••• Home » Romania »
Neptun

Neptun

Neptun, descriere destinatie

Neptun este situat pe litoral la 6 km nord de Mangalia si la 38 km sud de Constanta si este o destinatie perfecta atat pentru petrecerea unor vacante de vis cat si petru tratament. Plaja intinsa presarata cu nisip fin este un loc ideal pentru verile fierbinti. Aici se pot trata: spondiloza, reumatismul, infectii, stari post traumatismale (dupa operatii efectuate pe muschi, articulatii si oase, dupa entorse, luxatii si fracturi), paralizii si pareze, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura etc.

Policlinica balneara din Neptun functioneaza in regim permanent cu instalatii moderne (cabinete si sectii pentru electroterapie, kinetoterapie si hidroterapie, inhalatii si aerosoli, impachetari cu namol cald, sali de gimnastica, saloane pentru masaj si un bazin cu apa de mare incalzita).

Majoritatea hotelurilor din statiune sunt deschise pentru sezonul estival exceptie fac hotelurile: Neptun, Caraiman, Dacia, Sulina, Dobrogea , Delta si Doina, care functioneaza si in sezonul rece avand acces la baza de tratament a Policlinicii.

Posibilitati variate de petrecere a timpului liber din Neptun sunt multiple: teatrul de vara, cinematograful, terenurile de sport (tenis, volei, baschet, minigolf), piscine, sporturi nautice (schi nautic, hidrobiciclete, surfing), parc de distractii pentru copii, baruri si cluburi de noapte, restaurante cu specific traditional sau international, terase, discoteci si cluburi de noapte etc. Satul de vacanta (casute) si cele doua popasuri turistice sunt atractiile pitoresti ale statiunii.

Pentru vacanta de vara 2020 pe litoralul Marii Negre
va pregatim selectii de hoteluri din Neptun, oferte de cazare la: