••• Home » Austria »
Solden

Solden

Solden, descriere destinatie

Solden este una dintre cele mai cunoscute statiuni turistice pentru schi din Austria, in sezonul 2003 / 2004 fiind desemnata cea mai buna statiune de ski si snowboard austriaca. Din cauza numeroaselor posibilitati de distractie, a vietii de noapte tumultoase, mai este denumita si ,,Ibiza Alpilor''.

Statiunea Solden este situata la poalele vaii Otztal, la altitudinea de 1377- 3255 m , unde atat profesionistii sporturilor de iarna cat si incepatorii se pot bucura de partii largi si zapada permanenta. Schiorii si snowboarderii sunt asteptati cu 141 km de partii de ski si 34 de instalatii de transport pe cablu moderne. Pentru snowboarderi mai exista si funpark-uri moderne, dotate cu halfpipe, piste boardercross si multe altele.

Partiile de schi din Solden sunt situate intre altitudinile 1370 - 3260 m, fiind practicabile pe tot parcursul anului. In aceasta regiune veti gasi cea mai lunga partie de ski din lume, cu o lungime de 14 km. Posibilitati de cazare: hoteluri, pensiuni, vile, apartamente contruite in stil rustic cu specific austriac, la preturi accesibile.

Selectii hoteluri Solden, vacanta la ski, oferte Solden

Pentru iarna-primavara va pregatim o selectie de hoteluri din Solden, vacanta speciala & oferte Solden, recomandari cazare cu demipensiune.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti iarna-primavara in cele mai reprezentative unitati de cazare din Solden pentru a descoperii magia ospitalitatii austriece.