••• Home » Cipru »
Larnaca

Larnaca

Larnaca, descriere destinatie

Larnaca, cunoscuta statiune din Cipru, este situata in golful cu acelasi nume, la 51 km. distanta la sud-est de capitala insulei Cipru Lefkosia ( Nicosia ) si dispune de aeroport propriu, un port modern si plaje intinse impanzite cu palmieri.

Principalele atractii ale zonei le reprezinta: Kition, ruinele unei metropole contemporane cu personajele biblice, unde se gasesc vestigiile unor temple, centrul orasului unde se inalta biserica Sf. Lazar, una dintre cele mai importante din Cipru, renumita pentru icoanele sale si pentru cripta ce contine sarcofagul sfantului Lazar.

La 11 km sud de Larnaca se afla o alta biserica celebra, Panayia Angeloktistos, construita in secolul al XI-lea si vizitata mai ales pentru mozaicurile sale bizantine.

Oferte de sezon Cipru, hoteluri din Larnaca

Pentru vacanta dvs de vara- toamna- iarna va pregatim hoteluri din din Larnaca, selectii cazare & oferte Larnaca reduceri early booking cu transport avion zbor direct cu plecare din Bucuresti, Cluj Napoca si Iasi. Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale.