Home » Cehia » Praga » Hotel Clarion Congress

Hotel Clarion Congress   

 
Praga, Cehia vezi pe harta

Hotel Clarion Congress este situat intr-o zona rezidentiala din Praga, la doar 5 statii de metrou de centrul istoric al orasului, fiind unul dintre cele mai noi si mai moderne centre de afaceri din oras. Complexul dispune de 559 de spatii de cazare dotate cu: baie proprie, A/C, telefon, TV satelit, seif, acces internet.

Alte facilitati de care veti beneficia la hotel Clarion Congress: room service, restaurante, baruri, Spa Centru Wellness, salon de infrumusetare, servicii de secretariat, acces internet, sala de conferinta, piscina interioara, sauna, jacuzzi, sala de fitness.

Revelion 2021 Praga la hotel Clarion Congress 4*


Alegeti dintre: avion_30.12 - 03.01.2021

                          autocar_29.12 - 04.01.2021

Varianta I: avion, perioada 30.12 - 04.01.2021

Loc in camera dubla      345 Euro / pers

348 Euro adult a 3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar
259 Euro copil 02-11,99 ani in camera cu doi adulti  
515 Euro adult loc in camera single
   
( grup minim 30 persoane platitoare)

Servicii incluse:
Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti, compania Czech Airlines
5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
Transfer aeroport - hotel
Tur pietonal Praga cu ghid local de limba romana
Transfer hotel - centru pentru turul de oras
Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup
Transfer hotel - aeroport
Insotitor de grup

Servicii neincluse:
Taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
Cina festiva de Revelion (Tarif informativ: 99 euro/persoana. Detaliile vor fi stabilite in luna Noiembrie)
Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
Excursiile optionale
Taxa de oras - 4 euro/persoana. Se achita la inscriere.

Detalii program:
30 Decembrie BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:20 pentru imbarcare zborul Czech Airlines OK803 Bucuresti - Praga cu decolare la ora 15:20. Sosirea la Praga la ora 16:15. Transfer la hotel si cazare. Seara, vom vizita Piata de Craciun Praga cu insotitorul de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar. Detalii pe www.cchp.cz.
             
31 Decembrie   PRAGA - ORASUL DE AUR - LA MULTI ANI 2021 !!!
Mic dejun. Vom face azi un tur al “Orasului de aur”, sau incursiunea la pas prin istoria orasului Praga,  cu ghid local de limba romana; vom incepe in Hradcany cu Castelul Praghez - odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lume si Catedrala Sf. Vitus - cel mai important lacas religios din Cehia. Vom cobori in Mala Strana (Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge apoi in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Se asigura transfer cu autocarul de la hotel pana la Hradcany. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Praga. Seara, CINA FESTIVA DE REVELION (Tarif informativ: 99 euro/persoana. Detaliile vor fi stabilite in luna Noiembrie). LA MULTI ANI 2021! Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

01 Ianuarie  KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea Orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Tur pietonal cu insotitorul de grup si program de cumparaturi. Intoarcere la Praga. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

02 Ianuarie  DRESDA - Florenta de pe Elba „Elbflorenz”
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori „Florenta de pe Elba” ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13 - 14 februarie 1945. Tur de oras Dresda cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

03 Ianuarie   PRAGA - KASTELUL KARLSTEJN
Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

04 Ianuarie  PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Czech Airlines OK802 cu decolare catre Bucuresti la ora 11:40. Aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:35.  

Excursii optionale (tarife valabile pentru minim 25 de participanti):

Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 40 Eoro /adult, 30 Eoro/copil 2-11,99 ani
Include: croaziera 3 ore, cina bufet, aperitiv, muzica live (fara transfer)

Excursie de 1/2 zi la Castelul Karlstejn: 45 Eoro/adult,  35 Eoro/copii 0-5,99 ani, 40 Eoro/copii 6-13,99 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani.  Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pentru a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!

Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 Eoro/adult, 35 Eoro/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, insotitor de grup roman

Excursie de 1 zi la Dresda: 55 Eoro/adult, 45 Eoro/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid local la Dresda, ghid roman insotitor

Cina traditionala & spectacol folcloric la restaurant U-Marcanu: 35 Eoro/adult, 30 Eoro/copil 2-11,99ani  
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(Transfer nu este inclus: aprox. 10 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Varianta II: autocar, perioada 29.12 - 04.01.2021

Loc in camera dubla      378 Euro / pers

378 Euro adult a 3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar
275 Euro copil 02-11,99 ani in camera cu doi adulti
545 Euro adult loc in camera single  

( grup minim 40 persoane platitoare)  

Servicii incluse:
Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
6 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 4* astfel:
1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Airport 4* sau similar Budapesta
4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga
1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta
PACHET DE EXCURSII INCLUSE:
Tur de oras Viena
Tur de oras Praga cu ghid local
Tur de oras Bratislava
Excursie la Karlovy Vary
Vizitele si excursiile prevazute in program
Insotitor de grup
NOTA: costurile de transport au fost calculate pe baza legislatiei actuale din Romania si din tarile de destinatie. Daca aceasta se va modifica ulterior publicarii programului si se vor impune restrictii de capacitate, tarifele pot suferi modificari.

Servicii neincluse:
Cina festiva de Revelion (Tarif informativ: 99 euro/persoana. Detaliile referitoare la program vor fi stabilite in luna Noiembrie)
Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
Taxa de oras Praga - 4 euro/persoana (se achita la inscriere)

Detalii program:
29 Decembrie BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei - la ora 05:00 pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Timisoara - Arad - Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Airport 4* sau similar Budapesta.

30 Decembrie BUDAPESTA - VIENA - PRAGA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth „Sisi”, Palatul Hofburg - fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga, situat intr-o zona rezidentiala si la numai 5 statii de metrou de centru. Atat hotelul cat si statia de metrou se aflta in incinta unui centru comercial. Detalii pe: www.cchp.cz

31 Decembrie PRAGA - ORASUL DE AUR - LA MULTI ANI 2021!!!
Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit - simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ - strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber in oras pentru plimbari si ultimele cumparaturi inainte de anul nou. Seara, CINA FESTIVA REVELION (Tarif informativ: 99 euro/persoana. Detaliile referitoare la program vor fi stabilite in luna Noiembrie). LA MULTI ANI 2021! Cazare Hotel Clarion Congress 4*.

01 Ianuarie  PRAGA - CASTELUL KARLSTEJN  
Mic dejun. Timp liber in oras. Dupa amiaza, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga.

02 Ianuarie KARLOVY VARY
Mic dejun. Excursie inclusa la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Tur pietonal cu insotitorul de grup si program de cumparaturi. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga.

03 Ianuarie PRAGA - BRATISLAVA - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta, cu o oprire en-route in Bratislava - Capitala Slovaciei. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric si faleza Dunarii. Excursia continua spre Budapesta unde ajungem in cursul serii. Seara, optional, Cina cu program folcloric si degustare de vin la o renumita crama din Budapesta. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

04 Ianuarie BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale si de conditiile de trafic.

Excursii optionale (tarife valabile pentru minim 25 de participanti):

Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 40 Eoro /adult, 30 Eoro/copil 2-11,99 ani
Include: croaziera 3 ore, cina bufet, aperitiv, muzica live (fara transfer)

Excursie de 1/2 zi la Castelul Karlstejn: 45 Eoro/adult,  35 Eoro/copii 0-5,99 ani, 40 Eoro/copii 6-13,99 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani.  Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pentru a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!

Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 Eoro/adult, 35 Eoro/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, insotitor de grup roman

Excursie de 1 zi la Dresda: 55 Eoro/adult, 45 Eoro/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid local la Dresda, ghid roman insotitor

Cina traditionala & spectacol folcloric la restaurant U-Marcanu: 35 Eoro/adult, 30 Eoro/copil 2-11,99ani  
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(Transfer nu este inclus: aprox. 10 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Clarion Congress ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a trimite o solicitare pentru hotelul Clarion Congress va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii* Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la hotelul Clarion Congress:

Facilitati camere:

 • aer conditionat
 • baie cu cada
 • baie cu dus
 • baie proprie
 • frigider in camera
 • room service
 • seif
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • ascensor
 • bar de zi
 • divertisment
 • incalzire centrala
 • parcare
 • piscina acoperita
 • piscina in aer liber
 • punct informatii turistice
 • restaurant
 • sala gimnastica
 • sali de conferinte
 • sali de receptie
 • sauna

Hoteluri similare cu Hotelul Clarion Congress :

Alte destinaţii din Cehia