••• Home » Austria »
Rauris

Rauris

Rauris, descriere destinatie

Rauris este situata la altitudinea de 952 m, la poalele muntilor Sonnblick / Austria, la 100 km de aeroportul din Salzburg si are o populatie de 3018 locuitori. Rauris este o destinatie perfecta atat pentru perioada de iarna cat si primavara, vara sau toamna. Zona de schi din Rauris (950-2200 m) ofera 30 km de partii amenajate. Iarna va mai asteapta si alte posibilitati cum ar fi: 47 km cross country ski, partie pt. sanius, patinoar. Iar dupa o zi de schi puteti sa va relaxati in Termal Spa-ul din statiunea Bad Hofgastein ( la 30 km ).

Vara puteti incerca activitatile: alpinismul, drumetii in zona splendida a muntilor Sonnblick, mountain biking sau chiar si o piscina exterioara publica va asteapta sa petreceti timpul liber intr-o atmosfera cat mai relaxanta. Posibilitati de cazare gasiti la preturi accesibile in: hoteluri, pensiuni, vile, sau chiar cabane si apartamente rustice.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejururi de toamna- iarna- primavara, hoteluri Rauris, oferte recomandate, cazare la (click pe link-urile de mai jos):