••• Home » Bulgaria »
Sf. Constantin si Elena

Sf. Constantin si Elena

Sf. Constantin si Elena, descriere destinatie

Sf. Constantin si Elena este situata in apropierea statiunii Nisipurile de Aur, la 10 km. distanta de Varna si este o statiune destinata persoanelor dornice de relaxare si liniste. Denumirea statiunii vine de la numele unei cunoscute manastiri din Bulgaria situata in zona. In prezent manastirea a fost transformata in hotel. Statiunea este renumita mai ales datorita izvoarelor cu apa minerala / termala ( + 35*C ) aflate pe tarmul marii, a centrului balneoclimateric, a parcului de o frumusete deosebita cat si a panoramei splendide oferite de golfuletele insirate de-a lungul plajei.

Chiar daca statiunea este cea mai veche de pe litoralul bulgaresc ( 1908-1910 ), aceasta dispune de hoteluri moderne cat si de restaurante, pub-uri, cafenele, pizzerii, patiserii si baruri. Printre cele mai cunoscute amintim: ,,Manastyrska Izba'', ,,Bulgarska Svadyba'' si restaurantul de pe malul marii amenajat in forma unui vapor vechi. Aproape fiecare hotel dispune de cel putin o piscina exterioara. Aici se pot incerca diverse activitati sportive : minigolf, echitatie, tir cu arcul, plimbare cu bicicleta, yachturi, schi nautic, banane, schi-jet si biciclete de apa.

Plaja statiunii Sf. Constantin si Elena, foarte ingrijita, este formata dintr-o insiruire de mai multe golfulete cu nisip fin iar marginea acestora fiind formata din formatiuni pietroase.

Selectii hoteluri Constantin & Elena, vacanta oferte Constantin & Elena

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Constantin & Elena, selectii cazare early booking All Inclusive sau Ultra All Inclusive, oferte Constantin & Elena sejur individual ( transport propriu ). Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale.