••• Home » Tunisia »
Sousse

Sousse

Sousse, descriere destinatie

Sousse, cel mai frumos oras vechi din Tunisia, este situat pe coasta mediteraneana, la o distanta de 143 km de capitala Tunis. Supranumit si perla Saharei, orasul Sousse este renumit pentru viata de noapte, plajele cu nisip fin si apa curata. Sousse este statiunea favorita a localnicilor, un loc unde poti intalni cei mai prietenosi oameni dar si poti sa-ti petreci o mare parte din timp intr-un shopping center foarte mare cu preturi extrem de rezonabile.

Centrul vechi (Medina) este atractia principala a statiunii iar Muzeul (cuprinde opera de arta din perioada romana, sculpturi, piese de arhitectura, mozaicuri pavimentare) si Marea Moschee Ribat-ul (in timpul invaziilor devenea locul de refugiu al localnicilor) sunt completarea tentatiei culturale ale zonei. Alte obiective turistice din Sousse sunt catacombele (peste 200 de galerii - 15.000 morminte) si Portul El Kantaoui situat in centrul statiunii.

Oferte de vara Tunisia, hoteluri cu reduceri, early booking

Pentru vacanta dvs va pregatim oferte de vara in Tunisia, hoteluri selecte All Inclusive, cazare early booking & avion cu plecare din Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara. Beneficiati de mari reduceri pentru alegerea vacantei dorite din timp.