••• Home » Austria »
Gosau

Gosau

Gosau, descriere destinatie

Gosau este o statiune montana pitoreasca din partea de nord a Austriei, dominata de impozanta panorama a masivului Gosankamm, situata la 67 km distanta de Salzburg, 25 km. de Bad Ischl si 14 km de Hallstatt. Statiunea ofera nenumerate posibilitati de petrecere a unei vacante de neuitat in hoteluri si pensiuni traditionale austriece, zona fiind ideala pentru : drumetii (120 km trasee marcate), plimbari cu mountain bike (100 km trasee amenajate), piscine exterioare si interioare, practicarea pescuitului pe lacul alpin Gosau (situat la marginea statiunii) sau la renumitul lac din Hallstatt (situat la doar 14 km).

In Gosau veti gasi restaurante traditionale, baruri si cafenele dar puteti participa si la concertele si festivalurile locale organizate. In perioada de iarna regiunea Dachstein West ofera posibilitati de schi, snowboarding sau alte activitati sportive pe partiile amenajate cu toate facilitatile necesare unei vacante de iarna reusite. In statiune gasiti cazare in hoteluri, pensiuni si vile cochete dar si in cabane sau apartamente la preturi rezonabile.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejururi de toamna- iarna- primavara, hoteluri Gosau, oferte recomandate, cazare la (click pe link-urile de mai jos):