••• Home » Austria »
Arlberg

Arlberg

Arlberg, descriere destinatie

Wald am Arlberg este situata in mijlocul Muntilor Alpi, la altitudinea de 1007 metri, in cadrul superbei zone Tirol si este un ideal punct de plecare pentru drumetii sau excursii spre: Lichtenstein, Landeck, Bodensee, Silvretta Hochalpenstrasse si Bieler H'he. Alte destinatii importante din apropiere sunt: St. Moritz, Lugano, Como, Innsbruck, Garmisch Partenkirchen si Davos. In centrul localitatii Wald am Arlberg predomina Biserica Sf. Anna iar pe de o parte se afla zona de schi Sonnenkopf si pe cealalta parte sunt situate lacurile Formarinsee si Spullersee, atractia turistilor pe timpul verii.

Wald am Arlberg este ideala pentru practicarea sporturilor de iarna fiind inconjurata de cele mai renumite partii de schi cu diferite grade de dificultate. In apropierea statiunii se afla St. Anton, (capitala mondiala sporturilor de iarna), Stuben, Zurs si Lech unde veti gasi hoteluri, pensiuni cat si restaurante situate pe cele mai inalte culmi ale muntilor, patinoar, inchirieri de ski sau patine.

Prin amenajarile partiilor (tunuri de zapada), multitudinea de posibilitati de urcare in munti (teleski, telecabine, teleferice etc.) cat si calitatea serviciilor, zona montana Arlberg este ideala pentru petrecerea celui mai reusit sejur al dvs.