••• Home » Grecia »
Santorini

Santorini

Santorini, descriere destinatie

Santorini este destinatia ideala pentru cei carora le place viata de noapte. Numeroasele cluburi, baruri, cafenele de pe plaja sau din statiuni ofera posibilitatea unor nopti de neuitat. Santorini are plaje deosebite iar marea este ideala pentru practicarea inotului. Practicarea sporturile acvatice este un mod placut de a dinamiza zilele insorite (in lunile iulie-august temperatura este foarte ridicata). Partea de vest a insulei (Caldera) este o zona vulcanica, iar unitatile de cazare ofera camere cu vedere spre vulcan.

Cele mai cunoscute destinatii (statiuni) ale insulei, unde va asteapta si posibilitati multe de cazare, sunt: Akrotiri - caracterizata prin stanci inalte intalnite chiar pe malul marii (zilnic pleaca de aici ambarcatiuni spre plajele de pe coasta de sud-est), Kamari - recunoscuta prin plaja cu nisipul negru si fin, care se intinde pe coasta de est, locul de intalnire a practicantilor de windsurf sau ski nautic, Fira - capitala insulei Santorini, construita pe panta abrupta a stancii la o altitudine de 260 metri deasupra marii, aici terasele de pe acoperisurile caselor imbinandu-se armonios si natural intr-o multitudine de culori vii cu gradini si coridoare inguste de trecere, Monolithos - recomandata pentru cei care doresc sa leneveasca la soare si sa evite aglomeratiile si Oia - o destinatie splendida construita pe marginea unei stanci (plajele Ammoundi si Armeni sunt cele mai frecventate), locul de unde puteti admira cel mai frumos apus de soare din lume.

Pe perioada sejurului in Santorini puteti sa participati la excursii optionale (Croaziera la Apus de Soare, Croaziera in jurul Vulcanului si apus de soare in Oia, Orasele traditionale din partea de Sud a Insulei si Plaja Perivolos, Turul cultural al insulei etc.)

Selectii hoteluri Santorini, vacanta la plaja, oferte Santorini

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Santorini, selectii cazare early booking, oferte Santorini cu charter avion cu plecare din Bucuresti. Beneficiati de reduceri substantiale pentru alegerea vacantei dorite din timp.