••• Home » Austria »
Bad Gastein

Bad Gastein

Bad Gastein, descriere destinatie

Bad Gastein este o renumita statiune istorica de spa si este situata la altitudinea de 1000 m, in mijlocul muntilor din zona Salzkammergut, in Valea Gastein. Inca din sec. XIII-lea statiunea Bad Gastein a fost vizitata de multi turisti datorita bailor si al izvoarelor cu apa termala fierbinte. Pe langa beneficiile termale ale statiunii, nenumarate cafenele, restaurante, magazine sau posibilitati de sport si de relaxare va invita sa petreceti timpul intr-un mod cat mai placut.

Activitatile si sporturile practicate vara pot fi: drumetii, mountain biking, echitatie, minigolf, tenis, inot. Valea Gastein este una dintre cele mai frumoase si renumite zone de ski din Austria. Toate facilitatile sporturilor de iarna fac ca statiunea sa fie ideala si pentru o vacanta de iarna reusita: 52 ski lifturi, 6 zone de schi, partii pt. snowboard, cross country ski, patinaj.

In Bad Gastein puteti petrece un sejur de neuitat, posibilitatile de cazare fiind nenumarate, de la pensiuni, cabane, vile, hoteluri de 2-3* pana la hoteluri cu un confort sporit de 4-5*.

Selectii hoteluri Bad Gastein, vacanta la ski, oferte Bad Gastein

Pentru iarna-primavara va pregatim o selectie de hoteluri din Bad Gastein, vacanta speciala & oferte Bad Gastein, recomandari cazare cu demipensiune.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti iarna-primavara in cele mai reprezentative unitati de cazare din Bad Gastein pentru a descoperii magia ospitalitatii austriece.