Tv satelit, facilitati de ceai si cafea, aer conditionat si acces internet WiFi.

Alte facilitati oferite la hotel Holiday Inn West: bar, restaurant, room service, snack bar, parcare si o mica sala de fitness, terasa, schimb valutar, serviciu de vanzare bilete, camera de bagaje, spalatorie, curatatorie chimica, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri.
Zonele comerciale, de afaceri si de divertisment din Londra sunt situate la o distanta de doar 15 minute cu metroul din statia North Acton.

Paste 2020 Londra ..... Londra 2020 din: 07 si 26 martie

Paste 2020 Londra ... din 17 aprilie*


Loc in camera dubla     459 Euro/ sejur
             
450 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar              
320 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
615 Euro adult loc in camera single    

Servicii incluse:
Bilet de avion Bucuresti - Londra - Bucuresti, zbor direct compania TAROM
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Holiday Inn London West 4* sau similar Londra
Transferuri aeroport - hotel - aeroport
Tur de oras Londra cu autocar si ghid local
Plimbari pietonale cu insotitorul de grup
Insotitor de grup

Servicii neincluse:
Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
Cina la Restaurantul Medieval Banquet www.medievalbanquet.com

DETALII PROGRAM:
17 Aprilie BUCURESTI - LONDRA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 10:20 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 391 cu destinatia Londra. Decolare la ora 12:20. Sosire la Londra la ora 14:05. Suntem in Londra, cel mai mare oras european si cel mai divers din punct de vedere etnic. Orasul este capitala Marii Britanii si un centru financiar mondial important. Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri, dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Rafinament si noblete. Eleganta si distinctie. Va prezentam Londra intr-un tur de oras cu ghid local: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau plimbari pietonale cu insotitorul de grup. Cazare la hotel Holiday Inn London West 4* sau similar.
https://www.hilondonwest.co.uk/  

18 Aprilie CASTELUL WINDSOR & OXFORD
Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau optional, excursie de o zi la Castelul Windsor & Oxford. Castelul Windsor a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. In anul 1992 au fost distruse intr-un incendiu mai mult de 100 de camere ale castelului. Din fericire, camerele afectate nu gazduiau la momentul respectiv importante opere de arta. Procesul de restaurare a fost definitivat in anul 1997. Se mai poate admira Capela St. George - un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei (Order of the Garter) - cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic infiintat in anul 1348 de Edward III. In interior se afla inmormantati Henry al VII-lea si sotia sa Jane Seymour, precum si Charles I. Excursia continua spre Oxford, unde se vor vizita din exterior renumitul Colegiu si Catedrala. Tarif: 80 Euro/persoana, minim 20 platitori, si include: transport autocar, bilet de intrare la Castelul Windsor, insotitor de grup. Seara, intoarcere la Londra. Cazare la hotel Holiday Inn London West 4* sau similar.

19 Aprilie LONDRA
Mic dejun. Continuam vizitele pietonale impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Buckingham cea mai cunoscuta resedinta din Londra, resedinta Reginei. Daca observati ca flutura steagul la palat si patru santinele il pazesc inseamna ca regina este acasa. Sau sunt doar doua santinele? Ah, ce pacat, probabil regina este plecata cu treburi. Dar nu-i nimic, va intalniti cu alta ocazie; Abatia Westminster, un model de arhitectura medievala la scara uriasa, locul ceremoniilor regale; Turnul Londrei cu un trecut glorios, insa mai mult cunoscut ca loc de detentie; Tower Bridge unul dintre celebrele simboluri ale orasului, Catedrala St. Paul prima catedrala protestanta din Anglia, cu cel mai mare clopot mobil din Europa. Daca doriti sa descifrati misterele antichitatii va sugeram o vizita la British Museum. Seara, optional Cina la Restaurantul  Medieval Banquet situat central langa Tower Bridge si Turnul Londrei. Meniul este unul diversificat cu 4 feluri de mancare, iar spectacolul pus in scena de actori profesionisti ne va transpune intr-o atmosfera de petrecere, demna de o curte regala. Muzica live si program de discoteca. Detalii si pe: www.medievalbanquet.com. Cazare la hotel Holiday Inn London West 4* sau similar.

20 Aprilie LONDRA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Pentru relaxare va sugeram un program de shopping pe Oxford Street si de ce nu o vizita la „Muzeul Harrods”. Nu trebuie sa ratati o vedere panoramica asupra metropolei din London Eye. Seara, timp liber la dispozitie. In ultima seara in metropola londoneza va invitam sa ne insotiti la o Croaziera panoramica pe Tamisa - ce mod mai deosebit de a incheia periplul in acest oras fascinant decat in leganatul usor al valurilor, cu briza racoroasa pe obraz si cu peisajele urbane minunate in asfintit! Cazare la hotel Holiday Inn London West 4* sau similar.

21 Aprilie LONDRA  - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Dupa amiaza transfer la aeroportul Heatrow pentru imbarcare pe zborul TAROM RO 392 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:50, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:05.

GRUP MINIM: 25 persoane.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Londra 2020 la hotel Holiday Inn West 4*


Plecari: 07 Martie, 26 Martie

Loc in camera dubla    365 Euro / pers
             
350 Euro adult a-3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar              
300 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
500 Euro adult loc in camera single    
     
Servicii incluse:
Bilet de avion Bucuresti - Londra - Bucuresti, zbor direct compania BRITISH AIRWAYS
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Holiday Inn London West 4* sau similar Londra
Transferuri aeroport - hotel - aeroport
Tur de oras Londra cu autocar si ghid local
Plimbari pietonale cu insotitorul de grup
Croaziera panoramica pe Tamisa
Insotitor de grup

Servicii neincluse:
Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale

GRUP MINIM: 25 persoane.

DETALII PROGRAM:
Ziua 1 | BUCURESTI - LONDRA
Plecarea din 07 Martie: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:55 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei BRITISH AIRWAYS BA 885 cu destinatia Londra. Decolare la ora 07:55. Sosire la Londra la ora 09:35.
Plecarea din 26 Martie: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:05 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei BRITISH AIRWAYS BA 885 cu destinatia Londra. Decolare la ora 08:05. Sosire la Londra la ora 09:45.
Suntem in Londra, cel mai mare oras european si cel mai divers din punct de vedere etnic. Orasul este capitala Marii Britanii si un centru financiar mondial important. Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri, dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Rafinament si noblete. Eleganta si distinctie. Va prezentam Londra intr-un tur de oras cu ghid local: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Holiday Inn London West 4* sau similar.

Ziua 2 | LONDRA
Mic dejun. Continuam azi sa exploram orasul prin vizite pietonale impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Buckingham - cea mai cunoscuta resedinta din Londra, resedinta Reginei. Daca observati ca flutura steagul la palat si patru santinele il pazesc inseamna ca regina este acasa. Sau sunt doar doua santinele? Ah, ce pacat, probabil regina este plecata cu treburi. Dar nu-i nimic, va intalniti cu alta ocazie; Abatia Westminster - un model de arhitectura medievala la scara uriasa, locul unde au loc toate ceremoniile regale; Turnul Londrei - cu un trecut glorios, insa mai mult cunoscut ca loc de detentie; Tower Bridge - unul dintre celebrele simboluri ale orasului; Catedrala St. Paul - prima catedrala protestanta din Anglia, cu cel mai mare clopot mobil din Europa. Dupa-amiaza, daca doriti sa descifrati misterele antichitatii va sugeram o vizita pe cont propriu la British Museum - un muzeu al lumii care prin exponatele sale ne dezvaluie peste doua milioane de ani de istorie si cultura. Cazare la hotel Holiday Inn London West 4* sau similar.
Ziua 3 | CASTELUL WINDSOR & OXFORD
Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau optional, excursie de o zi la Castelul Windsor & Oxford. Castelul Windsor a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. In anul 1992 au fost distruse intr-un incendiu mai mult de 100 de camere ale castelului. Din fericire, camerele afectate nu gazduiau la momentul respectiv importante opere de arta. Procesul de restaurare a fost definitivat in anul 1997. Se mai poate admira Capela St. George - un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei (Order of the Garter) - cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic infiintat in anul 1348 de Edward III. In interior se afla inmormantati Henry al VII-lea si sotia sa Jane Seymour, precum si Charles I. Excursia continua spre Oxford, unde se vor vizita din exterior renumitul Colegiu si Catedrala. Tarif: 80 Euro/persoana, minim 20 platitori, si include: transport autocar, bilet de intrare la Castelul Windsor, insotitor de grup. Seara, intoarcere la Londra. Cazare la hotel Holiday Inn London West 4* sau similar.

Ziua 4 | LONDRA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Pentru relaxare va sugeram un program de shopping pe Oxford Street si, de ce nu, o vizita pe cont propriu la „Muzeul Harrods”. Nu trebuie sa ratati nici vederea panoramica asupra metropolei din London Eye. In ultima seara in metropola londoneza va invitam sa ne insotiti la o Croaziera panoramica pe Tamisa - ce mod mai deosebit de a incheia periplul in acest oras fascinant decat in leganatul usor al valurilor, cu briza racoroasa pe obraz si cu peisajele urbane minunate in asfintit! Cazare la hotel Holiday Inn London West 4* sau similar.

Ziua 5 | LONDRA  - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Dupa-amiaza transfer la aeroportul Heathrow pentru:
Plecarea din 07 Martie: imbarcare pe zborul companiei BRITISH AIRWAYS BA 884 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 17:40, sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 22:55.
Plecarea din 26 Martie: imbarcare pe zborul companiei BRITISH AIRWAYS BA 884 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:55, sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:10 (a doua zi).

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Holiday Inn West ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a trimite o solicitare pentru hotelul Holiday Inn West va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii* Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la hotelul Holiday Inn West:

Facilitati camere:

 • aer conditionat
 • baie cu cada
 • baie cu dus
 • baie proprie
 • frigider in camera
 • room service
 • seif
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • acces internet
 • ascensor
 • bar de zi
 • incalzire centrala
 • parcare
 • punct informatii turistice
 • restaurant

Hoteluri similare cu Hotelul Holiday Inn West :

Alte destinaţii din Anglia