••• Home » Romania »
Geoagiu Bai

Geoagiu Bai

Geoagiu Bai, descriere destinatie

Selectii hoteluri Geoagiu Bai, oferte de cazare, tratament

- Geoagiu Bai este situata in sudul Muntilor Apuseni, la altitudinea de 355 m. intr-o superba zona colinara acoperita de paduri, in apropierea Vaii Muresului, la 19 km de Orastie, 40 km de Deva si 90 km de aeroportul din Sibiu. In statiune predomina un climat reconfortant, tonic, cu variatii mici de temperatura, cu ierni blande si veri placute ( temperatura medie 20 C), anual inregistrandu-se peste 100 zile insorite. Calitatile curative ale apelor minerale sunt cunoscute inca din perioada dacica cand localitatea a fost denumita Germisara. Dupa colonizare, romanii amenajeaza termele captand izvoarele prin tuburi de teracota. Utilizarea apelor a devenit sistematica mai ales la inceputul secolului XX, când au fost amenajate primele unitati balneare.

La Geoagiu Bai se pot trata: afectiuni reumatismale, degenerative inflamatorii, post traumatice, ginecologice, afectiuni ale sistemului nervos periferic, boli dermatologice, nevroze astenice, boli profesionale, afectiuni ale aparatului renal, afectiuni asociate endocrine, boli de nutritie, afectiuni metabolice. Factorii naturali sunt compusi din : ape minerale pe jumatate termale, bicarbonatate, bogate in calciu, magneziu, hipotonice folosite in cura balneara completa, namoluri de turba, unsuroase, iodate si feruginoase folosite pentru impachetari si aplicari partiale, gaze terapeutice (mofete) completate de bioclima tonica, stimulativa, cu o presiune atmosferica moderata si aer pur fara alergogeni, bogat in ioni negativi.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Geoagiu Bai, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.