••• Home » Portugalia »
Lisabona

Lisabona

Lisabona, descriere destinatie

Lisabona este un oras pitoresc, in continua dezvoltare si extindere, fiind situat pe malul fluviului Tejo. Lisabona incanta prin frumusetea monumentelor istorice, prin caldura oamenilor cat si prin linistea pe care o ofera. O plimbare prin centrul orasului iti va lasa intotdeauna sentimentul unui oras care are atatea de oferit, de vizitat, de colindat.

Orasul este o imbinatie intre nou si vechi, trecut si viitor, traditional si modern si pastreaza inca nealterate numeroase monumente. Poti admira cladirile cu o arhitectura deosebita, dar la fel de bine poti da o raita prin cele peste 20 de centre comerciale din oras.Stradute intortocheate, tavernele, casutele locuite de pescari sau marinari, bisericile, monumentele istorice si vestitul bazar Feira da Ladra sunt alte atractii ale orasului, fiecare avand cate o poveste. Aici se afla si futuristul Oceanarium, cel mai mare din Europa, cu numeroase specii de peşti, printre care şi rechini.

In cazul in care vrei să te plimbi pe raul Tejo, exista varianta inchirierii de barci sau iahturi. Pe timpul zilei puteti sa va relaxati pe terase sau cafenele iar pe timpul nopţii orasul se anima fiind o multime de restaurante si baruri de noapte mai ales in Bairro Alto si Alfama.

Pentru vacanta dvs. va pregatim oferte speciale de iarna selectii Lisabona 2015, hoteluri populare, cazare & transport avion cu plecare din Bucuresti. Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale. Petreceti primavara-vara 2015 in cele mai reprezentative unitati de cazare din Lisabona.