••• Home » Exotice »
Mauritius

Mauritius

Mauritius, descriere destinatie

Mauritius este insula trestiei de zahar din Oceanul Indian fiind un adevarat paradis pentru iubitorii apelor linistite si clare cat si a plajelor tropicale cu nisip alb, o oaza pentru cei care cauta relaxare deplina. Insula face parte din Arhipelagul Mascarene, tot ceea ce a ramas din vechiul platou care unea odinioara Asia si Africa.

Contrastul intre multitudinea de culori si gusturi face ca Mauritius sa fie in tot timpul anului un adevarat festival. Aici se pot vizita numeroasele temple hinduse sau chineze, moschee sau biserici crestine.

Posibilitatile nenumarate de petrecere a timpului liber, excursiile care se pot face pentru mai buna cunoastere a atractiilor locale, fac din Mauritius o destinatie ideala pentru o vacanta reusita.

Limba oficiala este engleza, dar creola ( derivata din lb. franceza) este utilizata peste tot, iar franceza este cel mai des utilizata. Statiunile cele mai renumite din Mauritius sunt: Grand Baie, Belle Mare, Grand Gaube, Flic en Flac.

Mark Twain spunea ca ,,Dumnezeu a creat intai Mauritius, iar apoi a facut o copie pe care a numit-o Paradis''.

Selectii hoteluri Mauritius, vacanta la plaja, oferte Mauritius

Pentru vacanta dvs va pregatim hoteluri din Mauritius, selectii cazare cu early booking & oferte Mauritius la plaja, avion cu plecare din Bucuresti. Beneficiati de reduceri substantiale pentru alegerea vacantei dorite din timp.