••• Home » Austria »
Kirchberg

Kirchberg

Kirchberg, descriere destinatie

Kirchberg este situat la doar 6 km de renumita statiune Kitzbuhel din Austria, la o altitudine de 860 m, in valea Brixental cu vedere spectaculoasa asupra muntilor care inconjoara statiunea. Kirchberg este o statiune minunata, cu nenumarate cafenele, magazine si posibilitati numeroase de petrecerea timpului liber.

In timpul verii activitatile practicate pot fi: drumetii, mountain biking, echitatie, minigolf, tenis cat si inot in lacul din apropiere. Pe timpul verii sunt organizate nenumarate spectacole de folclor si concerte in aer liber.

Statiunea Kirchberg este situata in centrul celor mai renumite zone de schi din Austria, cu 60 de ski lifturi catre nivele de dificultate diferite. Puteti practica aici si snowboard sau cross country ski pe o distanta de 200 km iar multitudinea de oferte de cazare la preturi pentru toate buzunarele (hoteluri, pensiuni, cabane, vile si apratamente) va asteapta pentru petrecerea unui sejur de neuitat.

Selectii hoteluri Kirchberg, vacanta la ski, oferte Kirchberg

Pentru iarna-primavara va pregatim o selectie de hoteluri din Kirchberg, vacanta speciala & oferte Kirchberg, recomandari cazare cu demipensiune.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti iarna-primavara in cele mai reprezentative unitati de cazare din Kirchberg pentru a descoperii magia ospitalitatii austriece.