••• Home » Cehia » Praga »
Clarion Congress

Clarion Congress   

 
Praga, Cehia vezi pe harta

Hotel Clarion Congress este situat intr-o zona rezidentiala din Praga, la doar 5 statii de metrou de centrul istoric al orasului, fiind unul dintre cele mai noi si mai moderne centre de afaceri din oras. Complexul dispune de 559 de spatii de cazare dotate cu: baie proprie, A/C, telefon, TV satelit, seif, acces internet.

Alte facilitati de care veti beneficia la hotel Clarion Congress: room service, restaurante, baruri, Spa Centru Wellness, salon de infrumusetare, servicii de secretariat, acces internet, sala de conferinta, piscina interioara, sauna, jacuzzi, sala de fitness.

Alegeti dintre ofertele:

Revelion avion 29.12 - 03.01.2024 - >

Revelion autocar 29.12 - 04.01.2024 - >

REVELION 2024 Praga


VARIANTA I _ avion: 29.12 - 03.01.2024

Loc in dubla standard    835 Euro/ pers

835 Euro adult a 3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar
619 Euro copil 02-11 ani in camera cu doi adulti            
1.085 Euro adult loc in camera single    

Servicii incluse:
Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti, compania TAROM
(include 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala)
Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4*
Tur de oras Praga cu ghid local
Cina de Revelion la hotel - ,,REVELION a la CLARION''
Transfer aeroport – tur de oras – hotel  
Transfer hotel – aeroport
Insotitor de grup

Servicii neincluse:
Asigurarea storno si medicala, cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul)
intrarile la obiectivele turistice
Taxa de oras Praga:aprox. 2,10 euro/persoana/noapte (se achita individual, la receptia hotelului)
Excursiile optionale

DETALII PROGRAM:
29 decembrie | BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:00 pentru imbarcare zborul Tarom RO225 Bucuresti - Praga cu decolare la ora 11:15. Sosirea la Praga la ora 12:10. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local. Turul “orasului de aur” cu ghid local. Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume. Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Continuam cu Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai - vestita artera comerciala. Transfer la hotel si cazare. Timp liber pentru odihna. Seara, va recomandam sa vizitati Pietele de Craciun din Praga. Principalele targuri de craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri pe care sa le oferiti apoi celor dragi.  Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

30 decembrie  | PRAGA - CESKY KRUMLOV & CESKE BUDEJOVICE
Mic dejun. Optional, excursie in sudul Bohemiei la Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumlov este, fara indoiala, unul dintre cele mai pitoresti orase medievale din Europa. Poate fi asemuit cu Praga in miniatura - un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu un castel uimitor situat deasupra raului Vltava, o piata veche, arhitectura renascentista si baroca si multimi de turisti care se vantura pe strazi dintr-o parte a orasului in cealalta. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice (Budweis). Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

31 decembrie | PRAGA - KASTELUL KARLSTEJN | LA MULTI ANI 2024 !
Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie. Seara, CINA FESTIVA inclusa - „REVELION a la CLARION” (detaliile vor fi comunicate in luna decembrie). Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

01 ianuarie | PRAGA - KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Tur pietonal cu insotitorul de grup si program de cumparaturi. Intoarcere la Praga. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

02 ianuarie | PRAGA - DRESDA: Florenta de pe Elba „Elbflorenz”
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori „Florenta de pe Elba” ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13 spre 14 februarie 1945. Tur de oras Dresda. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

03 ianuarie | PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei tarom RO226 cu decolare catre Bucuresti la ora 12:55. Aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 15:45.  

Excursii optionale (tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
Pentru un nurmar mai mic de participanti tarifele se recalculeaza

Excursie de 1 zi la Dresda: 55 €/adult, 45 €/copii 2-11,99 ani
Include: transport autocar, insotitor roman de grup, taxe de drum
Excursie la Castelul Karlstejn: 55 €/adult, 45 €/ copii 2-11,99 ani
Include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local la castel si insotitor roman de grup. Atentie! Pentru a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!
Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 50 €/adult, 40 €/copii 2-11,99 ani
Include: transport autocar, insotitor roman de grup, taxe de drum
Cina traditionala & spectacol folcloric: 45 €/adult, 35 €/copil 2-11,99ani  
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(Transfer cca: 13 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
Excursie de 1 zi la Cesky Krumlov & Ceske Buidejovice : 55 €/adult, 45 €/copii 2-11,99 ani
Include: transport autocar, ghid roman insotitor

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie

VARIANTA II _ autocar: 29.12 - 04.01.2024
Loc in dubla standard    685 Euro/ pers
                             
685 Euro adult a 3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar
489 Euro copil 02-11,99 ani in camera cu doi adulti
965 Euro adult loc in camera single    

Servicii incluse:
Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
6 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3* si 4* astfel:
1 noapte cazare cu mic dejun hotel Ibis Styles Citywest 3* sau similar Budapesta
4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga
1 noapte cazare cu mic dejun hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar Budapesta
PACHET DE EXCURSII INCLUSE:
Tur de oras Viena
Tur de oras Praga cu ghid local
Tur de oras Brno
Excursie la Karlovy Vary
Cina de Revelion la hotelul „REVELION a la CLARION”
Insotitor de grup

Servicii neincluse:
Taxa de oras: aprox. 2,10 euro/persoana/noapte (se achita individual, la receptia hotelului)
Asigurarea asigurarea storno si medicala cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul),
Intrarile la obiectivele turistice

DETALII PROGRAM:
29 Decembrie | BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei - la ora 05:00 pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Arad - Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Ibis Styles Citywest 3* sau similar Budapesta.

30 Decembrie | BUDAPESTA - VIENA - PRAGA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth „Sisi”, Palatul Hofburg - fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga, situat intr-o zona rezidentiala si la numai 5 statii de metrou de centru. Atat hotelul cat si statia de metrou se aflta in incinta unui centru comercial.

31 Decembrie | PRAGA - ORASUL DE AUR | LA MULTI ANI 2024 !
Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit - simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ - strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber in oras pentru plimbari si ultimele cumparaturi inainte de anul nou. Seara va invitam sa spunem impreuna LA MULTI ANI 2024! - CINA FESTIVA „REVELION a la CLARION” (detaliile si meniul vor fi comunicate la inceputul lunii decembrie). Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

01 Ianuarie | PRAGA - CASTELUL KARLSTEJN  
Mic dejun. Timp liber in oras. Dupa amiaza, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

02 Ianuarie | PRAGA - KARLOVY VARY
Mic dejun. Excursie inclusa la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Tur pietonal cu insotitorul de grup si program de cumparaturi. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

03 Ianuarie | PRAGA - BRNO - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Brno si apoi Budapesta. Vizitam al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno - Capitala Moraviei, un important centru universitar cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Tur de oras panoramic: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Špilberk. Dupa pranz se contiuna spre Ungaria. Sosire in Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj de pe vasul de croaziera. Cazare Hotel Ibis Catle Hill 3* sau similar Budapesta.

04 Ianuarie BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale si de conditiile de trafic.

Excursii optionale (tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
Pentru un numar mai mic de participanti tarifele se recalculeaza

Excursie la Castelul Karlstejn: 55 €/adult, 45 €/ copii 2-11,99 ani
Include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local la castel si insotitor roman de grup. Atentie! Pentru a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!
Cina traditionala & spectacol folcloric: 45 €/adult, 35 €/copil 2-11,99ani  
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(Transfer cca: 13 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
Croaziera cu cina romantica pe Dunare: 50 Euro/adult, 35 Euro/copil 2-11,99 ani
Include: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare
(transfer cu autocarul inclus dus-intors)

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Clarion Congress ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a trimite o solicitare pentru Clarion Congress va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii*
Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la Clarion Congress:

Facilitati camere:

 • aer conditionat
 • baie cu cada
 • baie cu dus
 • baie proprie
 • frigider in camera
 • room service
 • seif
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • acces internet
 • ascensor
 • bar de zi
 • divertisment
 • incalzire centrala
 • parcare
 • piscina acoperita
 • piscina in aer liber
 • punct informatii turistice
 • restaurant
 • sala gimnastica
 • sali de conferinte
 • sali de receptie
 • sauna

Hoteluri similare cu Clarion Congress:

Alte destinaţii din Cehia