••• Home » Austria »
Styria

Styria

Styria, descriere destinatie

Styria este situata in sud-estul Austriei in vecinatatea Sloveniei si cuprinde zonele: Bruck-Murzzuschlag, Deutschlandsberg, Graz-Umgebung, Hartberg-F├╝rstenfeld, Leibnitz, Leoben, Liezen, Murau, Murtal, Sudoststeiermark, Voitsberg si Weiz. Repere: trei sferturi din productia de mere este recolatata in Styria, una dintre cele mai importante zone indusctiale ale Austriei, cel mai important producator de lemn din Austria fiind denumita ,,provincia verde'', peste 25 % din productia de bere este fabriacata in Styria, o lunga traditie in artizanat, ceramica si sculptura, exploatarea si prelucrarea fierului

Numeroase castele sunt amplasate pe teritoriul Styriei. Multe dintre aceste capodopere arhitecturale sunt deschise pentru public iar altele servesc ca resedinte private.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejururi de toamna- iarna- primavara, hoteluri Styria, oferte recomandate, cazare la (click pe link-urile de mai jos):

Selectii hoteluri Styria, vacanta la ski, oferte Styria

Pentru iarna-primavara va pregatim o selectie de hoteluri din Styria, vacanta speciala & oferte Styria, recomandari cazare cu demipensiune.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti iarna-primavara in cele mai reprezentative unitati de cazare din Styria pentru a descoperii magia ospitalitatii austriece.