••• Home » Bulgaria »
Sveti Vlas

Sveti Vlas

Sveti Vlas, descriere destinatie

Sveti Vlas (Sf.Vlas) este situata la poalele muntelui Stara Planina (denumit si Muntele Balcanic), la doar 4 Km nord de statiunea Sunny Beach si la 9 Km de orasul Nessebar. Imbinarea climei specifice montane cu cea existenta la malul marii atrage aici, an de an, numerosi turisti dornici de relaxare pe plajele insorite cat si pe impatimitii de drumetii montane. Plajele se intind pe distanta de 1 km. Si au o latime medie de 16 m. In afara de de plaja centrala a satului exista si una mai mica ( asa numita ,,Campinga''), care se intinde de la complexul Sun Palace pana la complexul Riviera. In estul coastei adiacente a satului se afla un port mic al pescarilor locali.

Hotelurile din Sveti Vlas ofera o varietate de stiluri si servicii de inalta clasa, transformand micul sat intr-o destinatie preferata de catre turisti. Complexul Diamond de 4* se remarca dintre toate pentru designul interesant si serviciile de calitate. In ultimi ani satul a cunoscut o transformare rapida devenind o micuta statiune moderna mai ales prin investitiile in restaurante, terase si pub-uri cat si prin modernizarile hotelurilor.
In imediata apropiere a satului se afla cunoscutul orasel Slanchev Bryag ce ofera o posibilitate placuta de a va perrece o parte din timpul destinat vacantei dvs. Legatura dintre Sveti Vlas si localitatile din apropiere se face prin autobuze si microbuze care circula regulat.