••• Home » Austria »
Kitzbuhel

Kitzbuhel

Kitzbuhel, descriere destinatie

Kitzbuhel este situata la poalele muntilor Hahnenkamm si Horn din Austria, la o altitudine de 800 m. A devenit atractie turistica dupa terminarea constructiei de cale ferata, la sfarsitul secolului al XIX - lea. Una dintre cele mai faimoase competitii de schi alpin, spectaculoasa cursa Hahnenkamm, s-a desfasurat aici pentru prima data in anul 1931.

Kitzbuhel este o zona de ski speciala datorita partiilor, panoramei si ambiantei tipic austriece. Bergbahn AG Kitzbuhel detine o tehnologie avansata de pregatire si intretinere a partiilor fiind functionale de la inceputul lunii decembrie si pana la sfarsitul lunii aprilie. Zona de ski Kitzbuhel este formata din cele 3 statiuni renumite (Kitzbuhel, Kirchbberg, Kirchdorf) aflate la poalele masivului Wilder Kaiser. 170 km de partii, dintre care 20 km de partii cu dificultate mare, 60 instalatii de cablu si zapada garantata la altitudinea de 800 m - 2000 m fac ca iubitorii sporturilor de iarna, sa savureze la maxim placerea schiului alpin, indiferent de varsta lor.

In toata regiunea circula autobuze gratuite care fac legatura intre statiunile KITZBUHEL - KIRCHBERG - KIRCHDORF. Peste 125 de utilaje pentru pregatirea zapezii garanteaza conditii ideale pentru practicarea sporturilor de iarna ( 50 km de partie este acoperita cu zapada artificiala ). Kitzbuheler Horn ofera o mare portiune de piste pentru snowboarderi.

Zona de pe langa Kitzbuhel este ideala si pentru ski fond (40 de km de piste de schi fond, 1 pista fiind acoperita cu zapada artificiala si iluminata) si drumetii (40 km de trasee turistice permanent intretinute). Pentru relaxare se poate folosi piscina publica a statiunii, Aquarena. Oferte de cazare gasiti la toate preturile, de la cabane, vile sau apartamente (mai accesibile) pana la hoteluri si pensiuni.

Selectii hoteluri Kitzbuhel, vacanta la ski, oferte Kitzbuhel

Pentru iarna-primavara va pregatim o selectie de hoteluri din Kitzbuhel, vacanta speciala & oferte Kitzbuhel, recomandari cazare cu demipensiune.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti iarna-primavara in cele mai reprezentative unitati de cazare din Kitzbuhel pentru a descoperii magia ospitalitatii austriece.