••• Home » Turcia »
Palandoken

Palandoken

Palandoken, descriere destinatie

Statiunea montana Palandoken este situata la 8 km de orasul Erzurum / Turcia. Un paradis al sporturilor de iarna, Palandoken ofera toate facilitatile pentru o experienta de neuitat iubitorilor de schi: partii de toate dificultatile (de la incepatori la experti), tunuri de zapada, partii iluminate noaptea. Transportul schiorilor este asigurat prin 5 linii de telescaun, o linie de tele-ski si o telegondola.

Erzurum este nu doar cel mai mare oras din Anatolia ci si o statiune montana in plin avant care se remarca atat prin facilitatile sporturilor de iarna din imediata apropiere cat si prin oferta sa culturala. De maxim inters pentru turism, regasim aici, cateva obiective, ce nu trebuie ocolite. Castelul Erzurum, situat pe Drumul Matasii, edificiu ce se presupune ca a fost construit in prima perioada a secolul V d.Hr. de catre bizantini. Turnul de Veghe, un minaret asezat strategic pe un deal din apropierea orasului. Podul Cobadede, construit de vizirul Emir Coban Salduz al Ilhans-ului, intre anii 1297 si 1298, pe raul Aras. Rustem Pasa Bedesteni, construit de Suleiman Magnificul, astazi un centru de cumparaturi important. Lor li se adauga, izvoarele termale din apropiere, o colectie de moschei si nu in ultimul rand, statiunea Palandoken.

Pentru vacanta dvs de iarna va oferim 2 zboruri charter, operate de compania Tarom, in perioada 29 decembrie -12 ianuarie 2013 (plecari in 29.12 si 05.01) astfel incat veti putea sa petreceti Sarbatoarea de Revelion cat si vacanta copiilor in renumita statiune Palandoken intr-un decor de vis, oferte speciale la urmatoarele hoteluri: