••• Home » Austria »
Kaprun

Kaprun

Kaprun, descriere destinatie

Kaprun, una din cele mai renumite statiuni alpine din Europa, este situat in Austria, la poalele muntelui (ghetarului) Kitzsteinhorn (3.203 m) la 80 km distanta de Salzburg, intr-o zona mirifica. Atmosfera tipic austriaca este foarte prezenta atat prin cladirile construite aici cat si prin traditionalismul locuitorilor. Statiunea de munte linistit si pitoresc se anima odata cu sosirea impatimitilor sporturilor de iarna stiut fiind faptul ca statiunea este renumita mai ales datorita posibilitatilor multiple de practicare a acestor sporturi.

Excelentele partii de schi din Kaprun ofera distractie maxima pentru toate categoriile de schiori. Astfel, in muntii din imprejurimi sunt amenajate peste 130 km de partii (diferenta de nivel 3029-800 m) dintre care 40 km sunt amenajati pe ghetar, iar cele 18 instalatii pe cablu asigura transportul turistilor. In Kaprun veti intalni o gama variata de magazine, cofetarii, baruri, restaurante si cluburi de noapte unde veti avea posibilitatea sa va relaxati.

Pe timpul verii aveti posibilitatea sa participati la drumetiile organizate sau sa practicati schi la peste 3000 m altitudine (unde zapada se mentine tot anul). Ciclismul (mountain biking) este practicat de majoritatea turistilor statiunea beneficiind de o infrastructura demna de invidiat. Pistele special construite pe marginea soselelor sau care traverseaza vai si paduri cu peisaje deosebit de pitoresti sunt o incantare. Un traseu pe care nu trebuie sa-l ratati este cel care duce catre castelul medieval, situat la poalele muntilor, inconjurat de padure.

In Kaprun sunt o multitudine de posibilitati de cazare, de la preturi accesibile (vile, cabane si apartamente) pana la oferte mai pretentioase (hoteluri si pensiuni) toate fiind construite intr-un stil specific austriac. In apropierea statiunii se afla o alta statiune renumita in intreaga lume, Zell am See, impreuna marind importanta turistica a zonei. Distanta intre statiuni cu masina dureaza max. 10 minute iar ski pass-ul cumparat este valabil in ambele statiuni.

Selectii hoteluri Kaprun, vacanta la ski, oferte Kaprun

Pentru iarna-primavara va pregatim o selectie de hoteluri din Kaprun, vacanta speciala & oferte Kaprun, recomandari cazare cu demipensiune.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti iarna-primavara in cele mai reprezentative unitati de cazare din Kaprun pentru a descoperii magia ospitalitatii austriece.