••• Home » Romania »
Oradea

Oradea

Oradea, descriere destinatie

Oradea este asezata in parte centrala a continentului european, la distante sensibil egale de Viena, Praga si Bucuresti. Orasul este un punct obligatoriu de trecere pe drumurile ce leaga Europa centrala si de nord de partea sud-estica a continentului nostru. Prin pozitia geografica Oradea este un oras privilegiat.

Trecutul istoric, frumusetea arhitecturala a cladirilor, clima blanda si apele geotermale cu efecte miraculoase au dus la dezvoltarea unor statiuni balneo-climaterice in zona favorizand potentialul turistic al orasului ( Baile Felix si Baile 1 Mai aflate in imediata apropiere a orasului ).

Principalele obiective de interes turistic al orasului se afla in partea centrala a orasului. Restaurante, cluburi de noapte, baruri, discoteci si cazinouri ofera momente de relaxare si distractie pentru toata lumea. Constructiile moderne de utilitate publica sau blocurile de locuinte sunt integrate in peisajul orasului vechi.

Administrativ, orasul este impartit in 5 cartiere. Este de remarcat o tendinta a unor familii de oradeni de a se retrage din zonele aglomerate a orasului spre zonele linistite formand mici cartiere rezidentiale la marginea orasului.

Pentru vacanta dvs. va pregatim oferte de primavara- vara- toamna 2019, oferte speciale, hoteluri din Oradea, selectii cazare si relaxare in cele mai populare unitati de cazare.