••• Home » Austria »
Mayrhofen

Mayrhofen

Mayrhofen, descriere destinatie

Mayrhofen este situata in zona montana Zillertal din Tirol / Austria, la 65 km distanta de Innsbruck, 170 km. de Salzburg. si 190 km de Munchen. In timpul verii, doritorii de vacante active pot sa faca drumetii, ciclism, mountain bike pe potecile special amenajate din muntii inconjuratori din parcul national Zillertaler cat si de-a lungul vaii Ziller, iar cei care doresc sa schieze, o pot face pe ghetarul Hintertux (3250 m) aflat la 19 km. distanta de statiune. Iarna asteapta iubitorii de zapada pe cei 159 km. de partii, deservite de 51 lifturi moderne de transport pe cablu.

Muntele Penken (2095 m) este conectat de Mayrhofen printr-o telegondola care porneste char din centrul staiunii si ofera cele mai abrupte partii din Austria, numite hara-kiri, existand insa si o gama larga de piste de schi cu diferite niveluri de dificultate.

In partea sudica din Mayrhofen functioneaza cea mai mare telecabina (160 pasageri / cursa), pe vreme rea aceasta fiind folosita pe post de cafenea suspendata. Alti munti din apropierea statiunii, pe care se pot practica sporturile de iarna : Ahorn (1965 m), Eggalm (230 m), Rastkogel (2762 m), Pangert (2250 m), Gerentberg (1934 m), Horberg (2278 m).

Selectii hoteluri Mayrhofen, vacanta la ski, oferte Mayrhofen

Pentru iarna-primavara va pregatim o selectie de hoteluri din Mayrhofen, vacanta speciala & oferte Mayrhofen, recomandari cazare cu demipensiune.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti iarna-primavara in cele mai reprezentative unitati de cazare din Mayrhofen pentru a descoperii magia ospitalitatii austriece.