••• Home » Romania »
Baile Olanesti

Baile Olanesti

Baile Olanesti, descriere destinatie

Baile Olanesti este situata la 18 km. de Rm.Valcea la altitudinea de 450 m. de o parte si de alta a Paraului Olanesti ( afluent a raului Olt ), intr-o depresiune a Carpatilor Meridionali. Climatul continental din statiunea balneoclimaterica, cu ierni blande si veri racoroase favorizeaza precticarea turismolui in toate anotimpurile anului. Supranumita si ,,Izvoarele de Aur'' datorita factorilor de cura reprezentati de apele cu un bogat continut de iod, brom, saodiu, calciu, sulf si clor statiunea este ideala pentru doritorii de odihna si tratament.

La Baile Olanesti veti gasi un stabiliment de bai moderne care permit tratarea a numeroase afectiuni ( boli de rinichi, stomac, afectiuni ale vezicii biliare, diabet, alergii produse de consumul excesiv de medicamente sau alimente alterate etc. ) Un alt avantaj al statiunii este peisajul inconjurator cat si atractiile turistice aflate in apropiere: Manastirea Cozia, Casa memoriala Anton Pann, Pestera Muierii, Pestera Polovraci, Manastirea Horezu, Tezaurul folcloric de ceramica de la Horezu etc.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Baile Olanesti, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.