••• Home » Romania »
Venus

Venus

Venus, descriere destinatie

Venus este situata la 3-20 m. deasupra nivelului Marii Negre, pe litoral, la 3 km. distanta de Mangalia si 41 km. de Constanta. Statiunea este o destinatie ideala atat pentru relaxare si distractie cat si pentru tratament si dispune de o plaja naturala (care se intinde pe o lungime de 1,2 km) cu nisip fin cat si de izvorase cu ape minerale sulfuroase hipotermale, captate si utilizate pentru dusuri amenajate intr-un spatiu special.

Venus se remarca prin frumusetea arhitecturii hotelurilor si vilelor sale cat si prin gradul de confort al acestora. Unele hoteluri poarta nume feminine (Dana, Felicia, Anca, Corina, Irina, Rodica, Sanda, Silvia, Brandusa etc.) si au 5 etaje iar altele (Pajura, Vulturul, Cocorul, Egreta) se impun prin inaltimea lor. Pe langa hoteluri, in statiune aveti posibilitatea cazarii si intr-un camping.

Pentru doritorii de distractii si relaxare Venus ofera: restaurante, baruri, cluburi si discoteci, un parc de distractii, piscine, magazine, cinematograf, terenuri de sport, parc de distractii etc. In sudul statiunii exista un pavilion special amenajat pentru impachetari cu namol sapropelic si bai sulfuroase cat si o importanta crescatorie de cai de rasa.

Pentru vacanta de vara 2020 pe litoralul Marii Negre
va pregatim selectii de hoteluri din Venus, oferte de cazare la: